Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Ianis Cezar, de Ela78

Rares Constantin, bebe de Greierash78

Erin Alexandru, de loryv

sanatae multa si noroc

si vreau sa urez si finutzului meu Robert George la multi ani si tot ce e mai bun pe lumea asta, azi implineste o luna de viata. sa fii sanatos si voios.

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lysbeth

Ne rugam pentru Ayla si Alex

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

si noi, va dorim putere de a trece peste obstacolele vietii. Doamne ajuta-i.

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Ayla, ne rugam pentru Alex sa se faca bine si pentru tine sa poti duce si greul asta! Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Anamariame , Aris - Ana Karenina pe Hallmark. Stiu ca este mult mai buna cartea, dar poate vreti sa vedeti si ecranizat Olga, mamica lui David iepurasul
Olga, din pacate nu am fost pe faza sa vad mesajul tau si sa a uit, dar stiu ca Hallmarkul repeta des filmele, asa ca multumesc, o sa fiu atenta.Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gigelica20
Fetelor....Pitonul e prost ca luna:Varsa socializare: 0.7(0 ANI 8 LUNI )Varsa limbaj: 0.2(0 ANI 2 LUNI )Varsa autoservire: 0.54(0 ANI 6 LUNI )Varsa cognitiv: 0.21(0 ANI 3 LUNI )Varsa motor: 0.29(0 ANI 3 LUNI )Varsa mentala: 0.39(0 ANI 5 LUNI )Varsa cronologica: 0.43(0 ANI 5 LUNI )IQ: 91Ori io sunt imbecila si...nu am stiut sa fac testul...ori voi ati trisat pe rupte...Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul30 martie 2009
Ce simpatica ai fost!Eu nu am facut chiar corect testul, credeam ca e pentru copii mai mari si am raspuns in doi peri, mi-a iesit vasta cognitiva 0 luni si m-am panicat. Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

lisbeth - pai chiar ar trebui sa dai de baut. felicitari. noteaza undeva data asta(iti zic tie ca eu nu notez nimic si tare rau o sa-mi para)
al meu mama sau moa moa este doar foame. nu eu. asa cere el sa manance. habar nu are ca EU sunt mama nu amaratul ala de biberon

25 martie 2009

notati notati toate datele astea.... dar daca nu notati le gasiti aici

dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

ce fac fetele?

hai ca v-am dat de lucru cu testul meu.
sper ca nu am suparat pe nimeni.
eu va propun sa raspunda altcine la intrebari, cineva care stie copilul f bine, dar poate sa fie un pic obiectiv. la mine l-a repetat si sora-mea si tot asa a iesit.
se vede treaba ca e in urma la limbaj dar e de inteles in familie trilingva. radeam acum cateva zile ca o sa fie bataie cand o sa zica copilul "tata" cine o sa fie ta-su sau nasul ca in greaca tata e nashul, si multe altele de genul asta

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

neatza

ce fac fetele?

hai ca v-am dat de lucru cu testul meu.
sper ca nu am suparat pe nimeni.
eu va propun sa raspunda altcine la intrebari, cineva care stie copilul f bine, dar poate sa fie un pic obiectiv. la mine l-a repetat si sora-mea si tot asa a iesit.
se vede treaba ca e in urma la limbaj dar e de inteles in familie trilingva. radeam acum cateva zile ca o sa fie bataie cand o sa zica copilul "tata" cine o sa fie ta-su sau nasul ca in greaca tata e nashul, si multe altele de genul asta

25 martie 2009

Fetelor,

sper ca nu trageti concluzii pripite bazate pe cateva intrebari ale unui test? Faceti-l for fun only.

Din experienta personala, stiu ca la Eric intrasem in panica. La 9 luni mergea singur, la un an urca in fuga scarile, juca fotbal, avea perfect control asupra miscarilor lui, insa de vorbit si la 2 ani ii era 'lene'.
Sotul meu imi tot spunea ca atunci cand o sa vorbeasca, o sa ne rugam sa mai si taca (si mama ce dreptate a avut!)

Copiii se dezvolta fiecare in ritmul sau. Unii sunt mai rapizi cu dezvoltarea loco-motorie, in defavoarea limbajului, altii pe dos. Don't panick! Fiti rezonabile fetelor!

Avem copii minunati, frumosi, sociabili si destepti!
Pupici tuturor.

Eu..... am o stare tampita rau. Ma tot gandesc la Alex si Monica si ma scoate din minti faptul ca nu pot face nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Eh, bestiocul are 2 critici in loc de parinti. Bestia mare cunoaste problemaChair ma distram acum vreo 3 luni pe final de clasa a patra cand veni bestia mare la noi sa ne zica asa:
- Eu nu inteleg de ce sunteti voi atat de exigenti cu mine!
Noi tot ii suneam in gluma ca a luat premiul 1 4 ani la rand pe ochi frumos si ca a fost o intamplare norocoasa premiul de la olimpiada la romana si ca ar trebui sa munceasca mai mult sa treaca clasa a 5-a

Ei las ca intelege ea mai tarziu...ce putin asa sper

Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cativ13 spune:

Buna dimineata!1. Testul. L-am facut...mare greseala....am plans de m-am umflat ca mi-a iesit copilul cu varsta cognitiva 3 lunila restu`nici nu m-am mai uitat de necaz o sa-l pun pe sot sa il repete pe seara, poate el vede altfel lucrurile.2. Ayla. Desi nu o ajuta cu nimic, am plans de mila ei vreo jum de ora aseara de nu s-a inteles nimeni cu mine. Sa dea Domnul sa treaca si sa nu mai aiba parte de lucruri neplacute.3.Ma-ma, ta-ta. A mea nu da niciun semn de d-astea, nici altceva. nu stie decat sa tipe. si eu chiar vorbesc cu ea toata ziua, sa auda, sa incerce sa repete, sa inteleaga. si ii vorbesc normal, nu peltic. asta e, probabil avea dreptate testul...e fii-mea in urma rau dpdv cognitiv.Vamami de Silvia Ioana

Mergi la inceput