Burtici fericite de septembrie-octombrie (186)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Iulika si mie imi place de mor de Bruculica , dar asteptam o invitatie in Suedia, sa se cunoasca ei mai bine

sa-i lasam sa se cunoasca mai bine

asa parca era reclama

Cea mai fericita 38 + cu
AMR 10 zile pana la cea mai frumoasa intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Raluk, nu sunt nici cunoscatoare nici asa sigura pe mine, sincer fac mai mult dupa ureche am in cap toate sfaturile primite si toate informatiile citite, dar parca nu se potriveste nici una....vorba ta, pot sa apara atatea si atatea situatii....si apropos de asta...chiar am gandeam zilele astea cat am citit despre pozitia de alaptat....degeaba!! cand se pune Ebrushka la san si da din cap stanga dreapta, zic merci cand apuca mamelonul ca lumea si incepe sa suga...nu mai conteaza altceva, ca nasul in sus ca sa respire, ca impingi nu stiu ce ca sa se apropie copilul de san, ca barbita nu stiu cum...vax albina! daca erau papusi, poate era valabila toata teoria...ca tot practica ne omoara....

Manga icterul poate sa apara in primele zile de la nastere, nu trebuie sa se nasca cu el....noi am scos-o la soare, de mancat mananca totusi la maxim 4-5 ore, deci nu tb s-o trezesc eu sa-i dau papica, asa ca nu-i nici o problema....

de Ebru Fatima PRIMA POZA!

nunta

Mergi la inceput

Selenico ce frumos scrii tu acolo....banuiam eu ca am studiat intens 9 luni si iau 10 cu steluta la teorie si la practica 5 spre 6 (sunt si optimista dar ma gandesc si eu ca macar iau nota de trecere)
Tu de descurci minunat, sunt sigura ca se simte calmul in ceea ce spui.
Te mai ajuta cineva pe acolo cu un sfat ceva...o supica ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

multumim inca o data de aprecieri la adresa Ursulicai scuzati dezordinea in idei , dar....ma grabesc sa scriu cat mai apuc....

Iulika si mie imi place de mor de Bruculica , dar asteptam o invitatie in Suedia, sa se cunoasca ei mai bine

Raluk sa stii ca am fost optimista si mi s-a parut ca a trecut destul de usor...cel mai greu a fost in primele ore de travaliu, pana la epidurala....apoi, dupa ce am nascut si am vazut-o, am uitat tot o sa scriu si povestea nasterii cand am mai mult ragaz...
si stai linistita ca si tu vei arata perfect in poze, ca doar vei fi o mamica radioasa si asta va fi cel mai important

de Ebru Fatima PRIMA POZA!

nunta

ai fost cea mai tare cu invitatia in Suedia

Asa de frumos vorbesti eu parca sunt stresata de tot si de dupa nastere, de la acomodarea cu somnul si alaptatul, la cum ma voi descurca cu scurgerile si epiziotomia (deci am impresia ca pe langa ca e ca o operatie pentru mine, cu recuperare grea, mai ai si schimbarea cu bebeul...)

33+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uve_got_mail spune:

CLAUCIA, RALU SI DIANA, NASTERE USOARA SI SANATOSI!!!

Raluk,
mie imi place Bogdan Alexandru sau Alexandru Daniel!

34+ , mami de sanatoasa, norocoasa, frumoasa si desteapta Sarah Maria
http://family.webshots.com/photo/2844585890104955882lFPbob

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

luhtien,am citit de pocnitul din burtica,pe care il auzi.Si eu am patit de 2 ori,patit,de curind,chiar am ramas putin uimita.Ulterior am fost la eco si toate bune.

Mergi la inceput

Ralu tu ai cam multe stresuri, ca vei fi uratica dupa nastere in conditiile in care toate fetele zic ca vom fi deosebite si cu stelute in priviri, ca te va ustura epiziotomia, ca alaptatul....DAR eu iti garantez ca vei scapa de toate astea incet incet , cu cat te apropii mai mult de eveniment si tot ce devine important pentru tine va fi sa cunosti sufletelul pentru care te-ai stresat 9 luni si o vei face apoi o viata intreaga.
Si tine cont ca tu esti cu mult mai informata si mai documentata decat mine de exemplu....care am citit enorm dar la un moment dat am obosit si m-am hotarat sa las si instinctul acela celebru sa actioneze
Vei fi o mamica minunata, iti garantez asta

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput

Selen diferenta e ca eu daca as fi vazut ca nu se potriveste teoria, intram in panica , tu esti foarte ok si asta conteaza mult la bebe

Uve multumesc mult

33+ Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Ralu tu ai cam multe stresuri, ca vei fi uratica dupa nastere in conditiile in care toate fetele zic ca vom fi deosebite si cu stelute in priviri, ca te va ustura epiziotomia, ca alaptatul....DAR eu iti garantez ca vei scapa de toate astea incet incet , cu cat te apropii mai mult de eveniment si tot ce devine important pentru tine va fi sa cunosti sufletelul pentru care te-ai stresat 9 luni si o vei face apoi o viata intreaga.
Si tine cont ca tu esti cu mult mai informata si mai documentata decat mine de exemplu....care am citit enorm dar la un moment dat am obosit si m-am hotarat sa las si instinctul acela celebru sa actioneze
Vei fi o mamica minunata, iti garantez asta

Cea mai fericita 38 + cu

Multumesc

33+ Alex

Mergi la inceput

Uve ce mai faci si ce mai zici mami ?

Cea mai fericita 38 + cu

Mergi la inceput