***Bazar pentru Ema***2
Raspunsuri - Pagina 18
tania2 spune:
Buna ziua,
Am pus si eu ceva la bazar, sper sa va fie de folos. POzele sunt la semnatura, albumul Bazar pentru Ema"
Sanatate multa
o zi buna
mari_paun spune:
tania2, multumim mult pentru contributie
madaiulia, ai primit coletul?
eu am reusit sa intru acum la sfarsit de program pe net de la birou... din pacate calculatorul meud e acasa este...bolnav, sa vad ce pot sa-i fac in we...OPERATIE
saptamana asta m-am trezit numai tarziu pt ca oboseala de la servici si-a spus cuvantul, Ema a fost la scoala si dupamasa continua terapia...mai nou imita cum sforaie mamaia ( matusa care sta la mine pe timp de iarna), se baga in pat si se inveleste si apoi sforaie si inchide okii...si incepe sa danseze mai cu ...TALENT
eu am avut saptamana grea si din cauza faptului ca mi-a iesit la ochi ulcioare, am fost si la oftalmologie, am luat antibioce... en fin acum sunt aprope vindecata...astept we sa ma odihnesc.
va pup si inca o data multumesc pentru ca sunteti alaturi de EMA
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
Dodo-pui spune:
tania2 multumim.Sunt produse noi incepand de aici
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dodo-pui spune:
nushulica multumim produsele donate de aici
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
danyalo spune:
Licitez si eu produsele
20 pijama baby club 92 -8 lei
77.pulover verde 3/4 -8 lei
78.bluza barb. marimea m - 15 lei.
puisorul spune:
Supralicitez pozitia 77- 10 ron
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X