Scoala catolica Sf Iosif Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 4
ingridnen spune:
referitor la intrebarea Laurei cu temele si disciplina, depinde mult de invatatoare.
Fi-miu de ex. are noroc de teme putine. In maxim o ora a terminat cu totul. In vacanta nu a avut decat de citit Harap-Alb.
Un coleg dintr-o clasa paralela are in schimb teme la greu.
De pedepse, ce sa spun... al meu a fost amenintat cu scaderea notei la purtare, asta se intampla prin clasa I-a, cand facea tot felul de nebunii.
Nu stiu ce va fi mai departe, din clasa a 5-a, vom trai si vom vedea
Ingrid si Cristi 9 ani
Laura25 spune:
Am sa fiu sincera si am sa recunosc ca intrebarea era "cu adresa". Citeam anul trecut subiectul 'copii de cl I", pt ca vroiam sa vad ce ne asteapta si pe noi anul asta , si nu odata imi venea mie sa plang cand citeam ce povestea Mada despre adaptarea fetitei ei la scoala.
Mada spune:
Laura, eu am inteles ce ai scris tu.
De asta i-am sugerat sa citesca subiectele mai vechi.
Eu cand am inscris fata nu am avut ce sa citesc si am tot cautat. Cu ingriden am mai vorbit pe pm, dar la noi a fost foarte diferit.
orchis spune:
Mada eu nu ma tem ca nu se va acomoda! Temerea asta am avut-o la gradinita...Slava Cerului ca a fost totul bine!
Dar sa stii ca am cautat in arhiva si asa am aflat ca suntem vecine!!
Mada spune:
Nu se compara gradi cu scoala!
Tot asa am zis si noi ca nu vom avea probleme, dar nu a fost asa!
orchis spune:
Mada nu este la gradinita catolica, daca asta ai vrut sa ma intrebi! E la gradinita de stat (cu program normal)!
orchis spune:
Mada pot sa te mai intreb, te rog, cum (cu ce mijloc de transport) ajungeti voi la scoala? Cat faceti pe drum?
Mada spune:
Am banuit ca nu e la catolica de aia te-am intrebat la care e. Rares e la 129.
O ducem cu masina, de regula eu, ca e in drumul meu. Fac 4 min ca o iau pe stradute. Dar uneori si tati (cand sunt prea obosita sa ma mobilizez}.
Dar am vecini pe scara care se duc pe jos, am obs ca pe la 7,15 pleaca (cu 2 mijloace de transport)
orchis spune:
7.15 ?? Se intra la 8, nu? Mi se pare foarte-foarte devreme! Nu stiu cum ne vom descurca ...cred ca va trebui sa ma apuc serios de condus!
Am sunat la secretariat si mi-au spus ca anul asta au cerut doua clase de pregatitoare...anul trecut nu li s-a aprobat decat una!!!
Danut e la 228.