***Bazar pentru Ema***2
Raspunsuri - Pagina 21
Dodo-pui spune:
Mamagiuliei
Mari_paun te rog deschide tu un nou capitol de bazar pentru Ema.
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nushulica spune:
am trimis azi 7 colete catre urmatoarele fete:andata,ellinia,danyalo,gabi25,denisamada,valenita si nu mai stiu inca o persoana,ma duc sa caut pe pm(am gasit: puisorul)
mai am de trimis 3 colete dar nu mai am niciun ambalaj si la posta nu a vrut sa mi le primeasca doar in hartie deci mai stau vreo 2-3zile sa caut prin casa cutii , sa vad daca mai am
am platit eu taxele postale pt toata lumea,asta ca sa stiti ca nu va trebui sa platiti nimic cand veti ridica coletele
de David
danyalo spune:
Ieri am virat prin banca R... in contul Marianei 23 lei pt. produsele de la Nushulica.Nushulica te rog o adresa de mail sa-ti trimit poza cu chitanta.
Multumesc!
crissandrada spune:
Nushulica trebuia sa pui ghetutele pentru mine in coletul pt Ellinia ca suntem in acelasi oras si salvai o cutie . Glumesc. La mine nu-i graba.
Criss de Alessia si Andrada
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissandrada Nushulica trebuia sa pui ghetutele pentru mine in coletul pt Ellinia ca suntem in acelasi oras si salvai o cutie . Glumesc. La mine nu-i graba. Criss de Alessia si Andrada |
uite ca nu mi-am dat seama...si chiar de la coletul cu ghetutele s-a luat cucoana de la posta si mi-a mai refuzat inca 2 fac tot posibilul sa le trimit maine
de David
ninny spune:
buna
am vazut ca am castigat licitatia (sarafan fetite nushulica), dar mai am o licitatie in curs si astept sa se termine sa nu fac mai multe drumuri la banca.
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
ancadragoman spune:
Am si eu de pus caeva produse in bazar ,de aici incolo http://family.webshots.com/photo/2820989530101626593RAiwcx
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Leditia spune:
Pun si eu cateva produse la bazar;
http://family.webshots.com/album/576500256VlCjrc
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
ninny spune:
buna
am depus si eu astazi banutzii.
Daca mi s-ar oferi o mie de minuni pe care sa le
traiesc intr-o mie de vieti alegerea mea ar fi o
singura viata doar alaturi de TINE.singura mea minune.
nunta noastra 19.aug.2006
AnnaBaby spune:
Licitez pantalonii scurti de blugi 2-3 ani de la Nushulica - 5 lei.
Anna si Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii