Puiuti de Randunici 2008!! (306)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Felicitari SOVIIIII!!!!!!!
Sa-ti traiasca Anushka!
Abia astept sa vad poze multe. Ma bucur ca ai nascut repede si usor, imi da curaj ca poate asa o sa fie si la mine a doua nastere.

Vio 10s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Ariel, eu editez pozele cu Photoshop Elements 4, mai vechiut dar m-am obisnuit cu el. Desi de curand mi-am pus si eu CS4 (Photoshopul ala mare si cel mai recent) nu-l folosesc mai deloc, tot cu Elements sunt obisnuita. Eu Olympus am.

Roxana, inca nu ne-am gandit la nume. Abia dupa ce aflam sexul o sa incepem sa punem pe lista.

Vio 10s+ (25 martie 2010) & Sean (16 martie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si sa continui...
ariel, linkul ala ce l-ai dat cum se proceseaza plata cu credit cardul (http://www.ehow.com/how_2253128_process-credit-card-over-telephone.html), nu se refera la tine. Este pentru comerciantii (tu in situatia de fata esti cumparator si nu vanzator) care nu au scula aia EFTPOS (cum vezi la Metro, Kaufland etc) fie ca e prea scumpa pentru ei sa si-o permita, fie ca se afla in deplasare si nu au sursa de curent etc.

si iar cu paturile
Naty, am masurat patutzul lui Patrick si cu salteaua in cea mai joasa pozitie are 70cm pana la partea de sus a grilajului si salteau e la 20cm fata de podea. Salteaua noastra e amarata rau...are vreo 3-4 cm inaltime asa ca voi cu 15 cm grosime sigur mai furati cativa cm buni la inaltimea tarcului. Oricum, Iulia cu siguranta e mai acrobata decat restul...Patrick, de exemplu, isi dirica piciorul la un unghi de 90 de grd (max 100-110)...asa ca din punctul asta de vedere stau linistita.
Acum legat de paturile cu opritor (cum are Andra lu' Mihutza)...intr-adevar e util ca sa nu se rostogoleasca copilul din greseala pe podea. Problema mea ar fi trezirile la ore mici ale copilului. Ca-i capiat si intai actioneaza si apoi gandeste. Cu siguranta va vrea sa se dea jos si in inima noptii nu mai sta el sa cugete pe unde e mai safe sa se dea jos. Asa ca nu imi va mai cadea copilul de la 20cm ci de la 40-50cm. Ala mi se pare eficient in cazul copiilor care nu se trezesc noaptea si in situatia in care e pus in camera cu parintii (actionezi mai repede).
Ce au facut cumnatii (cand au scos grilajul) si a fost chiar eficient...stiti ca salteaua e pusa pe un plan dur (fie placa completa fie un grilaj din scanduri). Ei au pus un prosop rasucit, pe laterala libera a patului, intre cadrul patului si acel plan dur. Astfel salteaua a avut o inclinatie de vreo 2 cm de la margine inspre perete. Si, chiar daca a mai rimat fata noaptea, inclinatia saltele a facut-o sa coboare spre perete decat sa fie aproape de margine (problema in Romania ar fi ca il trage pe copil recele daca sta prea aproape de perete).
Eu una astept sa vine odata primavara/vara australiana si scot grilajul...pana atunci Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

si inca unul si ma duc...nu de alta dar eu joc bumbii si husbandul tunde gazonul in ziua lui libera

va las cafeluta, ceai, capuccino, bombocino

o pup pe vio ca n-am pupat-o de vreo suta de ani...si il salut pe samburica.

iar cu emigrarea. Noi am inceput procesul de foarte multa vreme si la momentul cand am primit viza de rezidenta aproape ca nici nu mai stiam de ce am vrut sa plecam. Eram si destul de bine aranjati si cu posibilitati reale profesionale dar...am zis ca o facem...vedem ce si cum si daca nu ni se potriveste stim unde sa ne intoarcem. Nu a fost cazul...dar nici nu e batut in cuie ca de aici ne vom lua pensia. E al naibii de departe de orice...iar eu sunt indragostita de Europa. Mi-ar place Anglia doar ca meseria noastra nu prea ne permite sa ne tot relocam la cativa ani in alta tara. Parerea mea este ca daca esti in Europa esti ca si acasa. Eu faceam 7-8 ore din Ardeal pana la parinti...2-3 ore cu avionul sunt nica toata.

si plec ca a intrat barbatul in casa si daca ma gaseste la calc mi-l face guler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Felicitari SOVI !!!Sa va traiasca ANA si SASH!!!!

acum am vazut si eu mesajul de la Sovi,dormeam dusa cand l-am primit,bine cu Ariel care mereu e pe pozitii!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bine ai venit Anuska, sa fii sanatoasa si papacioasa!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

FELICITARI, CLODUTE!!!

FELICITARI, BLANKA!!!

FELICITARI, SOVI!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bun venit pe lume, micuta printesa Anuska! Sa aduci multa bucurie parintilor si fratiorului tau, sa fii sanatoasa si sa ai un dram de noroc pe deasupra!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Eheeee....
BUN VENIT DRAGA ANUSHKA,SA AI O VIATA FERICITA SI SA ADUCI MULTE BUCURII FAMILIEI TALE!

FELICITARI SOVI SI RECUPARARE RAPIDA!

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

'Neatza!

BUN VENIT PE LUME ANA!!!

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)
Albumul printesei mele

www.sansalaviata.ro/implicare.php" target="_blank">Campania - Sansa la viatza!

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput