***Bazar pentru Ema***2
Raspunsuri - Pagina 8
miki68 spune:
'Neata! Tot eu! N-am facut nici o branza ca am scanat foaia, da-i .pdf si n-o pot pune niciunde ca s-o poata vedea toti cei interesati, asa ca, o trimit pe mail la cerere.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
fetelor cu mii de scuze va zic ca abia azi am reusit sa ajung la posta sa pun coletele ma plimba dentistul asta cum vrea el plus ca trebuie sa tin cont si de programul copilului
deci am trimis colete la barbye,kokiy,annababy,saryta astea le-am avut pm
restul cand trimiteti pm atunci trimit
mari tot azi am ridicat si coletul de la tine,e totul ok,multumesc frumos
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
miki68 spune:
Nushu, da-mi si mie pe PM adresa ta de mail (am doar ID-ul de mess), sa-ti trimit scann-ul foii de varsamant cu suma depusa in contul lui Mari.
Apropo, inteleg ca Mari nu mai are net, dar poate o contacteaza cineva sa o intrebe daca i-au intrat banii de la mine in cont.
cristina d.
nushulica spune:
miki eu nu am nevoie de chitanta,eu chiar te cred pe cuvant
sa-mi zici daca poti sa ne vedem sambata ca e singura zi in care pot veni in orasstii ca stau la tara,nu?
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
miki68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nushulica miki eu nu am nevoie de chitanta,eu chiar te cred pe cuvant sa-mi zici daca poti sa ne vedem sambata ca e singura zi in care pot veni in orasstii ca stau la tara,nu? de David Poveste HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!! |
OK
Vorbim la telefon sa-mi spui ora cand ajungi
cristina d.
AnnaBaby spune:
Nushulica nu-i nici o problema, trimiti si tu cand poti, fara graba. Nu cred ca se supara cineva
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
miki68 spune:
Gata am intrat in posesia lucrurilor, care-mi plac foarte mult. Multumesc Nushulico!
P.S. Cu ocazia asta l-am cunoscut pe Davidutzu, care-i grozav! Un copilas asa de vesel si sociabil
cristina d.
mari_paun spune:
buna fetele,
va multumesc pt ca sunteti alaturi de noi.
de azi am si eu net...am reusit sa platecs factura si ,maine reusesc sa trimit banii si la coordonatoare, fara voi nu as fi reusit
vacanta noastra de 1 saptamana s-a scurs repede...insa ne-am relaxat, nu am plecat nikaieri din lipsa de ...buget, deci am stat in casa , ne-am uitat la tv cand era urat afara, am fost si in vizita la niste copilasi...Ema a fost tare cumintica in vacanta si s-a jucat f frumos.
de maine incepe scoala ca zi a fost greva.
dimineata am lasat-o pe Ema 1 ora siongura si m-am intors de la birou sa stau cu ea pana a venit terapeuta la ora 11.30, cand am descuiat usa s-a luminat la fata, a oftat si a zis "MAMIIIII!!!", si m-a luat in brate, apoi m-a dus fuga la baie...
dodo_pui http://family.webshots.com/photo/2583131590105333688qyrrGK produse noi
confirm plata [b]miki
camelia B
cristina M
iuliana S
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea!
Mari, mami de Ema[/b]