Puiuti de Randunici 2008!! (306)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Am scapat de febra deocamdata nu si de maraielile si alintatura de rigoare de dupa covalescenta.
Cami, ti-am admirat pozicile de la mare, foarte frumoase, ma bucur v-a priit. Si noua ne e dor de Alex, trebuie sa rezolvam problema.
Oricat am incercat sa-mi inghit limba, ma tot roade o chestie. Elara ce-ar fi sa nu mai faci atata analiza pe texte si pe cuvinte scoase din text (ca nu-i ora de gramatica aici) si sa incerci sa mai judeci si cu sufletul, stii cu parte aia umana daca se poate, de fapt nu sa judeci ci sa emapatizezi ca tot iti place tie cuvantul asta. Noi aici nu dam sfaturi din carti, ci incercam sa gasim solutii la problemele pe care fiecare dintre noi le avem la un moment dat.
Am incercat sa stau departe de toate certurile de pe aici, dar asta sincer chiar nu imi place. Iar formularea cu "avocatii lui Naty" nu e nici macar o ironie fina, ci de-a dreptul grosolana.

Si Naty, imi pare rau ca iar vin toate peste tine. Off Doamne, poate totusi nu strica intradevar sa mai stai un pic cu Iulia. Si apoi ce mai conteaza 5 luni de cariera pe langa 5 luni de stat cu copilul tau, poate chiar singurele 5 luni legate cand vei mai sta cu ea.

Ariel , fugi la doctor

Sa nu uit de Kya, la noi crema de galbenele se gaseste in fiecare camera din casa. Pentru orice , iritatii, arsuri, julituri. Am o prietena care si-a pus silicoane in Austria, iar medicul de acolo i-a spus ca din experienta cel mai bine s-au refacut cicatricile cu crema de galbenele si ulei de catina.

Stela, felicitari si multi, multi ani fericiti impreuna

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Vecinik Kya,Raluca multumesc tare mult de urari..sa vi se intoarca inmiit.
Recunosc ca simt ceva emotii gandindu-ma ca au trecut deja 5 ani de parca au zburat..
Kya,asa e,m-am conversat cu randunoiul tau in parc alaltaieri..era un friiig,batea un vaj,Sanzi nu avea nicio problem in lochita sexy...tocmai cazuse de pe troti si avea deja o urma pe nasuc.Pup nasucul ei sa treaca..Pana la urma asupra a ce crema/unguent te-ai hotarat?Ma intereseaza si pe mine ca si Tea tot se pricopseste cu semne si mai rau,isi rupe bubitele,care se fac buboaie si implicit trec greeu..Sa aveti vreme buna si sanatate la mare.
Raluca,ce bine ca ati invins bolesnita...sa nu mai apara nik
Cami,am vazut si eu pozici scumpe..frumusei copilasii tai si ce se mai iubesc..

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Mi-a transmis Naty ca s-a internat cu Iulia,e pe perfuzii,sub febra,a iesit si o masea si se vede si caninul,tot a varsat si a facut diaree...mititik,of,cat mai trage draga de ea si Naty pe langa.Multa putere Naty,ca tare greu ti-o fi.

Clau mi-a transmis ca pupa toata randunimea.Mai dureaza putin acomodarea la serv,sunt ok si va fi si mai bine.Pupici,Clau.

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Stelutzo ne alaturam si noi de voi ca si noi tot pe 4 sept acum 5 ani aveam parte de emotii!! La multi ani fericiti sa avem!

imi pare rau sa aud iar de spital.. offf.. multa sanatate Iulia..
in rest am vazut pozici si filmulete si cu pitici si cu graviduta Vali.. f frumos!!

v-am pupat!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

stela, mihuta sa fiti fericiti 100 de ani (cel putin)

offf, prin cate treb sa treaca si naty cu iulia... insanatosire grabnica iulia!

raluca ma bucur ca puiul e mai bine, cat cu alintatura...asta e, e de inteles ca e mai mamos acum...iar faza cu crema de galbenele la silicoane...a fost maxima!

kya, voi unde plecati la mare? juliturile zanutei sa treaca repede! eu stiam ca si sudocrem era bun la julituri. dar mie personal mi se pare mai usor acceptat sprayul ala oximed, parca, pt ca nu trebuie sa-i atingi bubitza, julitura cu mana ta. sau orice in forma de spray.

stela, noi ii cumparam incaltari amirei de la http://www.inovator.com.ro/inovator/menu/menu.php?la=ro&cp=C41 , unde sunt destul de scumpe, dar sunt foarte bune calitativ. fata de niste incaltari pe care i le-am cumparat din mall si care le-a purtat de 2-3 ori si s-au dezlipit, astea au rezistat cu stoicism.

bitza, tuchidoar atat? mai spuneti si voi 2 cuvinte-3 despre voi despre pui, ceva poze...zgarcitelor!!!

la tuborg green fest vine cineva diseara?

Mergi la inceput

Mihutza,ah,stiam eu ca mai e cineva aniversat tot pe 04.09..
SA FITI FERICITI FOREVER SI SA VA IUBITI MULT!
Roxana,mercic...

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Salutare!

La multi ani fericiti-Miha si Stela!

Cami e mortal piticu' in pozicile alea 2 in care face plaja-direct pe nisip,iar de Alexuta..ce sa mai zic-creste si se..domnisoreste Si mie imi pare rau ca nu ne-am zarit

Nico sper ca nu te-am suparat cu ceva(?!) Chiar am vorbit aseara cu Dan despre un posibil BB 2,am pus in balanta prin cate am trecut,ce avem,daca o mai putem lua de la capat-si raspunsurile au fost clar negative,din ambele tabere As vrea,dar nu asa,nu acum..Sper sa nu avem niciun accident(curand)!

Sanatate Iuliei!Off..

Distractie placuta Ralu!

Ariel si -fugi si controleaza-te!

Va !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

BINE AI VENIT ANUSKA..SA FII SANATOASA SI PAPACIOASA..SOVI MULTA SANATATE SI REFACERE RAPIDA...

la multi ani fericiti mstela si miha!!!

nicoleta ma bucur ca ati reusit cu scoala..va doresc numai bine si sa va ajute DD..drum bun si spor la bagajeala

naty imi pare rau..multa sanatate iuliei..off ce rau imi pare saracutza...DD sa va ajute..va si va doresc numai bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am vazut toate pozicile si operele lui vio..felicitari sunt superbeee..va si va doresc liniste sufleteasca,asta e cea mai importanta ca sa traim linistiti si fericiti..si numai bine .

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Stela, Mihutza sa fiti fericite si iubite ca-n prima zi.

Naty multa sanatate Iuliei.
Sper sa iesiti repede din spital.

Mergi la inceput