METODE DE CONTRACEPTIE-CE ALEGETI?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
cred ca asta e cea mai buna metoda contraceptiva. stai si faci orice altceva pana adoarme barbatul, apoi te culci linistita.

Era sa pic de pe scaun de ras.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

mai eu nu am avut probleme sa imi intarzie sau orice altceva cu astea"yasmin",dar nu se stie niciodata,ba chiar intr-o luna am uitat sa le iau pe primele 2 si nu am avut nimicspre surprinderea mea,ca cica e nasol daca uiti sa le iei in prima sau in ultima saptamana,dar eu nici fara ele nu ramaeam asa repede,dar le iau ca nu bag mana in foc si plus de asta mie dupa nastere mi-au facut vaccinul ptr incompatibilitatea de rh,si daca mai raman e musai sa il fac pe bb ca altfel daca racai dovleacul trebe sa fac iar vaccinul si costa cam 500 lei,asa ca ma rezum la 33 pe luna si gata.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

ariel, roxana, voi sunteti spargatoarele de mituri......dupa experientele voastre ajung la concluzia ca cea mai buna metoda e aspirina...............tzinuta strans intre picioare!!! cum e viata asta......unele stau si-n cap, si-n coada numa sa ramana si altele raman si cu trompele legate!!!!!!!!!!! super experientele voastre.........nu ca as dori sa experimentez pe propria piele......iar ceea ce a scris XIO mi-a cam dat de gandit.......si ca sa-i raspuns si colegei de la strumfi, io's prietena cu prezervativul. am si niste probleme de sanatate care nu se asorteaza cu pilulele cotraceptive!

*toata lumea sa traiasca, numai noi sa nu murim!!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Steriletul. Nu ai treaba cu luat pastile, prezervative, injectii. Atat doar ca mie mi-a modificat menstra de trebuie sa iau tratament naturist in fiecare luna ca sa pot iesi din casa ... Asta ar fi singurul inconvenient, in rest parca nu l-as avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sterilet Mirena . Io am ramas gravida luand pilule asa ca.... Doar ca exact imediat dupa m-am imbolnavit de varicela si n-am putut tine sarcina. Plus ca am ramas gravida cu fimea din prima incercare, deci vorba fetelor, cu asa gigei trebuie sa te pazesti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

BIJUTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Prezervativ, de fiecare data, nu numai in anumite zile sau anumite momente ale "procedurii". Si eu am obsesia cu lichidul de care o fi el, asa ca nici nu pune mana daca s-a atins...

Mai ales ca si eu am ramas cu ambii copii instant si altii nu vreau, nici gand sa apara fara acoperis. Mie nu mi s-a intamplat niciodata asta cu ruptul, banuiesc ca e si chestie de lubrifiere, de calitate a produsului etc, nu?

Acum iau Yasmin pt ca am ceva probleme cu menstra abundenta, dar tot folosim preze...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Prezervativ, de fiecare data, nu numai in anumite zile sau anumite momente ale "procedurii". Si eu am obsesia cu lichidul de care o fi el, asa ca nici nu pune mana daca s-a atins...

Mai ales ca si eu am ramas cu ambii copii instant si altii nu vreau, nici gand sa apara fara acoperis. Mie nu mi s-a intamplat niciodata asta cu ruptul, banuiesc ca e si chestie de lubrifiere, de calitate a produsului etc, nu?

Acum iau Yasmin pt ca am ceva probleme cu menstra abundenta, dar tot folosim preze...

Caro

Credeam ca sunt singura

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput