Burtici fericite de septembrie-octombrie (187)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

FELICITARI RALUCAPAUN!!!!
Sa-ti traiasca unguroaica, sa creasca mare , sanatoasa si frumoasa.

33+ cu Eduard Toma
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Fetelor, felicitari pt. bebitii din ultimele 2 zile. Ma iertati ca nu nominalizez...dar sunt cam varza la ora asta.
Tocmai m-am intors de la Bucur dupa o zi de stat acolo (m-au oprit pt analize ca aratam rau). N-am prea dormit azinoapte ca am fost pe etaj cu nasterile si ce urlete am auzit...vai saracele...

Azi au iesit analizele si ficatul meu e varza (acum 1,5 luni era perfect ), trombocite f scazute, transaminaze crescute, timp coagulare f mare etc. Dr. a zis ca exclude epidurala ca nu o poate face datorita trombocitelor, nu se baga la cezariana dat. timpului de coagulare f mare ce poate duce la hemoragii puternice, pierderea uterului sau mamei iar naturala tot e complicat ca va dura probabil in jur de 12 ore, sangerare...timpi colagulare etc. Si ca remediu..NIMIC ...cica sa merg pe 15 din nou (pe 15 eu intru in sapt. 40!)sa refacem analizele care cel mai probabil se vor mai strica (bebe mare calare pe ficatii mei - principala cauza a problemelor).

La eco bebe are 3150 g si e dezvoltat bine. Placenta grad 1. Macar atatea vesti bune.

Asa ca m-a externat sa merg sa rabd acasa si am tot plans...si cautat solutii...si incercam sa intram la Elias la un dr. sa cautam solutii si sa schimbam dr. (vreau un dr. care sa-mi dea solutii..nu sa imi spuna ca dracu e negru si om vedea, ca de aia le umplem buzunarele de fiecare data!). Off..om vedea. Intre toimp refac si analizele sa fiu sigura.

Deci imi cer iertare voua ca nu mai pot sa fiu trup si suflet langa fiecare din voi sa va incurajez si felicit pt. nasteri, dar nu-mi arde acum decat sa gasesc solutii si sa vad cum o scot pe asta mica din burtica in siguranta si pt mine si pt ea.
O sa va tin la curent cand o sa identific solutii.

Nastere usoara si va tin pumnii! Copilasi sanatosi!

Dana 37+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 2-3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

HAI RALU!!!

HAI DIANA!!!

HAI RALUCAPÅUN!!!

Fetelor eu am mers in urmå si am citit din nou capitolele de cand plecam eu la spital(de emotii)..Doamne catå galerie cate ganduri frumoase..ralukut care såracjavascript:insertsmilie('')a fugea dupå semnal, dana15 care aproape ca vb in somn a fost super faza cred ca såracu sot må va tine minte, luto cea dragå mie care ii tremurau gladiolele..Selene si sotul care faceau calcule ca daca aveam eu DPN-ul pe 1 sept si ea pe 4 sept inseamna ca naste si ea...dupå 3 zile si sotu pleca nu stiu undeaida care era ff streatå ca nu va auzi buzz-urile mele si så stii ca azi am mers så citesc pt ca mi-am adus aminte ca inainte sa plec la spital ai scris ca ai ceva så ne povestesti ce s-a intåmplat la mormåntul Emmei si eu scrisesem ca astept cu neråbdare si nu am mai apucat cå plecasem la nascut dar azi am citit si am taree ff taree pot sa zic..ff emotionant..

adela si crocodana le tremurau oleak gladiolele cand au auzit ca sunt pe drum sa nascsåc såc v-am luat inainte

si toate fetele care au fost alåturi de mine

nici nu e de mirare de ce am un bebe asa frumos påpåcios si tot ce vrei de la el....la cata galerie am avutLA FEL VÅ DORESC SI VOUÅ..SÅ SIMTITI CEL PUTIN CE SIMT EU ACUM..

Vå multumesc din suflet

Raluk am vazut pozicile frumoase tare..Si ce faceai cu dovlecelul ala??antrenament cum så tii pe bebe??
Ce fain arata si bulionul..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Fetelor, felicitari pt. bebitii din ultimele 2 zile. Ma iertati ca nu nominalizez...dar sunt cam varza la ora asta.
Tocmai m-am intors de la Bucur dupa o zi de stat acolo (m-au oprit pt analize ca aratam rau). N-am prea dormit azinoapte ca am fost pe etaj cu nasterile si ce urlete am auzit...vai saracele...

Azi au iesit analizele si ficatul meu e varza (acum 1,5 luni era perfect ), trombocite f scazute, transaminaze crescute, timp coagulare f mare etc. Dr. a zis ca exclude epidurala ca nu o poate face datorita trombocitelor, nu se baga la cezariana dat. timpului de coagulare f mare ce poate duce la hemoragii puternice, pierderea uterului sau mamei iar naturala tot e complicat ca va dura probabil in jur de 12 ore, sangerare...timpi colagulare etc. Si ca remediu..NIMIC ...cica sa merg pe 15 din nou (pe 15 eu intru in sapt. 40!)sa refacem analizele care cel mai probabil se vor mai strica (bebe mare calare pe ficatii mei - principala cauza a problemelor).

La eco bebe are 3150 g si e dezvoltat bine. Placenta grad 1. Macar atatea vesti bune.

Asa ca m-a externat sa merg sa rabd acasa si am tot plans...si cautat solutii...si incercam sa intram la Elias la un dr. sa cautam solutii si sa schimbam dr. (vreau un dr. care sa-mi dea solutii..nu sa imi spuna ca dracu e negru si om vedea, ca de aia le umplem buzunarele de fiecare data!). Off..om vedea. Intre toimp refac si analizele sa fiu sigura.

Deci imi cer iertare voua ca nu mai pot sa fiu trup si suflet langa fiecare din voi sa va incurajez si felicit pt. nasteri, dar nu-mi arde acum decat sa gasesc solutii si sa vad cum o scot pe asta mica din burtica in siguranta si pt mine si pt ea.
O sa va tin la curent cand o sa identific solutii.

Nastere usoara si va tin pumnii! Copilasi sanatosi!

Dana 37+ cu Alexandra
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1

AMR 2-3 saptamani

Buna,
uite si eu am trombocite putine, adica 111000 ultima data, acum o luna; mi-am refacut analizele si marti deabia merg sa vad cum stau cu ele. Si mie mi-au facut transaminazele ca sa excluda sindromul HELLP, din fericire atunci erau ok, adica tgp=13 si TGO=19; Marti eu o sa merg la un hematolog cu noile analize sa imi spuna ce se poate face, dar in principiu cam asta e...nu epidurala, nu cezariana si riscuri;si nu exista remedii...Aida mi-a spus de un remediu naturist de la FLP, poate te ajuta, sa stii ca schimbarea dr nu va duce la rezolvarea problemei, mai important e sa mergi cu dr care stie despre ce este vorba...Nu te speria, vedem noi cum o scoatem la capat...Ce valori ai avut la analize? Si cum stai cu tensiunea?

34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

RALUCAPAUN, SA VA BUCURATI DE FETITA SI SA FITI SANATOSI SI FERICITI CU TOTI!!!

34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Danutza,,

in ce scrii tu, sunt totusi 2 vesti bune

Ma pentru tine si bebitza ta sa fie bine.

Despre doctori, eu m-as duce la Marinescu, la Giulesti,
cred ca este el, Moana, fata mosului parca mergea la el.

Doftora mea e ok, dar nu o vad pregatita sa rezolve cazuri mei speciale

si spune-ne ce se mai intampla ca suntem alaturi de tine

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Ofof... astea trebuiau sa fie primele intrebari de baraj cand am inceput sa "ne curtam"

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

FELCITARI CLAUDIA

BUN VENIT PE LUME ISA!!!

Wow! a fost rapid! si zice mami ca printesa are parul lung?!! oare este si cret?!!!

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16
Dana multumesc cu privire la nume . Sa stii ca si eu cred ca ma las pe cand vad ce zice mocutza lui . Tu nu ne-ai cerut parerea, dar de 5 minute tot zic in minte numele alaturi de numele tau de familie, si cu prenumele in fata si cu numele in fata, si parca suna mai bine Elisa (desi din moment ce incerc de 5 minute, suna de fapt bine amandoua ). Si cautand ce inseamna Smaranda, am gasit si despre Elisa si tare mi-a placut.

Eu iti multumesc Ralu ca ti-ai spus parerea! ajuta!din pacate nu am reusit sa vad semnificatia numelui Elisa, dar dau imediat un search pe google;

Dana 35s mamica mandra de
Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

BINE AI VENIT PE LUME BB NATALIA

Sa fii sanatoasa, papacioasa, necolicioasa si sa le umpli alor tai viata de lumina.

FELICITARI MAMI

Recuperare rapida, laptic mult ptr unguroaica si sanatate multa!

----------------------------------------------
Alexandra 36s+ cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR aprox 3 sapt

Mergi la inceput