***Bazar pentru Ema***2
Raspunsuri - Pagina 10
mari_paun spune:
ionik, o sa trimit atunci caciula si treningul
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
mari_paun spune:
buna fetele,
nu am intrat de cateva zile pe net nu pt ca nu am avut acces ci pt ca la mine acasa e f frig si Ema e racita, asa ca ne-am baricadat in sufragerie unde am bagat si un resou sa ne incalzim...Ema este f racita iar eu sunt in medical de 3 zile...m-am plictisit ingrozitor, am cautat sa-mi gasesc ceva de lucru dar sa nu o neglijez pe Ema, asa ca i-am facut gogosi, am facut castele si ne-am uitat la desene animate... greu trece ziua cand nu ai ceva activ de facut si mai stai si inchis intr-o camera...
de maine merg la servici ca am kemat-o pe matusa mea sa stea cu Ema.
din aceasta dupamasa Ema va face ABA, inca ii curge nasul , inca are laringita si s-a plictisit si ea...
eh , asta e perioada in care raceste Ema...speram sa ne dea caldura si sa fie bine...
va pu si va tin la curent
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
doxinu spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2315106760101975775CflMgW
Retrag aceste jucarii ca nu am clienti la ele si vor merge la UN SPITAL DE COPII(kay,OANA)impreuna cu alte jucarii ca dar de CRACIUN
tudorcami spune:
nushulica am primit coletulla destinatar a-i scris jacobs si numele meu si d-na de la posta era tare nedumerita de numele meudupa ce am deschis coletul am deslusit enigma
foarte frumu lucrusoarele,mersi
nushulica spune:
cami din lipsa acuta de timp am trimis-o pe mama sa le puna la posta si tot ea le-a si scris ...si eu ii ziceam pe cutia de jacobs scrii adresa asta pe cutia de philips scrii adresa asta si tot asa vad ca ea a scris si la destinatar:))
ma bucur ca a ajuns si ca e ok
de David
Poveste
HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doxinu Licitez pentru pozitia 21 + 22 =20 lei |
e corect ce am trecut ca licitate???
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
doxinu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
e corect ce am trecut ca licitate??? Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Nuuuuuuuuuuu http://family.webshots.com/photo/2639134960104421366qxohTi si urmatoare.Vreu amndoua helancutele
ancadragoman spune:
Licitez 3-5 ron
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Dodo-pui spune:
Citat: |
Licitez 3-5 ron |
???3.. de unde? incaltaminte?
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!