Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*
Raspunsuri - Pagina 21
dyana27 spune:
fetelor am bagat cu surioara o curatenie generala in toata casa de ti-e mai mare dragul; bine, ca ea saraca a facut mult mai mult, ca eu am mai stat dupa mutzu, si acuma cica se mai apuca si de invatat; uneori asa ma simt vinovata ca o las pe ea sa faca.... dar chiar am zile in care n-am chef sa strang dupa mine
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite
simina_kin spune:
http://magazin.desprecopii.com/webshaper/store/viewProd.asp?pkProductItem=15517
astia sunt
PS:am scris "n e b u n i " da nu au acceptat
29+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Dyana mutunelul are ceva rosu la mana????.....ca tare-i frumos...sa nu-l deochi
MA BAG SA FAC CAPITOL NOU
29+ cu Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
IliesClara spune:
Salutare
Am vazut poze CASIA - super draguta, sa va traiasca! La Hajdu ati fost?
...............................................................
Eu nush ce genii de ghiocei aveti... dar ma incanta ideea ca exista copii care la aprox 5-6 luni spun "mama", altii se ridica in maini si picioare chiar daca pt asa putin timp. Bravo lor!
Fetele mele sunt puturoase rau. Abia Iulia se intoarce bine pe burta, dar numai pe stanga. Anto are nevoie de ajutor si ca cineva sa ii aminteasca. Ca altfel nu ii trece prin cap.
In schimb ambele stiu sa ne faca draga-draga.
.............................................
Legat de testul Portage, ma bucur ca v-ati linistit. Poate o sa va urmareasca experienta asta si in viitor cand in tot soiul de reviste veti gasi (cica) teste de IQ pt bebe sau alte minuni.
Orice test, care este profesional facut este elaborat pe o anumita po****tia intr-o anumita tara. Daca alta tara vrea sa il foloseasca trebuie sa faca o serie de studii de validare pt propria po****tie care are caracteristici speciale. Abia atunci va intra ca test oficial, valoros sub aspect cercetologic si si atunci il vor aplica doar institutiile acreditate pt asta. Prea putine teste in Romania sunt de acest fel si nici in caz acelea profi nu le va posta nimeni pe internet. Costa enorm, de-abia isi permit institutiile sa le cumpere din strainataturi.
Asa ca daca vreti sa vedeti musai neaparat ce si cum poate beblasii mai bine mergeti undeva unde cineva se pricepe sa ii evalueze. Acel cineva va folosi si alte instrumente decat testele pt ca testele ofera informatii grosso-modo, mai mult statistice, mai exact cam pe unde se scalda puiul raportat la un nivel general. Si stiti bine ca nu raportarea la altii conteaza atunci cand vrem sa vedem un progres si raportarea la propria persoana cu ceva timp inainte.
Asadar grija mare cu testele. Nici nu e cazul de evaluari, poate numai dupa un anisor - doi cand puteti vedea abilitati tintite. Atunci merita sa ii dati o activitate, de ex modelarea din play-doe a unei figuri. Dupa o luna sau o perioada de timp fixat de voi in care exersati figura si munca cu modelarea in general ii mai dati aceeasi figurina de facut. Si atunci o sa vedeti ce progrese a facut.
....................................................
Nasol cu Ayla. A mai avut Alex ceva similar parca prin februarie sau martie cand Luana era la incubator, nu?
Sanatate!
......................................................
BBii vostri au cosmaruri?
Va pupa
................................................................................................................
Clara, mami de gemenute Antonia si Iulia (din seara de 19 Martie 2009, cand ningea)
FILE DIN POVESTE
MAMARUTELE MAMEI
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leeloo21 maine am ultimul examen..si scap..sa vad ce raportez dupa aceasta sesiune..si sambata e ziua mea..cred ca plecam din buc sa sarbatorim..ink nu stiu..oricum abia astept sa ma imbrac cu rochita si sandalutele noi toate fetele si toti bebeii! Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 nasterea in apa pozici dragute evenimente pozate de Alin(tati de Tudor) |
bafta la examen!
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
varsta Dragos
ora exacta
carla28 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui dyana27
IMIKIMI este site-ul, iti faci cont si le faci direct acolo; e super usor, se incarca exact ca la site-urile de poze. diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel mic de 5 lunite |
Multumesc!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE