Timisoara Impreuna(158)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Mihi, spun si eu o rugaciune pentru sufletul lui Octa...
Si sa stii ca nu trebuie sa ne multumesti, asta se face doar din suflet, fara imbolduri de la spate...

In alta ordine de idei, am facut cateva poze, cu Noul Look

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Mihi

Doris

Ana, mi-am amintit ce vroiam ... programelul dupa care ti-ai facut pozele alea retro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fete,

Io nu am putut accesa azi DC,habar nu am de ce ,asa ca mi-am facut o tona de draci.

Silvano,ma bucur ca fi-tu o salvat aparentele,iar tanti Dion e una din cantaretii mei de suflet,daca ai observat prin alte parti asta.

Danutoooo....ia de aici,fata:

www.yearbookyourself.com/" target="_blank">http://www.yearbookyourself.com/

Ciufuleasco,ce tare esti...super misto e freza,imi place extraordinar de mult.Sa iti fie de bine!Minunat!

Mihi,lasa-l pe american,ca e pe maini bune...care au avut grija si de Lori si de Arpi....revino=ti!

Simona e pe vine si ea...

No sa aveti noapte linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Doris, mistooooo freza de tot, iti sta tare bine.
Ana, si mie imi place mult mult de tanti Dion, melodia asta m-o stiam, probabil ca e noua, place mult la mine

Rugaminte, care stiti ceva de Maria, trimitite-ti si la mine un PM, mesaj pe mess, mail, orice, saru'mana

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

doriiiseeee acu am vazut. bestiala freza. bestiala. io zic ca-ti sta mooolt mai bine.
faina treaba.

si ca tot m-ati starnit cu pozele alea...iote, de la asta incolo...:)))))

tzuc fetele.

O U T S T A N D I N G S
P I D U K

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu

Mergi la inceput

ioiiiiii Ando misto, aia din '64 imi place
ai ceva poze de prin 2003 in care apare si Maria, alea cand is facute, tot intalnire DC?

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Ano ai bagat boala in noi, luati de vedeti parca is lovita de traznet

Silvana si Paul

Poze cu noi

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

'neata
haideti la o cafea

si un ceai pt Ana...

Ana sa stii ca nici mie nu mi-a mers ieri Dc si-asa m-am nevrozat ...
stie careva ceva de Mariaa? cum a fost?
Doris esti super tare, te prinde excelent freza ... imi place f mult
Anda bine ai revenit . am apucat sa-ti vad pozele, f faine, cred ca ati avut un concediu excelent.
Vicki bine ai revenit, hai pe aici cu o poveste ...
Mihi draga ... ce sa-ti spun io care inca n-am avut curajul sa-l las pe Alex o noapte la arad la bunici singur, fara noi ... cre' ca-s o mama cam dusa cu pluta ...
Ana, Anda si Silvana v-am vazut pozele retro ... bey, sunteti mortale ...
Aida ce mai face micul print?

gasca
o zi faina sa aveti

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Neatza Fetelor!

Geta mersi de cafa, ne-a lipsit ieri.
M-am amuzat cu pozele voastre retro, abia astept sa ajung acasa sa ma "deghizez" si eu.
Doris imi place mult noua ta freza, esti secsi rau, nu pot sa spun ca e mai faina decat ce-ai avut pana acum pt ca eu nu-ti stiu vechea freza. Da' ce se vede acum e.... Acum inteleg cu cine seamana Inesuca.
Aida ce mai face bebe Eric?
Maria cum a fost la marea intalnire?
fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza...

o cafa decofeinizata? serviti?

Ziceti ca va place freza mea... si mie...

Pianna, saru-mana, pana acum l-am avut intotdeauna lung si cret...de la mama natura, si neagra...

Gagixuri? cum faceti ma fetele alea obosite? ca eu numa una am reusit sa-mi fac, ia dati esplicatiuni pe tema asta...sa ma rad si eu...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput