Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

da, din fericire am si ajutor, e mami aici, iar de sambata se face schimbul de tura, vine soacra...eu m-am tot agitat si eu prin casa si ma cearta lumea ca nu asta inseamna lehuzie, si sa mai stau si eu intinsa....

prima seara a fost mai grea...pt ca am fost doar noi doi...iar Ebru a fost f plangacioasa....probabil n-aveam nici lapte destul, ea era obisnuita cu bibe din spital (desi inainte ne chinuiam s-o punem si la san, dar nu0i ajungea...) si facea nazuri, cred ca ne simtea si pe noi mai nesiguri, noi eram obositi si putin stresati (tot zic sa va povestesc si ce stres avem, dar uite ca ma iau cu altele)...am dormit vreo 3 ore legate atunci.....dar a trecut si asta

eu pe langa epiziomie ma lupt si cu niste hemoroizi urati de tot, provocati de efortul nasterii...e putin stresant intr-adevar, pt ca in perioadele de "pauza" trebuie sa ai grija si de tine, de sani, de igiena, sa mai si dormi, sa mananci, azi dc a venit pediatra am incercat sa facem si putina ordine, samd....dar n-a murit nimeni din asta inca, deci o sa ne descurcam toate, cu sau fara ajutor in plus....

de Ebru Fatima PRIMA POZA!

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Raluk, cu mare drag imi dau cu parerea si nu glumesc cand va spun ca o sa fac si eu sondaj printre voi, ca tare sunteti dragute.

Luto, stiu ca iti place Ruxandra, si mie imi place de mor, dar vreau si un nume de la soatza, deci turcesc, asa ca va trebui sa ne hotaram daca ramane cu Alessia Ruxandra si adaugam inca unul, sau daca ramane doar Alessia si inca unul....complicat tare...printre nume pana acum avem selectate: Esra, Zeina, Emine, Ebru, Emel,Ayla, Enise, Leyla...ar mai fi, dar tot incerc sa vad daca merg vreunele combine si sa sune ok. Ziceti si voi ce dilema pe capul nostru. Parerile sunt binevenite!

Selen, tare frumos zici tu acolo.

Aida, super numele, imi place tare de tot!

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 6z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 29 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Felicitari Selenico din toata inima mea ....Am sorbit fiecare cuvintel scris de tine.
O sa treaca si bubitele tale care cred ca te cam necajesc si care poate nu-s usor de dus....si atunci te vei bucura pe intregime si vei savura fiecare clipa alaturi de Ebrulica

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Selen vreau sa te intreb si eu ceva daca mai esti pe fir
Dupa montarea epiduralei cat a mai durat pana la nastere ? Si la ce dilatatie ti-au montat-o ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Alex eu votez pt Emel

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Raluk, cu mare drag imi dau cu parerea si nu glumesc cand va spun ca o sa fac si eu sondaj printre voi, ca tare sunteti dragute.

Luto, stiu ca iti place Ruxandra, si mie imi place de mor, dar vreau si un nume de la soatza, deci turcesc, asa ca va trebui sa ne hotaram daca ramane cu Alessia Ruxandra si adaugam inca unul, sau daca ramane doar Alessia si inca unul....complicat tare...printre nume pana acum avem selectate: Esra, Zeina, Emine, Ebru, Emel,Ayla, Enise, Leyla...ar mai fi, dar tot incerc sa vad daca merg vreunele combine si sa sune ok. Ziceti si voi ce dilema pe capul nostru. Parerile sunt binevenite!

Selen, tare frumos zici tu acolo.

Aida, super numele, imi place tare de tot!

Bbelusa cea iubita

AMR max 29 zile

EU MAI TREBUIE SA ZIC CA-MI PLACE EBRU????
Esra o cheama pe nasica noastra, si asta imi place, si Emel (e mai scurt si usor de pronuntat, si nu are nici un alt s care sa nu sune bien alaturi de Alessia...parerea mea...)
Alev nu-ti place?

de Ebru Fatima PRIMA POZA!

nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Alex eu votez pt Emel

Cea mai fericita 38 + cu

Aloo, nu ma lasa in ceata, voteaza calumea, cu tot numele sa pricepeasca si neuronul meu gravid...

Bbelusa cea iubita

AMR max 29 zile

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Alex eu votez pt Emel

Cea mai fericita 38 + cu

Aloo, nu ma lasa in ceata, voteaza calumea, cu tot numele sa pricepeasca si neuronul meu gravid...

Bbelusa cea iubita

AMR max 29 zile

Bebelusa cea draguta Emel Ruxandra fiica duamnei Alex

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Selen recunosc ca Ebru de la tine m-am inspirat si tare imi place, dilema e daca ramane numai cu Alessia sau as putea sa combin si Ruxandra pe acolo....greu, taica, greu!

Nici Alev nu suna urat, dar mie nu mi se par numele care se termina in consoana ca se potrivesc cu restul.

Bbelusa cea iubita

AMR max 29 zile

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Alex eu votez pt Emel

Cea mai fericita 38 + cu

Bbelusa cea iubita

AMR max 29 zile

Bebelusa cea draguta Emel Ruxandra fiica duamnei Alex

Cea mai fericita 38 + cu

nu e bineee, ca ALESSIA trebuie sa ramana mortis, avem chestii personalizate cu numele, toata lumea pe asta il stie, si asta e tare batut in cuie in creierul nostru, deci va rog sa va revazuiti parerea.

Bbelusa cea iubita

AMR max 29 zile

Mergi la inceput