Racusoare, la apel! (51)
Raspunsuri - Pagina 5
canne-marie spune:
pe la voi.
Red_velvet bine ai venit in clubul nostru.
Cris pe mine m-ai uitat ???
Fetelor ce sa va zic eu sunt intr-o stare de de nu mai pot.Sa va zic ce am patit.Am fost in weekend la munte,pt.ca ne-a invitat cumnatul la ziua lui de schimbare de prefix 30 de ani si am zis hai sa petrecem.
Fetelor toate bune si frumoase pana pe la vro 12 - 01 noaptea cand ne-a alunecat masina intr-o vale destul de abrupta de 10 -15 m si se termina in rau.Nu am sa uit toata viata mea de acum in colo cum a zis cumnatu : Frate va cazut masina !!!! Si noi ha ha ha ha ha dute ba de aici.Pana a iesit nasu si a zis : - Ba chiar a cazut.
O experienta super naspa si nu o doresc la nimeni,dar asta e viata merge inainte, cu bune si rele.
Cu asta ma laud si cam atat.
Va pe toate si vb. maine.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
M&M spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andru_mami andrei e super fericit ca acum se rostogoleste complet,adica de pe spate pe burta si invers si e f incantat,iar noi nici nu mai spun,ptr noi e un pas destul de important,acum tot patul e al lui,noi pe jos pe unde apucam ca sa aiba loc copilul sa se zbenguie peste tot. POZE BAZAR PENTRU MIHAITA BAZAR PENTRU BOGDAN |
felicitari!!!...
Cristina, 4+ si mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
M&M spune:
Mire, Pe cine astepti??
Annes, am trecut si noi prin cevas asemanatos acu 3 ani,,,AM parcat masina intr-o curba pe Transfagarasan si nu stiu cum a ajuns sa o ia la vale cu tot cu frana de mana trasa...Noroc ca s-a oprit usor in alta masina
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
canne-marie spune:
Buna dimineata.
Va rog sa poftiti la o mare cana de cu lapte sau fara.
Mai va dua si niste biscuiti dietetici + stuguri.
fetele ma duc sa mai pe aici.
annes
Secretele si amintirile unei femei sunt un ocean fara fund,in care nu le vei gasi niciodata !
preda_vicky spune:
Buna dimineata si de la mine.
Eu sunt indispusa si nervoasa, si de la vreme, si din motive de birocratie, si ca am visat urat azi-noapte...
Canne, multumim de cafea, eu iau 2 cani, ca una nu-mi ajunge.
.
M&M spune:
..si eu cu o durere mare de cap...
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
andru_mami spune:
fetelor si eu am o stare,cred ca e de la vreme asta,am fost puti pana in oras sa ii iau sotului costum ptr nunta si m-a obosit plimbatul asta asa prin magazine,iar preturiledoamne ce pretuti sa mori acolo si nu numai;atat ca am avut noroc si am gasit ceva fruos si convenabil ,acum mai ramane sa imi iau eu,luna viitoare ca acum s-au dus banutii.
vad ca si voi tot in stare proasta sunteti,asa ca va dau un ceva praji cu dulceata si multi ca sa va treaca,da?
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
canne-marie spune:
Domne cam slaba miscarea de pe aici ! ! !
Hai la o mare cana de cu mult lapte ca mie asa imi place.
HAIIIIIII MOBILIZAREA.
Am facut-o acum, nu vine mireaszma pana la voi ???
Fac si eu ca in reclama de la Jakobs.
fetele cucuietele.
annes