Scoala catolica Sf Iosif Bucuresti
Raspunsuri - Pagina 2
ingridnen spune:
nu mai tin minte foarte exact, au afisat la vremea respectiva la gradi ce trebuie sa contina dosarul: copie certificat nastere, caracterizare de la gradi, copii dupa buletinele parintilor.. chiar nu mai stiu. Cel mai bine intrebi la secretariat la scoala (daca nu santeti la gradi catolica, sa aflati de acolo).
Atentie, cred ca anul acesta se formeaza doar doua clase I-a (spun asta pt. ca am observat ca intr-un an se formeaza 2 si in altul 3... si acum ar fi anul cu 2 clase:)
Noi am "prins" trei clase, a cate 23 de elevi. Dar la Cristi unul nu s-a prezentat inca de la inceput, asa ca au ramas 22 in clasa.
Ingrid si Cristi 7 ani
ralucis spune:
ingrid, scuze si autoarei subiectului pentru ca nu intreb de scoala, dar ati fost multumiti de gradinita? Toate bune acolo?
ingridnen spune:
fata de gradinita de stat, unde am fost 2 ani inainte, era o foarte mare diferenta (in bine, desigur). In sfarsit, mici nemultumiri au mai fost si aici.. in special legate de meniu dar acestea nu au contat prea mult, pentru ca pe Cristi il lua bona dupa masa de pranz.
Referitor la scoala....eli05, ati avut ghinion, imi pare rau. Eu nu stiu cine e sora Monica si nici sora sorei Monica. Vad ca la clasele I-a sant doua invatatoare "civile", mai in varsta (aici ne incadram si noi ) si la clasa "A" este o sora. Din cate am auzit eu, marea "lupta" a parintilor la inscriere a fost tocmai pentru aceasta clasa A.
Ingrid si Cristi 7 ani
anya spune:
Care este diferenta intre aceasta scoala si o scoala normala? Are programa diferita, ziceati ceva de supravegere?
ingridnen spune:
programa este aceeiasi ca la toate scolile.
Ce-mi vine acum in minte... este ca niciodata cadrele didactice nu participa la vreo greva
Copiii sant supravegheati mai bine si este mai civilizat decat in alte scoli... am scris eu mai sus ca sant admisi dupa discutii cu ambii parinti. La cate se intampla in alte scoli (mai ales la clasele mai mari), eu zic ca sant mai linistita stiind ca baiatul este la scoala aceasta.
Am o prietena cu baiatul in clasa a 8-a acolo, si ea foarte multumita.
Spunea ca baiatul avea un coleg, acu vreo 2 ani... cu ceva probleme de disciplina... au obligat parintii sa-l transfere.
Ingrid si Cristi 7 ani
orchis spune:
Anul asta as vrea sa-mi inscriu si eu baiatul la scoala catolica pentru ca am inteles ca e mult mai civilizata. Am auzit insa parere pro si conta!
Va rog mult, daca poate cineva sa-mi ofere informatii 'calde' as fi recunoscatoare!! Eventual care sunt invatatoarele care vor prelua clasa 0 anul acesta?!
Orchis si Danut (23.07.2007)
ingridnen spune:
orchis, noi santem in clasa a 3-a acum deja
Stiu ca exista o singura clasa zero in momentul de fata in scoala. Nu am idee cum va fi la toamna. Eventual intreaba la secretariat, desi cred ca inca e devreme acum.
Ingrid si Cristi 3 ani
orchis spune:
ingrdnen iti multumesc mult pentru raspuns! inteleg ca esti multumita de scoala! invatatoarea baietelului tau cum este?
Am fost la secretariat si am intrebat de acte doar. As vrea totusi un parinte sa-mi poata raspunde pentru ca priveste lucrurile ca si mine.
Doamna de la secretariat, foarte draguta de altfel, e in sistem totusi...
Orchis si Danut (23.07.2007)