Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(61)*
Raspunsuri - Pagina 12
andiaroro spune:
Anastasia a trecut la tata ca mama zicea clar si cu adresa de vreo 3 saptamani (inainte era doar un mamamama suparat)sau la mama-tata (asta O distreaza cel mai tare).A inceput cresa pe 1 si se pare ca ii place, dar acum suntem doar in perioada de integrare...
Suntem la kategoria "snur": 6.4OO la 5 luni jumate si ne pregatim de diversificare pt We viitor...Voi merge pe varianta legume si apoi fructe...
Si cea mai tare faza-nu mai intra in rochia de botez, asa ca ieri i-am cumparat alta.... http://www.edelweissparis.com/n_v_edelweiss/objet.php?nb1=Robe%20Clara%20blanche&nb3=60&nb4=Robe%20Clara%20blanche&nb5=grd_robe_de_cortege_fille_4.jpg&nb6= asta ne-a placut cel mai tare dintre cele disponibile in mag si nu am vrut sa ne riscam sa dam o comanda ca dura vreo 2 saptamani si am fi stat in emotii de ultim moment. Ei parea sa-i placa ca a molfait-o la proba.
Eu am slabit cele 20 de kg de la sarcina si inca cinci din cele ramase de la alaptatul lui alex...mai am 5 tot de atunci si gata si vreo 3 antice de la schimbatul de tara, dar pe alea nu stiu, daca le mai vreau jos...manac f bine(chiar mai mult ca inainte), dar scotand glutenul si lactoza din alimentatie (nu pe motiv de cura) s-a redus drastic numarul prostiilor ce le poate un om inghitii.
Monica-un gand pentru voi!
ana
alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009
lysbeth spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Woooow!!!! Felicitari Cred si eu ca esti in culmea fericirii. Sigur bestiocul este nascut in 8 apr ? Olga, mamica lui David iepurasul |
Da... Cred ca tine foarte mult de urechea muzicala. Cu cat au ureche muzicala mai buna cu atat sunt mai capabili sa pronunte silabe mai repede. Poate totusi nu-l fac politist si il reprofilez pe muzica...
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
lysbeth spune:
Varsa socializare: 0.71(0 ANI 9 LUNI )
Varsa limbaj: 0.6(0 ANI 7 LUNI )
Varsa autoservire: 1(1 ANI 0 LUNI )
Varsa cognitiv: 0.29(0 ANI 3 LUNI )
Varsa motor: 0.49(0 ANI 6 LUNI )
--------------------------------------------------------------------------------
Varsa mentala: 0.62(0 ANI 7 LUNI )
Varsa cronologica: 0.41(0 ANI 5 LUNI )
IQ: 151
Deci bestiocul e baiat destept...Hm...chiar va fi problema mare... Politist desteptPoate Criminalist...
Mami de Damian Codrut Andrei (08 apr 09)
petrean spune:
vlaudut al meu..ieri a zis baba..insa culmea..tocmai unei babe...aia i-a dat sa se joace cu un pliant..(bucuria lui vladut)..si apoi i l-a luat...si s-a pus asta pe-o cearta..si tot baba...da...baba...da...ma...baba...radeam de ma prapadeam
Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006
Poze gemeni
Povestea noastra
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lysbeth Da... Cred ca tine foarte mult de urechea muzicala. Cu cat au ureche muzicala mai buna cu atat sunt mai capabili sa pronunte silabe mai repede. Poate totusi nu-l fac politist si il reprofilez pe muzica... |
Hmm... Inseamna ca de-aia nu zice Adelakele meu decat aaaaaa, eeeeeeee, gggggg si combinatii... Daca o canta si ea ca mine... Si cred ca nu are ureke muzicala, ca nu i-ar place asa tare cand cant eu.
De mama-tata nu prea sunt semne..
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
gigelica20 spune:
cine a lungit pagina in halul asta?
eu ma pregatesc sa plec...la cosmetica, apoi am program la coafor...si la 6.30 am tren spre bucuresti...
am insa o problema...CE MA FAC FARA PITON??? Mi-e deja dor de el...si de falcutele lui pupacioase...
Gigelica,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009
pisigri spune:
Gagici....eu plec din Iasi si n-o sa am net... Imi da si mie careva de stire ce e cu Alex...?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
provista spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andiaroro Si cea mai tare faza-nu mai intra in rochia de botez, asa ca ieri i-am cumparat alta.... http://www.edelweissparis.com/n_v_edelweiss/objet.php?nb1=Robe%20Clara%20blanche&nb3=60&nb4=Robe%20Clara%20blanche&nb5=grd_robe_de_cortege_fille_4.jpg&nb6= ana alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009) |
ce frumoasa e rochitica ptr anastasia.... vreau si eu sa fiu mica sa o pot imbraca
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragostea mea
varsta Dragos
ora exacta