Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)
Raspunsuri - Pagina 21
aidaciolac spune:
intru sa fac capitol 
Aida ... 37+
AMR max 12 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
anamaria1979 spune:
Ionika felicitari pentru cei 9 anisori de casatorie. Sa fiti sanatosi si fericiti sa va bucurati de bebelus.
Cristian Alexandru
alex25 spune:
Santorini, am modificat in listutza!
Aida, sper ca nu te-am incurcat ca eram si eu acolo...proasta de mine am uitat sa ma anunt.
----------------------------------------------
Alexandra
36s+ cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR aprox 3 sapt 

aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Aida, sper ca nu te-am incurcat ca eram si eu acolo...proasta de mine am uitat sa ma anunt. ![]() |
alexule scuze ... acum depinde daca tu facusei sau nu modificarile si depinde daca am dat copy/paste inainte/nu sa salveti tu modificarile 

Aida ... 37+
AMR max 12 zile 
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
diamar78 spune:
Vad ca e chef mare astazi. Felicitari Raluca si Claucia pt cele doua bebeluse!
Danuta, multa rugaciune si ai sa vezi ca o sa fie bine.
Acum ca am pomenit de rugaciune, in prima sarcina mai spuneam acatistul Sf. Stelian ocrotitorul copiilor dar acum am fost o lenesa si nu l-am mai citit.
Am vazut si pe mamica Santorini cu bebelusa ei, amandoua niste adorabile. Si eu stiam ca e ok sa aiba mai multe scaune daca e alaptata exclusiv la san.
Tot pomeniti de ultimele pozele ale Techilei dar eu nu stiu unde le gasesc.
DanaDam tinem pumnii pentru maine!

Eu tocmai mi-am sortat hainele pt bebe si mi-am bagat o tura la spalat dar cu detergentlichid de la Amway. Sper sa nu aiba alergie. Am constatat ca am o gramada de salopete dar majoritatea sunt pt fetite pt ca le-am primit de la o tipa care are fetita.
35+ cu
Matei si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
suede spune:
Merci,
Deci ele ar trebui sa stie mai multe
.
Eu oricum mai am o luna,poate pana atunci pot sa le contactez.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 Suede, Ralu, e la Giulesti si naste azi, si parca si Crocodana era tot acolo. 36+ |