King of Pop (12) - discutii generale
Raspunsuri - Pagina 11
purple_blue spune:
Iau eu atunci 50 - 99
Rall - pt. boala de care erai pasibila si pt. explicatii.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after
iliuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Am primit Bal a Versailles - parfumul favorit al lui Michael Mi se pare cel mai... personal, apropiat lucru pe care l-am avut vreodata, legat de el. Este un parfum pentru femei, dar miroase... barbatesc, a colonie - cel putin la inceput. Dupa cateva ore devine ceva... cald si intim, ceva parca de purtat intr-o casa mare, in singuratate, primavara sau toamna. Probabil sunt influentata si de imaginea lui... Parfumul nu as putea spune ca mi se potriveste, dar daca l-as fi imbratisat si ar fi mirosit asa, puternic... cred ca dadeam in boala vacii nebune |
De unde ai luat parfumul Rall? Cat a costat??
iliuta spune:
http://www.youtube.com/watch?v=tHd-Z2vaTvU&feature=related
AM INNEBUNIT CAND L-AM AUZIT.....IF YOU DON'T LOVE ....CICA.....
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iliuta De unde ai luat parfumul Rall? Cat a costat?? |
De www.bigdiscountfragrances.com/womens-fragrances/bal-a-versailles-perfume.html?pid=53" target="_blank">aici. A costat $42 (100ml).
Acum mi-am parfumat si cartile cu MJ cu parfumul... sigur o iau rara
motanik spune:
Ralu, dar de unde stii ca e prafumul lui preferat? Ai gasit undeva declarat de el?
Ca La Toya zise dupa moartea lui ca Black Orchid era, de vorbeam noi la inceputurile subiectului nostru.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
rall spune:
motanik: http://www.mjfanclub.net/mjforum373/showthread.php?t=8019
Deci, de la Karen Faye: "Those who were able to share the same space with Michael, BAL A VERSAILLES, by Jean Desprez, will remind you of him. He was wearing Black Orchid, but that was because it was easy to get. He switched immediately, when I found him BAV. He would ask me everyday if it had arrived after I told him I had ordered it."
Foarte frumoasa sticluta, i se potriveste perfect: http://i28.tinypic.com/2eve179.jpg
motanik spune:
Aha, mersi Ralu.
Si cum zici ca miroase? Care sunt gusturile tale in rest la parfumuri, ce folosesti?(sper ca nu e o intrebare prea persoanal, vreau sa vad daca ne potrivim la gusturi sa stiu daca sa incerc si eu BAV asta sau nu) Eu nu suport mirosurile f tari si f dulci, imi plac cele usoare, fresh (de ex folosesc Noa-Cacharel, Daisy-M. Jacobs, 212-C.Herrera, She-E. Armani, Eau D'Issey-I. Miyaki si doar la ocazii speciale de ex J'Adore-C. Dior care mi se pare muuult mai tare, prin comparatie cu celelalte enumerate)
--------------------
rall spune:
motanik, pai... acum sunt setata pe chestii mai tari / dulci ca a venit toamna, gen Coco Mademoiselle, Lolita Lempicka, Escada Signature; insa imi plac si parfumurile mai "suave" / usoare, gen Bvlgari Omnia Crystalline, C Klein - One summer, Burberry - Weekend.
Bal à Versailles nu e insa un parfum usor, ci mai degraba un parfum barbatesc, puternic, cu miros de colonie la inceput, pudrat si dulce apoi. Nu e modern si nu l-as vedea pe mine, insa mirosit pe gatul unui barbat... hm, cred ca pica foaaarte bine
Edit: am vazut ca ai spus si de J'adore. Pai J'adore-ul ar fi cam de 10 ori mai usor, mai 'curat', mai simplu decat Bal à Versailles
motanik spune:
Pfff, e clar, daca zici ca J'Adore e nimic pe langa asta inseamna ca e super tare..
(p.s. mersi pt pont, acum ca ai pus pe lista ta niste parfumuri usoare, am sa le incerc si eu; ai sa razi dar am un nas tare sensibil si mi se face rau in parfumerii daca stau mai mult de cateva minute asa ca de cele mai multe ori merg la sigur, dupa ce aflu de la vreo prietena ca are un parfum usor, fresh sau citesc prin reviewuri de la altii )
--------------------
rall spune:
Cu Bvlgari Omnia Crystalline nu cred ca dai gres, eu l-am cumparat cadou unor persoane carora nu le stiam deloc gusturile si in timp s-a dovedit ca au fost incantate (adica le-am mirosit date cu el ). E cuminte, e curat, e simpatic. One summer este unisex, e foarte fresh, dar nu fff usor. E cam ca atunci cand te bagi in apa de mare si iei o gura din greseala... stii gustul ala sarat, amar - care iti umple gura A nu se intelege ca e sufocant, insa da, mie imi aduce aminte de mare foarte mult. A, si acum am vazut, cand am scris Burberry - Weekend, ma refeream la Burberry - London, scuze Usor si asta, dar mai spre dulce, poate chiar seamana un pic cu J'adore, deci - posibil un pic prea dulce pentru tine.