Timisoara Impreuna(158)Emma te purtam in inimi!
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
Ano la multi ani cu samatate multa multa !!!
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
danitino ce tare
silvano wow , tare grele la toate ANELEEEEE
nu am stiut ca si azi e sarbatoare
... trimit si revin cu povesti daca mai e timp
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
Multumesc la toate pentru urari...la multi ani si voua,cu sanatate si bucurii multiple!
Silvana,hai sa ai o zi buna la lucru!Las' ca se descurca el Paul,asa ti se pare tie ca e timid,dar stai sa mai creasca olecuta!
Danuto,apuca-te dragule, de romane...zau de nu-i mai linistit asa,decat job stresant...Mah,io abia astept sa halesc din crastravetii aia...tre' sa ma uit cand i-am pus,ca ii las o saptamana numa' si dau buzna in ei...
Getuto,tu ce bei cevaul ala...o bericioasa sau ce?
Danoooo...fata,iar esti ca acceleratul de Ciorogarla?
Doris draga,frumoasa uniforma,frumoasa fata ai...si intr-un cuvant,frumoasa bobocica.Bafta la scoala si numai FB!
Aida,nici eu nu am stiut ca si azi e sarbatoare,insa m-au tras altii de urechi,inca de ieri seara...Ce face flacaul matale?Cum e acasica?
Hai pupaturi la gasca!
deya spune:
Am revenit si eu pe acasa.Am fost plecata putin.
La multi ani Mariilor sa fiti sanatoase si fericite!
Doris vai da ce de proviziiiisi da ma gandeam eu ca is cu Hannah Montana.Da nu ne spui nimic de stilistul tau?Eu azi am venit de la Caransebes.Sa pui poze neaparat
Mariaa Doamne Ajuta!Sa speram ca vii cu vesti bune
Silvanaand here we go,frumoasa varsta cu iubiri din astea inocente.
Aida cum e acasa?Asa-i ca tii dor de ciumafaia?recuuunooooassteeee
Danitin cum e la balet?Tu te simti mai bine?
Pianna ce ai patit cu iubirea?Sau nu ne poti spune?
Digitux cum e Timotei?
Adi.......pe unde esti nu mai scrii?
Andanni sotul tau cum se simte?Tu tot ochii faini ii ai,sau de la soare is si mai tari
Mihi frumos nume.Baietii ce zic?
Anda...uer iz iu?
Geta te-am lasat special la urma.Ce sa zic de vacanta noastra.A fost prima vacanta impreuna a fost frumos iti dai seama poze nu am prea facut e bine...sa mai pleci asa din cand in cand am facut cam turul tarii din pacate am ratat Maramuresul adica nu ne-am prea oprit am primis promisiuni ca revenim...acu la noi sunt weekendurile ocupate nexam vacanta da mai vedem cum facem
Monica?Vicki?
deya spune:
Anunt!
Acu am aflat ca avem un weekend liber.Vrem sa plecam undeva Timis sau Caras nu prea departe sa fie frumos,linistit,sa ne limpezim creierii.Astept propuneri care pe unde ati fost o pensiune dragutza ceva ce v-a impresionat sau ce ati vizitat
aidaciolac spune:
nuuuu , nu imi e dor de ciumafaie ca am sot acasa , dar maine are cursa
sper sa ma descurc , adica o sa ma descurc de ce nu.
Eric e un scumpel si se schmba in fiecare zi i se curata pielea si e din ce in ce mai frumusel.
Deja are ore de veghe si stam si ne studiem unul pe altul , zambeste timid la mine , in somn o face mai des. E un fomila adevarat si inainte sa apuce cum trebuie tzitzi sau tetina trebuie sa faca scandal , dar il iau in brate si ii vorbesc la tampla si se linisteste si asculta si face niste moace si boticuri
... pacat ca nu pot sa fac asta cand ii schimb pampersul ca face pipi pe mine
Aida ...
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine
anda spune:
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu
pianna spune:
andaaaa cu curaj, cu curaj
Azi am facut in sfarsit ciorba de oua de care mi-ai spus mai demult, n-am mai pus smantana, dar tot a iesit comestibila.
aidaciolac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda![]() O U T S T A N D I N G S P I D U K www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu |
iesi afara de acolo si baga poze
![](neanderthal.gif)
![](zzzz.gif)
Aida ...
Poze cu noi
![](floare.gif)
![](icon_smile_sad.gif)
anda spune:
Va tzuc in grup ca n-am apucat sa va citesc, am fost cu capu in straitze...la despachetat.
Aidoo, tzucuri speciale tie si lu' bb cu buci numa bune de mincat. Abia astept sa le servesc.
iaca boze
O U T S T A N D I N G S
P I D U K
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Licurici, esti iubire in sufletul meu