Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Eu am inceput nebuneala cu terapiile/terapeutii...

Azi am cautat "logopeada" a inceput munca...dar "ia-o!... de unde..? nu-i !"Si-am "atarnat-o "pe Isabella de gat (nu am luat carutzul caci cabinetul este la etaj intr-o scoala din Navodari si ...logic...nu-s rampe)Eu am ajuns de incap in hainele din'naite de a fi gravi dar nu-mi doream....pe omu' rau nici "carnea" nu sta

Sunt alaturi de [Monica dar nu stiu ce putem face...n-am nici o idee. sa dea DD sa-si revina Alex

Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

N-am apucat sa citesc din urma nimic.....am vazut statusul Monicai ieri...ati aflat ceva???Tine cineva legatura cu ea????

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Leeloo21

si pt k tot m-am laudat ca maine e ziua mea..la multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi!

m-a sunat mama si mi-a reamintit ca m-am nascut la 1:30 noaptea..si k ea a stat in travaliu de la 8 seara..si ca am iesit super usor fata de frate-miu cu care a stat in chinuri 5 zile..
povestea mea preferata de cand eram mica era povestea nasterii mele si a fratemui meu..si imi dadeam seama ca pe an ce trece mama imi dadea din ce in ce mai multe detalii..dar le spunea cu atata iubire si de parca totul a trecut foarte repede..atat de frumos povestea incat inclin sa cred ca din cauza povestii ei eu am facut bebe atat de tanara..normal ca si conjunctura a fost de asa natura incat sa il si pot avea pe tudor la 21 de ani..k sunt impreuna cu alin din prima clipa in care ne-am vazut acum 7 ani (pe 12 noiembrie se implinesc-aceeasi data in care ne-am si cununat) asa ca..e o zi importanta pt mien maine!

va

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09

nasterea in apa

pozici dragute

evenimente pozate de Alin(tati de Tudor)

Chiar azi dimineata te-am trecut in 'lista sarbatoritelor luni sept" ca nu erai

Iti spun de acum La multi ani sa fii sanatoasa, sa te bucuri de familia ta , iar puiul tau sa-ti aduca numai zambete de bucurie!!!!

29+ cu Maya Andreea

bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui petrean

Monica...spune ca nu stie nici ea nimic deocamdata de Alex...
"a facut hemoragie cerebrala,e mai grav ca prima data,i-au pus dren,ventrilo nu stiu cum se cheama,daca pot tine asa sub control e ok"

sa se faca Alex bine, ca prea multe necazuri au indurat!!

29+ cu Maya Andreea

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Spuneti-mi va rog daca vi s-a intamplat la bebeii vostri sa li se intareasca locul unde a fost facut vaccinul. Ce as putea sa fac?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Fetelor, mai e cumva vreun loc liber (de fapt 2 sh-un sfert) la "marea intalnire", ca la noi iar s-a modificat skimbarea si am veni... daca ne-ati mai primi...

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

esteee !!!

trimis PM

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Ce trebuie sa facem? Ce trebuie sa stim? Ce trebuie sa stabilim? Cu ce trebuie sa ne pregatim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Pai si eu alaptez si mai beau cate o cafea cu lapte. Si chiar nu simte bestiocul. De exemplu acum doarme ca porcusorul de vreo 2 ore jumatate. Presimt ca in 5 minute e cu ochii mari si cere bananuta cu piersicuta. La 4 ave masa de fructe

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Si eu beau cafea si alaptez cu drag !!!! si doarmeeee Alexandra de numa'

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Si MITU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

da' macar e frumos si fotogenic ; uite aici dovada (asta ca n-am avut ce face in seara asta)

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel mic de 5 lunite

Diana!
L-am admirat pe David, e frumusel foc!
Imi spui si mie de unde ai downloadat programul cu pozele inramate?

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

IMIKIMI este site-ul, iti faci cont si le faci direct acolo; e super usor, se incarca exact ca la site-urile de poze.

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olishka, Sophiei i s-a intarit (acum i-a trecut). Eu cand am intrebat au zis fetele sa pun gheatza, dar am pus doar comprese cu apa rece. Pediatra a zis sa pun comprese cu spirt indoit cu apa (jumi-juma) si sa leg un bandaj deasupra.
Nicky, ce treaba are tiramisu cu sarcina si alaptarea? Eu am mancat si cand eram gravi si acum. La cafea am renuntzat o perioada de exact 3 luni, de cand s-a nascut Sophiphi (v-am zis atunci ce urat a facut de la cafeaua mea si m decis sa renuntz). Dar acum o luna am incercat timid cu juma de ceasca dimineatza si...victorie: n-am mai avut probleme cu fata, asa ca beau zilnic (juma de ceasca, atat).
Tufete, cu testul ala...mie din prima mi s-a parut dubios, ca erau multe intregari legate de sticlutza cu biberon: daca o tine, cum o tine etc. Pai la fata mea ce sa fi scris, ca tine tzitza?:)) Plus ca diversificarea n-am inceput-o (si oricum trecem direct la linguritza, asa ca iar pica faza cu biberonul). In afara de socializare, care e cica de 9 luni (haha) in rest toate i-au iesit mici. Pai daca sa stai pe burta, sa te intinzi dupa obiecte, sa le zdrangani, sa le apuci cu ambele maini, sa le duci la gura, sa-ti duci picioarele la gura...inseamna cognitiv si motric de 2 luni...inseamna ca astora care au conceput testul le-a iesit copilul facand roata-tziganului din nyunyu, pe masa de nasteri. Deci cativ, te trag si io de urechi: chiar asa, sa plangi pentru asa prostie?! Plus ca mi se pare absurd sa masori IQ-ul unui bebelus! Si ce ti se pare asa "mareatza realizare" ca bebelusa aia are 5 kile la 1 luna?! Pfuuu, pai daca pe mine m-ar pisa cineva cu "ce mica e", mamne de-astea pline de ele si mandre de grasimea bebeilor, io n-as da inapoi ca tine, as zice:"vai, eu asa ma bucur ca nu e obeza ca alti copii...voi nu sunteti ingrijorate?"
Tin si eu pumnii pentru Ayla si Alex, fetelor care sunteti la curent cu situatia, sa ne mai informati si pe noi.

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicky09

Helloooooo.....is anybody there? Vrea cineva o , decafeinata insa? Cred ca v-ati dus si voi la somnic....ahaaaa..v-am prins! Sau trebaluiti prin casa? Mai degraba asta. Nicho inca doarme....boooooo
ssssssssttt, deja ca scriu in soapta sa nu ma auda.Vroiam sa va spun ca asa mi-a venit o pofta de tiramisu! , dar nu pot face ca trebuie sa pun cacao si cafea... .Imi doresc sa mananc dinainte de a ramane insarcinata,si am zis ca fac cand ma intorc acasa,,dar am aflat ca sunt insarcinata...deci tiramisu interzis, acum ca alaptez tot interzis.....cine stie cand oi mai manca ....

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"

niki da' de ce e mama interzis?????? pai cata cafea si cacao trebuie sa halesti tu ca sa-l afectezi pe iepurasul ala mic al tau? eu am baut ness toata sarcina, beau si acuma cate un nesulet cu lapte, sau cafea, bag ciocolata, cacao fara probleme
stai cuminte, nu-i faci nimic rau, al meu nu se agita orice as baga

mutzunel mic de 5 lunite

Mergi la inceput