Dupa anticonceptionale-cand o sarcina?
Buna ziua. Sunt dupa un tratament de 3 luni cu anticonceptionale si as vrea sa raman insarcinata. Eu stiam ca trebuie sa fie o pauza pana la o sarcina, dar medicul meu ginecolog mi-a spus ca nu e cazul. Voi cum stiti? Va multumesc anticipat pt. raspunsuri
Raspunsuri
andru_mami spune:
mai din cate stiu si din parerea mai multor femei,cica e necesar sa astepti 2-3 luni dupa ele,e adevarat ca organismul isi reia functiile imediat ce le-ai intrerupt,dar totusi e bine sa faci o pauza,ptr siguranta ta.
POZE
octopusu spune:
Eu am avut 2 sarcini imediat dupa AC si a fost totul ok. Plus ca stiu de la mai multi doctori ca nu este nici o problema sa ramai gravida imediat. Si mie mi-a fost teama la inceput dar cand mi-au spus mai multi m-am convins. Cica, daca ramai insarcinata inseamna ca s-a dus si efectul pastilelor.
blackpanterro spune:
Inainte de sarcina luasem AC 4 ani.Le-am intrerupt intr-o luna de august si in septembrie eram gravida. Nu au fost probleme si dr m-a asigurat ca e ok, cica la cateva zile dupa ce le-ai oprit nu mai sunt in corp ca se elimina prin urina. De asta mie imi place forma asta de contraceptie ca nu trebuie sa astepti luni de zile ca sa poti avea o sarcina.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
SuperMami_1 spune:
Si eu am ramas insarcinata la prima ovulatie dupa anticonceptionale, si a fost totul ok. Am un baietel sanatos de doi ani jumate.
Acum vine timpul pt bebe doi si voi inceta sa mai iau anticonceptionale din Nov, pentru a putea ramane insarcinata.
Multa sanatate!
Albumele noastre
kay spune:
am si eu o intrebare. daca iei AC de 6-8 ani, si se intampla sa le vomiti 1 zi, sau 2, e posibnil sa ramai insarcinata?
si merci
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Deianira spune:
Kay, din cate stiu eu, e posibil. Mie tipa care mi-a prescris AC mi-a zis la inceput sa folosesc o alta masura de protectie daca mi se intampla sa le vomit.
Te pup si pup si Soniuta dulce
.
XIO spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay am si eu o intrebare. daca iei AC de 6-8 ani, si se intampla sa le vomiti 1 zi, sau 2, e posibnil sa ramai insarcinata? si merci************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
]]
Daca versi sau ai diaree pana la 4 ore de la ora la care le iei trebuie sa folosesti si alta metoda contraceptiva.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.flickr.com/photos/greecky/
kay spune:
Am inteles. Multumesc pt raspunsuri. Nu iau eu ac, dar am discutat odata cu o prietena care ia si era panicata ca a vomitat pastila si eu credeam ca daca tot le ia de atata amar de vreme nu prea are cum sa ramana... Pana la urma n-a ramas
.
Si azi mi-am amintit de cineva care tot asa a vomitat pastila si a ramas.
Va
.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
blackpanterro spune:
Kay, poti sa ramai insarcinata si luad AC total regulat, fara sa le vomiti sau sa uiti sa iei vreuna! :)
Cumnata mea e acum insarcinata in 10 saptamani desi avea trompele legate si lua si injectia Depo Provera la fiecare 3 luni! Orice e posibil! :)
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"