***Bazar pentru Ema***2
Raspunsuri - Pagina 12
alinamoro spune:
Am trimis 55 lei in cont pentru produsele castigate la licitatie.
Mari, te rog sa confirmi cand ajung banii.
Multa sanatate!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
AnnaBaby spune:
Am scris ceva gresit in mesajul meu de licitatie, vroiam setul complet gablont de la pozitia 21, dar nu-i nimic, ramane pozitia 22, dar vreau totusi si 21. deci licitez si pt poz. 21 - 10 lei.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Dodo-pui spune:
madaiulia,ancadragoman felicitari pentru licitatiile castigate
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
mari_paun spune:
confirm o depunere de 55 ron( fara semnatura)alinamoro
fetele care au castigat licitatii si eu trebuie sa trimit colete va rog sa-mi trimiteti adresele pe PM.
ionik , trimit paketul sapt asta
multumesc dodo, iulia , anca si tuturor
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
AnnaBaby spune:
Mari eu am de primit de la tine cateva lucruri, dar nu le-am platit inca si nici nu le voi plati decat cand primesc indemnizatia, adica peste vreo 2 saptamani, ca nu mai am bani pana atunci. Scuze de intarziere. Daca vrei sa trimiti lucrurile iti trimit adresa dar daca vrei sa astepti pana le platesc e ok.
Aceeasi situatie e si cu lucrurile pe care trebuie sa le primesc de la Flowers si Nushulica. Fetelor, sa-mi spuneti daca le trimiteti acum, sau dupa ce platesc.
Anna si Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
madaiulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaiulia Licitez pentru 6. Bluza Mothercare 3-6 luni 5 lei. 5.bluza bumbac 86 cm ,kokiy(e la mari-paun) 5 lei Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
Dodo-pui am mai licitat si aceste doua produse. Te rog sa le adaugi si pe ele la lista de produse licitate, sa trimit toti banii o data.
Multumesc.
Mamica de David Andrei 10 iunie 2007
alinamoro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mari_paun confirm o depunere de 55 ron( fara semnatura)alinamoro bazar pentru Ema ajutati la terapia pentru Ema pe DC Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG Mari, mami de Ema |
Mari, multumesc pt. confirmare.
Nushulica, ai primit PM-ul meu?
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
Dodo-pui spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madaiulia
Dodo-pui am mai licitat si aceste doua produse. Te rog sa le adaugi si pe ele la lista de produse licitate, sa trimit toti banii o data. Multumesc. Mamica de David Andrei 10 iunie 2007 |
scuze am reparat.felicitari pentru licitatiile castigate
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
nushulica spune:
alina scuze ca nu ti-am raspuns la pm sunt tot pe o fuga,eu inca nu mi-am terminat de facut dintii abia azi mi-a luat amprenta si martea viitoare am masele noisi gata termin
maine trimit coletul,de fapt o trimit pe mama la posta mie mi-e greu sa ies din casa numai pana imbrac copilul cu tona de rufe ma trec caldurile
annababy da-mi adresa ta ca eu iti trimit maine coletul sa-mi iau de-o grija
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
alinamoro spune:
Nushulica, e ok, nu-i nicio problema.