King of Pop (12) - discutii generale

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melku spune:

neata la pranz!
bei, imi pare rau! io am aruncat pastila si am fugit.
chiar imi pare rau. cand am zis imprastiate, am zis in sensul ca nu mai sunteti toate laolalta, ca nu va mai pot urmari...n-am zis-o cu rautate, sincer.
si nici n-am nici un plan de reorganizare.
si ar fi si aiurea, normal, dupa ce ne-am rugat de admin sa ne dea spatiu, sa ne razgandim.

am zis ce-am gandit si rau am facut ca vaz c-am suparat multa lume.

apreciez efortul vostru de organizare, apreciez tot ce faceti aici...
nu mai zic de traducerea cartilor. io una astept sa terminati, le printez frumos si le citesc pe hartie ca asa ceva nu pot citi cu nasu'n monitor!

acu' ce sa fac?! nu retrag ce-am spus pentru ca nu-mi schimb parerea ca-i mai greu de urmarit asa...dar ma supun majoritatii

se duce cineva azi in herastrau?

We must learn to live and love each other before is to late

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Alexia, eu o am in romana, deja tradusa deci e usor asa de transcris.
Credeam ca si a ta tot romana e
Ok, atunci azi ma apuc de urcat pagini si cine vrea sa ajute dati de stire.

Ok, melku, a trecut.

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Neata gagici! M-am adunat sieu de pe drumuri si am intrat plina de curiozitate sa vad ce modificari in structura forumului au aparut...si...nik...
Deci, reorganizarea a ramas ca-n gara ok...eu zic ca e chestie de obisnuinta, pina ne invatam cu subiectele.
Plus ca ele apar oricum in subforum in ordinea cronolgica inversa, cu cea mai recenta postare, sus, deci nu pierde nimeni nimic.
Mie una, mi-e mai usor asa pe capitole, decat sa iau la citit atitea pagini una dupa alta cu discutii amestecate.

Mai citesc ce-ati mai scris si revin!

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Fetelor, eu una va multumesc ca existati si ca transcrieti cartile si asa le pot citi si eu (ca in engleza nu ma descurcam chiar asa bine!)...deja Diana mea citeste Moonwalk primele capitole si e fascinata, asa ca nu ati muncit degeaba!

Eu una va citesc mereu si chiar dacanu pot scrie mereu, ca sunt la job, imi place coltul asta si cum e organizat!

POZE:

http://family.webshots.com/photo/2666410090103554724dparIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moana spune:

Aoleuuuu....nu am mai intrat pe aici de cateva zile si ce gasesc. Un intreg subforum.....cu zeci de postari. Deja nu stiu unde sa citesc mai intai.

Continui scriitura la capitolul 6. A durat cam mult caci am avut o viata cam agitata in ultimile zile. Iertare daca ati stat dupa mine.

Mergi la inceput

Moana, ti-am trimis un pm, ne mai trebuie 6 ca sa terminam cu Moonwalk, cat mai ai? Vrei sa te ajut? Daca nu ai timp suficient, trimite la mine ce ai si continui eu sa-l punem in seara asta si pe ala. Astept vesti.

Fetelor, am facut cateva zeci de poze la Dansand visul si o sa urc pe bucati in mailul comun, va rog cine transcrie sa anunte aici sa nu faceti acelasi lucru. Am pus si pozele din carte caci sunt unele rare si tare frumoase, paginile insa sunt lucioase si nu au iesit f bine fotografiile dar sper sa va placa.

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Motanik, ok, pune-le pe mail si raspund cat pot de repede despre ce ma apuc sa transcriu.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Dar cine a facut traducerea la poezii? Si eu sint de parere ca poeziile nu se pot traduce fara sa pierzi din sens, din emotie, din profunzime... Dar eu am o idee, numai ca la timpul meu toate dureaza... Dupa ce terminati de scris si varianta romaneasca, sa ma apuc sa fac o cartulie a noastra, bilingva, pe stinga varianta originala, pe dreapta traducerea. Asa, fetele care nu se descurca bine cu engleza, pot citi intii versul original, si unde se poticnesc, pot arunca si un ochi pe original... Traducerea unei poezii, si traducerile in general, chiar atunci cind sint facute, e o rescriere practic a originalului, o viziune care apartine traducatorului (stiu din sursa sigura, mama sotului este traducatoare). Pun si poze care se potrivesc cu poezia respectiva, eventual si un link catre o melodie care merge... ce ziceti? Sotul o redacteaza, Oana o tipareste...

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

Pot primi si eu parola la mailul comun?
Scriu foarte rar la subiect,dar va citesc.
Multumim pentru efortul depus cu transcrierea cartilor pt. a le citi si noi,stiu ca va ia mult timp.

Debi,mami de Bianca(06.1999)si Andreea(08.2001)

Mergi la inceput

Nelia, cartea Dansand visul in romana e tradusa de o Alexandra Coman si a aparut la editura Libra in 1993.

--------------------

Mergi la inceput