Racusoare, la apel! (51)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, va servesc repede o si la scoala, e deschiderea noului an scolar si Dani intra in clasa a III-a... ce zboara timpul.
Va , va doresc o zi frumoasa si o saptamana minunata, sa aveti spor in toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Intrat si eu scurt sa va salut, mersi Vicky de cafea, ce bine e sa o gaseste gata facuta! La 10 incepem si noi scoala, cu emotii cat carul, ca de clasa 1. Brrrrr. Emotii mai mari parintii decat copil, cum probabil e normal.

VICKY - succes in clasa a 3-a.
AMALIA -succes in clasa a 2-a.
Tot storc creierii ce copii de scoala maia vem aici, dar n-am mai gasit.

Mergi la inceput

Buna dimineata, am facut si ceai. M-am intristat de dimineata, a murit actorul meu preferat (Patrick Swayze) asa ca ma retrag in cochilia mea, sa-mi vad de treaba. La scoala a fost bine, primul lucru care mi s-a pus in vedere e acela ca in curand va fi ziua d-nei inv.. La noi nu cere d-na bani cat cer mamicile.
Va , va doresc o zi minunata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

buna dimineata!!,,

Vicky, multumim de cafeluta. Si eu am citit acum in ziare ca a murit Patrick Swayze. trist!!..

Missy, VicKy, Amalia, succese multe scolareilor in acest an nou scolar!!

Andru, Andrei e la gradinita??

Ma retrag ...am o durere de cap !...

Cristina, 5+ si mamica de Mihai-Daniel (30 iulie 2008)

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

buna!
am intrat mai tarzior azi ca a trebuit sa bucataresc si eu un pic,si acum sunt aproape libera.

criss-andrei nu e la gradi fiindca el abia a implinit 2 ani in august si inca e mic si el are nevoie de mine non-stop,poate pe la 3-4 ani sa vedem,la o gradi speciala,cum el inca nu sta in fundulet si nu merge,mai asteptam cu gradi.
tie cum iti este?
bb e bine?

poop toate fetele si vb un picut mai tarziu,am placinta in cuptor si trevuie sa il culc si pe andrei.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

Supravietuit eroic 2 zile de scoala. Pfui
Si ii si place mandrei mele, mai ales ca azi au avut 2 ore de sport. Ca sa nu mai zic ca avem onoarea de scoala nou-nouta, totul impecabil. Notele bune sa curga!

Ma retrag, am obosit deja de la atatea teme (2 randuri de bastonase)

Mergi la inceput

Buna seara! Sunt proaspat epilata, vopsita (mi-am facut suvite), samponata, hmmmm ce bine ma simt. Pacat ca nu pot face treaba asta de 2 ori/saptamana.
Missy, ma bucur ca-i place la scoala, spor la liniute si bastonase!
fetle, merg la si apoi la , trezitul de dimineata nu face bine la ten.

Mergi la inceput

!
O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andru_mami spune:

vicky-buna cafeluta ta,sa mai dai ca vad ca esti mai matinala ca noi,invatati de dimi?

haideti fetelor trezirea pai se raceste cafeaua,si ma lasati sa o beau singura?

si apropo poate trecem si noi pe la salonul tau,vicky,ca sincer mi-ar prinde bine un retus ca acum plec la sp cu andrei si pe urma vine nunta,am o obligatie la care trebuie sa merg.

POZE

BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA

Mergi la inceput

Andrule, sunt matinala ca asa-mi cere scarbiciul, sunt secretara intr-un liceu, cursurile incep la 7.30, programul e 7-15, iar pt. zilele cand lucrez dupa-amiaza 12-20 (deloc nu-mi place tura asta). Salonul de coafura e la parterul blocului, salon de cartier nu de fitze. Si da, Dani invata de dimineata, clasele I-IV, din cate stiu eu, asa trebuie sa invete.

Mergi la inceput