***Bazar pentru Ema***2
Raspunsuri - Pagina 16
ancadragoman spune:
Mari am ridicat ieri bluzita
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Dory232002 spune:
Fetelor, licitatia pentru produsele pe care le vreau eu se incheie maine seara.Eu maine voi pleca din Buc. si revin acasa duminica seara.Daca castig licitatia, banutii ii voi pune la banca luni.
Cat despre produsele pe care vreau sa le scot la licitatie as vrea sa le trimit cuiva care sa aibe timp sa se ocupe de tot ce trebuie pentru ca eu nu prea am foarte mult timp si nu intru asa de des pe forum.Sa-mi spuneti daca este o idee ok si cine vrea si poate sa se ocupe de acest lucru sa-mi trimita adresa exacta pe pm sa le pot trimite.
madaiulia spune:
Am primit coletele de la nushulica si flowers. Multumesc.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
mari_paun spune:
buna fetele, am cam lipsit de pe aici insa din motive...intemeiate.
am avut probleme cu computerul, apoi cu modemul, cand acestea sunt ok...am de platit factura la telefon...si uite asa.
va multumesc pt ca ati tinut subiectul Emei pe prima pagina si ca sunteti in continuare alturi de noi.
Ema a cam stat acasa pt ca a fost cateva zile scoala inchisa pt zilele fara plata, nu vor mai face serbare insa invataroarea Emei s-a straduit sa gaseasca niste sponsori si sa faca niste bucurii acestor copilasi.
Mosul a considerat ca Ema a fost cuminte si a primit daruri dragute, fier de calcat cu melodii, set de bucatarie, papusa care canta, gentuta cu ren, dulciuri, carticele...
se pare ca vor urma inca 3 zile inainte de vacanta , perioada care va sta acasa ...
Terapie nu a facut de 2 zile pt ca terapeuta are GRIPA(sper ca nu e porcina desi are cam toate simptomele)
ieri am luat salariul si am apucat sa achit o parte din facturi, insa mi-e teama ca voi intra in noul an cu datorii daca nu ne da o prima ceva...de Craciun.
eu am pikat examenul auto, insa mai incerc.
in rest cum le stiti.
va pupacesc si sper sa nu mai am probleme si sa pot scrie in fiecare zi despre noi.
mada voi trimite bluzita saptamana asta.
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
Dodo-pui spune:
La cererea lui Mari-paun am scos urmatoarele produse
Citat: |
trebuie sa scot niste produse care le-a cumparat o prietena pt fetita ei http://family.webshots.com/photo/2297973010105333688gricBc din pacate acest produs a fost licitat si castigat de dory, dar o sa-i trimit alceva http://family.webshots.com/photo/2911078840105333688mUvdfK http://family.webshots.com/photo/2125760310105333688MOIfZX http://family.webshots.com/photo/2238839490105333688UlvTyf pupam si uram sanatate piticilor |
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mari_paun spune:
buna fetele,
de data asta am avut probleme...medicale, se pare ca o viroza urata a facut-o pe Ema sa stea la perfuzii... s-a trezit cu varasaturi si cu febra la cap si torace iar extremitatile reci...
am stat cu ea la UPU20 ore dupa care am revenit acasa si urmam tratament, injectii in branula, acum e ok insa a fost tare somnoroasa si nemultumita...
bine ca acum este ok.
o sa ma ocup in zilele urmatoare sa trimit coletul pt mada, dory imi pare rau ca nu mai am colantii, sa-mi dai PM cu adresa sa trimit si pt tine
am vut probleme si cu modemul, din nou, dar se pare ca am remediat acest impediment...
afara e cumplit de frig, stam la caldurica si incercam sa ne jucam si sa ne uitam la tv
am facut cu Ema rame foto si lucram la felicitari pt d-na invatatoare si pt tati.
am vorbit si cu Mihaela077, tot familionul racit , trimite pt Ema un pachet cu hainute de la Andreea.
va pup si va tin la curent, vineri a rata un mos de la scoala insa luni va fi pozitie sa-l prinda.
va pupacesc si va doresc un we placut
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
ellinia spune:
Buna dimineata!
Licitez produsele:
- pozitia 46 - 15 lei
- pozitia 61 - 7 lei
- pozitia 65 - 7 lei
Dodo-pui spune:
ellinia felicitari pentru licitatiile castigate;ia legatura cu nushulica si mari-paun
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!