***Bazar pentru Ema***2
Raspunsuri - Pagina 14
ancadragoman spune:
Retrag si eu produsele 9 de la diverse -dvd toto sapore si tot de la diverse numarul 1-borcanas pentru condimente .
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
mari_paun spune:
buna fetele,
ma descurc tare greu cu faptul ca nu mai pot merg pe urmatoarea pagina ...vad numai prima pagina si subiectul Emei incepe sa fie in urmatoarea pagina... poate ma lamureste cineva...
net-ul merge greu la mine si ieri nu am reusit sa deschid forumul...
eu sunt in "minunatele : zile de conediu fara plata, ieri am dat cu MUUUULT clor pe pereti ca sa scap de mucegai, si am reusit, zici ca nu am avut asa ceva...si am dat in toata casa, am spalat geamuri si am spalat perdele...azi e urat afara, am duso pe Ema la scoala si nu am kef de nimik azi...din motive de CRIZA, care imi ridica tensiunea si-mi strica ziua...
Ema la scoala se pregateste de serbare, nu stiu ce surpriza pregateste..ceva simplut oricum...o hora ceva...
pentru cadouri s-a ocupat invatatoarea Emei si a facut rost de sponsori, o sa vad ce cadou ii fac de sarbatori.
ieri cand am luato pe Ema de la scoala am vazut pe tabla 3 patrate cu mazgaleli si 1 patrat cu linii...mi-a placut sa vad ca easupra patratului scria mare EMA
acasa isi strange animalute de plastic si se joaca cu ele f frumos, zice: ai oki? ia di(zi) meeeee, muuuu, ha(m)-ha(m)
cam atat
va
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
AnnaBaby spune:
Mari am platit azi produsele castigate. Nu mi-ai mai spus daca ai reusit sa trimiti coletul saptamana trecuta.
Flowers, Nushulica astept si coletele de la voi.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
alinamoro spune:
Am primit azi coletul de la Nushulica. Multumesc!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
LauraNicole spune:
Salut ! Pentru ca Mariu_psun nu poate intra pe forum datorita unor defectiuni tehnice ,m-a rugat sa postez ca a trimis pachetele .deci postez ceea ce mi-a scris pe messenger :
" Anna am trimis coletul de vineri, trebuie sa-l primesti, o sa fac si confirmarea Ionik si pt tine am trimis coletul, o sa fac confirmarea si la tine ancadragoman si la tine a plecat coletul va multumesc mult, nici nu stiti cat ma ajuta acesti banuti pt terapia Emei ieri ma intorceam cu Ema de la scoala si fredoman fiecare cate o melodie, niste tineri imparteau invitatii si m-au orpit pe strada: " - Doamna va ofer o invitatie..." am dat sa plec " - Numai putin va rog! E o invitatie pentru participarea fetitei la o preselectie de modeling pt copii, vad ca e tare draguta si are un zambet tare dulce!!!", am zambit amar si i-am zis: "- Pare un copil normal, nu? este draguta si are carisma...din pacate nu e ca ceilalti copii.are autism"
-"NU se poate e asa draguta!!! imi pare rau, sanatate multa"...
ce pot sa mai comentez!?
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
ancadragoman spune:
Laura multumim pentru mesaj,azi ridic coletul de la posta si ma bucur ca putin cu putin o putema juta pe Ema...nu vreau sa comentez discutia
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
LauraNicole spune:
Mari,intr-o zi iti vei vedea fetita si la o astfel de preselectie ! Sunt sigura!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
mari_paun spune:
ma bucur ca ma incurajati...in fiecare zi am nevoie de OPTIMISM, sper ca Ema sa poata sa se descurce...si imi doresc sa ajunga intr-o zi sa ajute si ea asa cum ACUM este ajutata sa se apropie de NORMALITATE.
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
nushulica spune:
mari as vrea sa mai pun niste produse la bazar dar din lipsa acuta de timp si din multe alte motive nu pot sa ajung la posta f des sa trimit colete asa ca vreau sa te intreb daca ai fi de acord sa-ti trimit tie coletul cu toate produsele si apoi sa trimiti tu colete cui liciteaza...sau ma rog poate se ofera altcineva...asa am procedam si la bazarul lui robi si mi-e mult mai usor
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!