Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 9
andru_mami spune:
lume lume veselie mare
andrei se rostogoleste complet si burta spate si spate burta,am reusit,am reusit
va invit la party,pai nu e asta motiv de veselie?
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
wnimra spune:
hello
Baut coffe ,ms Vera , Kari
Adriana....may the force be with you
Abracadabra nr sunt : 7, 10, 9, 28, 31,...mai zi si tu
Vera asta da veste buna...pupam pe Andrei si ii tinem pumnii pt ca sa cucereasca tarasul si 4 labute
Bunicul meu ( tata tatalui meu ) paralizat 11 ani la pat, fratele meu s-a balabait toata copilaria si a fost batjocora tuturor copiilor si adultilor(cordon ombilical strans la nastere si apgar7)tinut in picioare de profesori si asculat la ore pt amuzament, un prieten in scaun cu rotile care a terminat deja 3 facultati( parintii prieteni), cel mai bun prieten care a murit cand eram in cls a 7-a, ceva la cap si avea un retard major si era agresiv dar eram ca doi frati(Adrian, nu o sa il uit niciodata)....asta asa vis-a-vis la subiectul stiti voi care....ma bucur de toti acesti oameni dragi sufletului meu care m-au facut sa ajung omul din ziua de azi.
Sunt nostalgica , poate si de la ploaie, poate si de la acel subiect, mi-am adus aminte de prea multe si totusi ma consider norocoasa.
O zi buna tuturor
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
crismac spune:
Andru ma bucur pt. voi si pt. cel mic in special . Cati ani are cel mic ? Ce faceti pe vremea sata urata ? La noi ploua si este foarte frig !!! Am facut ceva curatenie , in casa si in calculator , ceva exercitii cu asta mic ( exercitiile noastre se fac la olita ) . Cel mai greu este sa inveti un om sa faca lucruri firesti , care ar trebui sa fie native . Nu mai stiu cum sa -i mai explic cum sa faca pipi , cum sa faca caca In urma operatiei la coloana i-au fost atinsi nervii care erau in mielomeningocel si acum nu mai simte cand face sau ca face pipi sau caca . Are sfinctere incontinente .
Cum sa inveti pe cineva sa simta ???
Desi este cam tarziu va urez si eu duminica placuta !
www.gradinacris.blogspot.com
andru_mami spune:
crismac-te cred ,stiu cum e sa il inveti totul,sa ii arati unde e nasul si sa ii repeti asta 1-2-3 saptamani pana invata,si multe altele,noi care am trecut prin multe incercari stim sa apreciamefortul fiecarei mame si reusitele oricarui copil;andrei are 2 ani si ptr noi inseamna enorm sa il vedem rostogolindu-se prin tot patul,ptr altii poate nu inseamna nimic;
pai si noi stam in casa ca e frig afara si la noi a plouat azi-noapte cu galeata,in casa e chiar f bine,andrei doarme si eu mai googalesc un pic,ca in afara de voi nu prea mai am cu cine sa stau de vorba,stii cum e cu prietenii,azi ii ai maine nu ii mai ai.
pupici ptr toata lumea si odihna placuta
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
adrianapop spune:
vera
felicitari si tot asa,,,
la fel si ptr urmatoarele fete,,,numai rezultate bune sa aveti,,,doamne da
Crismac- imi pare ff rau ptr voi,,,dar stiu din auzite ca asa sant toti copii cu aceasta boala,,,un fel de spina bifida,iar ei au paralizate sfincterele.
ultima data o cunostiinta povestea( promit ca ma interesez ) ca s-ar face ceva operatie in franta care ajuta pe copil sa constientizeze si sa isi poata controla toata zona.
cum aflu mai multe povestim.
wnimra- la noi in familie,neam de neamul nostru nu am avut probl,,,toti sanatosi tun,,adrian e primul copil care a avut ceva proble si e mai altfel,,,,DAR cu toate astea toti si inclusiv eu l-am tratat normal,,,l-am privit exact ca si pe ceilalti,,,nici macar o secunda nu m-am gandit ca ,,VAI AM COPIL HANDICAPAT CE FAC
Nu am suferit nici depresie,,nu am vrut nici sa inebunesc cand am vazut ca are probl,,,m-am gandit intodeauna ca asta e viata,,,asa e el,,,si cu ajutorul nostru o sa il facem sa duca o viata cat de cat normala....
de el ce sa mai zic,,l-ai vazut si in poze,,,vesnic e cu gura pana la urechi,,,rade non stop si mai nou face glume cu noi...
Exp....mama afara tuna!!
eu ma uit ,vad si zic e soare nu vezi?
el: haaaa,,,am glumit,,,mama ce gluma am facut,,,zi cosmin tu poti face glume.
mada ,,maine cand ai timp,,fa-mi apel,,,ca vb,,,,
in rest va pup pe toti
ps. la noi e soare,,sacccc
andru_mami spune:
Dodo-tu unde esti draguto,ce faci ne citesti din umbra?sau pe timpul asta numeri bani?
ia iesi tu un pic la apel sa stim si noi de soarta ta.
