King of Pop (12) - discutii generale

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Fetelor, de la aceeasi fana MJ am si linkul catre petitia care strange semnaturi pt acordarea premiului Nobel pt pace lui Michael.
http://www.petitionspot.com/petitions/mjnobelpeaceprize/

Va pup, am fost si sunt pe fuga, ma ocup de organizarea revederii (10 ani de la terminarea liceului) si, desi e una mica si informala, imi mananca nervii, alergat, sunat, pregatit, of...vin diseara iar si sper sa pun partea 6 la Moonwalk sa terminam cu el (moana ) si apoi sa leg si Dansand visul din ce ati trimis voi, multumesc mult.

Revin, ca bufnita, la noapte!

Aaaaa, la multi ani frumosi si fericiti si mai ales sanatosi Purple!!

Si la multi ani tuturor celor ce azi isi serbeaza ziua numelui, sa fiti iubiti!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Tot eu, bufnita cum ziceam, e 2.13 si am terminat bucata din capitolul 6 pe care nu a mai apucat Moana sa o faca, asa ca de acum Moonwalk e complet, sper sa va foloseasca si mai ales sa va placa.

De maine seara dau bice si cu dansand visul, apoi daca mai am cand pana plec am sa continui si cu rezumatul la complot si ce mai am dintre cartile noi.

V-am pupat, noapte buna, sunt sigura ca voi deja (va) visati pe Michael!

--------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

motanik, pentru tot ce faci pentru noi

He is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Multam' Motanikule pt Moonwalk si toata munca ta de-acilea

Eu am fost mai imprastiata zilele astea, am avut si alte trebusoare si nu am apucat sa scriu din cartea noua. Dar op sa trag tare zilele astea si termin bucatica mea.

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

Am aprins si eu o candela, votez acum si pt Nobel si apoi ma duc in mail sa vad daca mai e ceva de scris neadjudecat. A mai ramas ceva? Ca as avea timp de scris.

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik

Fetelor, de la aceeasi fana MJ am si linkul catre petitia care strange semnaturi pt acordarea premiului Nobel pt pace lui Michael.
http://www.petitionspot.com/petitions/mjnobelpeaceprize/

Va pup, am fost si sunt pe fuga, ma ocup de organizarea revederii (10 ani de la terminarea liceului) si, desi e una mica si informala, imi mananca nervii, alergat, sunat, pregatit, of...vin diseara iar si sper sa pun partea 6 la Moonwalk sa terminam cu el (moana ) si apoi sa leg si Dansand visul din ce ati trimis voi, multumesc mult.

Revin, ca bufnita, la noapte!

Aaaaa, la multi ani frumosi si fericiti si mai ales sanatosi Purple!!

Si la multi ani tuturor celor ce azi isi serbeaza ziua numelui, sa fiti iubiti!

--------------------

Semnat !!!!!!!!!!!!!!!!

Fetele, sa va zic ce-am patit ieri la serviciu. Vorbeam cu o colega de-a mea ( care mi-e si prietena) si-mi zicea ca e obosita ca nu poate dormi noptile...la care-i zic : nici eu nu dorm...stau cu Michael toata noaptea ( stia si ca-mi place Michael). Si-mi zice : Tu esti nebuna, te-am crezut femeie serioasa, am crezut ca glumesti...cum poate sa-ti placa ala? S-a operat de atatea ori...bla bla bla...M-a scos din sarite. Eu nu mi-as permite sa zic ceva cuiva chiar daca i-ar placea si Guta.E problema lui.El stie de ce-i place .Nu am chef de vorba multa .M-am indragostit de Michael de la 13 ani, de cand am fost la concert...am avut marea ocazie as putea spune de a merge la concert...ii multumesc lui D-zeu pt asta.Michael are si va avea mereu un loc special in inima mea ...si nu ma intereseaza parerile celorlalti .

Va pup.Love you Michael.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns purple_blue spune:

Iliuta, nu baga in seama, suflete insensibile, ce sa le faci .
Eu, de aceea am ales sa nu mai spun nimanui nimic. Daca incepe cineva o discutie de genul, bag cateva cuvinte scurt si la obiect, dar in rest, nici nu ma mai gandesc sa port vreo discutie.
Ma enervez prea tare, si vreau sa imi pastrez spiritul vesel. Oricum, cine vrea poate sa vada ce vedem noi. Daca vor sa fie mai saraci, treaba lor.

Hai si tu la party diseara

www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Iliuta ca astia sunt multi...ce sa le faci? Suntem diferiti si nu ne place tuturor acelasi om, lucru, loc....chestia e ca, buna crestere ar trebui sa ne faca sa ne abtinem de la remarci asupra optiunilor altora....dar cand lipseste

Tu sa stii ca ne ai pe noi aici, grupul de zuze in love for Michael si ca nu estisingura! Suntem milioane care il iubim, ceea ce conteaza enorm!

Ce sa zic, si sotul meu, si mama, fac misto de mine pt pasiunea asta adolescentina, zic ei, fata de un artist. Treaba lor...

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Iliuta ..nu baga in seama....am si eu exemplare din astea, care nu ma inteleg,,,...si mie imi spun ca sunt "cam batrana" pt chestii din astea adolescentine....dar eu tot pe a mea o tin...
de asta m-am alaturat eu voua, ca imi sunteti dragi si ganditi la fel ca mine
MJ vezi cate suntem care te iubim???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

care batrinete mey?ca io ma simt tinerica ,cam ca atunci cind am fost la concertul lui Michael!hihihi
Si eu am o prietena care nu ma intelege deloc,mi-a zis ca m-a injurat de mi-au mers fulgii cind am sunat-o plingind in hohote ca a murit Michael.Dar mi-am gasit repede o "aliata",o forumista aproape de mine colea,cu care am jelit saptamani la rind.O pup cu ocazia asta si sper ca este bine si o rog sa se pregateasca de-o vizita.
asa ca nu-i bagati in seama pe cei care nu va inteleg,nu merita pt. ca,desi nu va inteleg macar s-ar putea abtina de la comentarii rautacioase.
E atit de dureros cind tu stii atitea lucruri frumoase si bune despre cineva iar altul,........ se gaseste sa-l critice si sa rida de sentimentele tale.
Trebuie sa ii explici respectivului si sa speri ca poate ,poate intelege ceva.Sanse mici.Asa ca mai bine lipsa!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput