King of Pop (12) - discutii generale

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selket spune:

Mai slab aici:

http://ro.michaeljackson.ro/foto/michael-jackson-this-is-it-trailer(420)-m-12.jpg

decat aici?

http://fc04.deviantart.com/fs46/f/2009/195/1/6/Michael_Jackson_Is_Thriller_by_DanyArtist23.jpg

Ce-i drept la fata era foarte tras si asa la bust, dar avea totusi 50 de ani, pielea ti se mai lasa, se subtiaza si daca esti slab de felul tau se lipeste de oase.

Imi place foarte tare poza asta:

http://ro.michaeljackson.ro/foto/michael-jackson-this-is-it-trailer(420)-m-06.jpg yummy!

Pe mine ma tot roade o treaba (si nu vreau sa starnesc alte teorii conspirationiste [:d] ): am vazut pe youtube filmari din timpul repetitiilor la Dangerous Tour. Pai se menaja omu, dansa numai asa usurel, nu era deloc costumat de scandal, etc. La repetitiile astea vad ca e gatit de gala si se rupe de dans. No, ar fi trebuit sa se menajeze putin totusi, sau o fi fost prea entuziasmat de revenire. O treaba imi place: stralucea tot de nerabdare si era numai cu gura la urechi. Offf, ce-as fi vrut sa aiba sansa asta sa le de-a la toti nenorocitii care l-au crezut ingropat de viu peste bot si sa arate el cine e regele.
Miss you, King!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Citat:

Pe mine ma tot roade o treaba (si nu vreau sa starnesc alte teorii conspirationiste [:d] ): am vazut pe youtube filmari din timpul repetitiilor la Dangerous Tour. Pai se menaja omu, dansa numai asa usurel, nu era deloc costumat de scandal, etc. La repetitiile astea vad ca e gatit de gala si se rupe de dans. No, ar fi trebuit sa se menajeze putin totusi, sau o fi fost prea entuziasmat de revenire. O treaba imi place: stralucea tot de nerabdare si era numai cu gura la urechi. Offf, ce-as fi vrut sa aiba sansa asta sa le de-a la toti nenorocitii care l-au crezut ingropat de viu peste bot si sa arate el cine e regele.
Miss you, King!

Da am vazut si eu, dansa " mai subtire", plus ca nu schimba nene jde costume ca acum....pai Thriller, The way you make me feel, Human nature,They don`t care about us...etc la fiecare in parte a avut alta costumatie...poate vroia sa vada exact cum dau costumele,poate....nu stiu....eu oricum am niste "probleme" cu tot ce s-a intamplat la aceste repetitii, dar tin de conspiratii si poate altadata

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Si pentru ca tot am adus vorba de conspiratii, Kenny Ortega arunca o pastila daca nu in fiecare zi, la 2 zile cel putin.Am obosit sa i le descifrez, eu cred ca nu e prost deloc stie el ceva
http://twitter.com/KennyOrtegaBlog

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Exact asta vroiam si eu sa spun. Parca arata ca si cum ar fi vrut sa iasa anume bine filmarile, sa ramina pe banda ceva memorabil, nu o repetitie "banala" ca oricare alta....nush de ce dar iar am fluturasi in cap si diverse idei... nu ma "linistesc" deloc pozele sau filmarile de la repetitii.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danat

Exact asta vroiam si eu sa spun. Parca arata ca si cum ar fi vrut sa iasa anume bine filmarile, sa ramina pe banda ceva memorabil, nu o repetitie "banala" ca oricare alta....nush de ce dar iar am fluturasi in cap si diverse idei... nu ma "linistesc" deloc pozele sau filmarile de la repetitii.

Hobby

Michael Jackson

Si tu Brutus???
Maine ,o iau de la capat trebe sa fie ceva cu toate astea nu se poate

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mda....astept cu interes sa citesc parerile tale Anka
Din pacate in urmatoarea saptamana voi fi plecata si nu stiu cand si cat voi avea acces la internet, dar sa nu ma dati disparuta. Intru cand pot si scriu macar o fraza

Hobby

Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selket spune:

Si mai am o nelamurire: De ce, fratilor, statea cu pantalonii desfacuti la filmarea video-ului pentru "What more Can I Give" [:))]

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs126.snc1/5412_100376323311878_100000185312486_8589_8388474_n.jpg

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui selket

Si mai am o nelamurire: De ce, fratilor, statea cu pantalonii desfacuti la filmarea video-ului pentru "What more Can I Give" [:))]

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs126.snc1/5412_100376323311878_100000185312486_8589_8388474_n.jpg

Pfff, nu stiu sa iti raspund

poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sunteti sigure ca e el? ca stiti cum e cu presa...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FanClubMJ spune:

Rugam moderatorii sa inchida aici pentru ca ne-am mutat la cap 13.Multumim

Mergi la inceput