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
andru_mami spune:
babette-de tine crezi ca am uitat?nici gand draguta mea,chiar vroiam sa vad ce faceti voi,nici un semn,nimicut,mai de la timpul asta v-a luat valul pe toate?ce face vladut?
noi suntem bucurosi ca s-a mai racorit si asa putem sa iesim la plimbare imbracati marca"adriana".
babette si vladut
toate fetele
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andru_mami Dodo-tu unde esti draguto,ce faci ne citesti din umbra?sau pe timpul asta numeri bani? ia iesi tu un pic la apel sa stim si noi de soarta ta. POZE BAZAR PENTRU MIHAITA BAZAR PENTRU BOGDAN |
Al meu a fost tot cu amanta si azi,caci mai sunt cartiere fara apa calda in CT ...prin urmare azi am facut mancare ,calcat cca3 ore,hranit copii,pus dovlecei la congelator si pana deseara mai este
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
wnimra spune:
hello
dodo tare gospodara esti, bine ca mi-ai adus aminte de dovlecei la congelator....ii pup si pe copilasii tai....imi place ca nu esti geloasa pe "amanta"
crismac iti inteleg suferinta si ma rog ca sa existe ceva pt baiatelul tau....alex tot la pampers este si nu prea am sorti de izbanda cu olita, poate in viitor cine stie.Povesteste aventuri din delta...mi-a placut delta si nu am mai fost decand eram copil.
adriana , sincer eu m-am panicat putin cand am aflat de alex, avand exemple in jurul meu, am simtit suferinta altora, chiar a noastra cu fratele meu si cat eram de mica ma infuriam tare daca cineva radea de el(eu 28 si el 38 de ani), ne luam apararea ca doi lei paralei....si mi-am vazut putin viitorul chinuit , poate de aici a plecat si depresia si tot, dar viata merge inainte si cu tupeu de derbedeu...cum imi place mie sa zic....vb maine
Vera motzata mica cred ca esti atat de fericita si ma bucur din suflet pt voi, un pas mic pt omenire si unul infinit de mare pt Andrei...pup cuceritorul
nicoleta iti mai aduci aminte cand ne-ai zis de Ioana? ca se arunca de pe o parte pe alta....chiar au recuperat , toti cate putin...ce mai faceti voi?
Kari poate o sa intru la subiect, uneori va mai citesc si sunteti
poop pe toate
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"
babette spune:
Stau in fata cu o felie maaare de paine neagra cu unt si cu doi catei de usturoi si-mi amintesc de copilarie, cand mama ne chema la masa si noi eram in stratul de usturoi cu felia de paine cu unt ascunsa la spate! Rar se intampla asta pt ca eram la sanatorii in tot timpul, dar mai existau si astfel de momente.......
Sunt si eu pe-aici! Si am citit tot! Printre picaturi. Ma asteapta din nou o saptamana plina! Ca sa fiu sigura am facut ceva mai multa gospodarie de teama ca nu voi mai avea prea mult timp. Am pus la congelator (lada) ardei pt umplut, ardei tocat pt mancare, telina, marar, leustean, am pregatit ardei copt pt maine sa fac din nou cu smantana si mamaliguta (oricat le-as face, nu le ajunge!), si mai am la atac niste vinete. Sper sa le pun macar seara tarziu!
Rosiile pt mancare, fasolea, dovleceii, branza, sunt deja puse mai demult. Mai am mere rase (pt placinta), prune, gutui (pt compot), si voi mai vedea.
Vladut este in continuare vesel si jucaus, acu se duce mereu la sifonier si ne arata ce are el, mai trage cate-o bluza sau un pantalon
si-l taraste pana la noi ca sa fie sigur ca am inteles ce vrea sa ne spuna.
Ne bucuram de zilele lui bune, speram din tot sufletul sa fie asa mereu chiar daca nu merge, macar se misca in patru labe peste tot.
Cand vrea neaparat sa-si ia ceva de sus, atunci se ridica agatandu-se de cate un dulap sau scaun, apoi o ia incetisor pe langa ele tinandu-se bine si in final isi atinge scopul chiar daca uneori cade.
Uneori nu-mi vine sa cred ca cu putin timp in urma nu-si mai tinea nici macar capusorul. Doamne'ajuta, acum e mult mai bine.
Andru,
Trebuie sa petreceti intr-adevar, e un motiv de mare fericire. Si-ai sa vezi ca vin si altele, va trebui sa mai petreceti!
Eu trebuie sa vin cu Vlad la comisie saptamana viitoare. Sper sa nu dureze mult, cine stie, poate......... Maine aflu cand voi merge exact.
Am citit tot de la ..... copii cu copii.....
Ei.......... greu cu unele mame....... Ar trebui sa mearga la doctor!
De fapt am inteles ca asa a si facut, desi cred ca mai curand si-a dat seama ce nivel de cultura are si s-a rusinat. Si a vrut sa se retraga mai discret. Celelalte care gandesc ca ea...... mai au nevoie de lectii!
Nu merita sa discutam despre ele.
Dodo, azi am fost la unison. Sa nu ne deochem, ca tare harnicute am fost!
Crismac, cred ca ar fi bine daca ai reusi sa-i creezi un reflex la ore aproximativ fixe. Macar pt kk. Cu timpul insa va constientiza si el. Succes!
Adriana, nici la noi in familie nu au fost cazuri, dar a venit epidemia de poliomielita si doar nu era sa o ratez eu!
Apoi am acaparat tot! N-am lasat nimic! Asta e!
Wnimra,
Ploua si la noi, e cam rece si trist dar numai afara!
La noi in suflete trebuie sa fie soare! Copiii nostri sunt minunati!
Si luptatori!
Kariguld,
Ai primit mail-ul meu?
Nikena,
Te asteptam, vrem vesti...... Ce mai faceti?
Evelinele...... drum bun din nou! Succes!
Mdanicoleta, sper c-a fost frumos la nunta chiar daca a plouat. N-am uitat, te sun!
O seara placuta,