Copii nostri speciali...*(7)*
Raspunsuri - Pagina 20
andru_mami spune:
mari-pai ar fi minunat,zic eu,desi cred ca ar fi bine sa mergi intai sa vezi despre ce e vorba,poate o poti duce pe ema cateva zile sa vezi daca se obisnuieste si cum se comporta si poate ,poate mergeti la scoala,eu deja ma bucur ptr voi,pe cuvant.
succes pe mai departe,poate cat de curand vedem poze cu ema la scoala
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
andru_mami spune:
mie mi-e somn de mor si el nu are nici gand de somn,nu stiu ce are,zici ca are viermusi ,s-ar putea sa il doara burtica,cred eu,a mancat cam multicel azi,incerc cu un supozitor desi caca a facut de 2 ori azi.
noapte buna si somn usor tuturor!
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
babette spune:
Poate a dormit mai mult la pranz.
Alinta-l putin, incet, stinge lumina, si mangaie-l pe frunte, poate adoarme.
Poate a luat medicamente stimulente mai tarziu decat de obicei.
andru_mami spune:
neata!
calda si gustoasa,hmm,poftiti va rog!
ce fac fetele,cum v-ati trezit?
sper sa aveti o zi frumoasa si mai dati o tura si pe aici
babette-andrei nu ia nici un fel de medicament,absolut nici unul,acum vreau sa ii dau eu niste tonotil n,vreo 10 zile/luna timp de 3 luni,sunt aminoacizi.dar cred ca il durea burtica sau de la dinti,ca ii iese o masea su un canin,si dupa ce i-am dat 5 ml de nurofen si i-am zis tatal nostru a adormit imediat,ca tragea si parturi,dar facuse caca ziua de 2 ori;ca de dormit la pranz ,nici gand el doarme f putin ziua,cateodata deloc,daca nu adoarme nu am ce sa ii fac ca daca il fortez se pune pe plans si uneori doarme si 3-4 ore,e dupa dispozitie si cat e de obosit.
vladut ce face?
restul fetelor?
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
kariguld spune:
hallo stilatelor!
andru, multam de cafea.... esti mai vrednica ca mine! vezi tineretea....
io am trimis copii la scoala a plecat si sotul...sunt singura...degeaba ma bucur, ca am treaba. azi trebuie sa inchei cu munca, de maine snt oficial in concediu. a, nu stiu daca v-am spus, am un job de doua ore pe zi, lucrez cel mai mult de acasa. dar cam de doua ori pe saptamana trebe sa dau cu batul la firma.
apoi sa merg la medic, dupa aceea am un termin (programare) sa vad un apartament, dupa vin copii de la scoala....si tot asa...
babette, azi fac primele intrebari, maine trimit hasbandul la altele, mai de la centru, ca e mai priceput ca mine la vorba!
fetelor, restul care absentati de la raport, sper ca sunteti bine! o zi excelenta va doresc!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Unii oameni au petrecut o viata intreaga si au adunat averi facand lucruri firesti, nefiresc de bine!
andru_mami spune:
kari- si eu sunt tot singura,adica decat cu andrei,sotul la munca,socrii cu cumnata au plecat la vie la cules,(a fiicei),sora sotului meu,si eu pe aici,treaba nu prea am asa,poate sa gatesc ceva desi mai am,in rest cu andrei terapie,mancat,culcat.
poop toate mamicile speciale si copiii speciali
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
paula2003 spune:
Acum ascult la Zu si ma sperii. Au dat o inregistrare cu un baietel batul pe stada de o gasca de derbedei ca nu are nr, noxe, vesta.....la BICICLETA!
Traim intr-o tara.....
Este cam scumpa ora de kineto. Toti scumpesc orele dar salariile....
Noi facem doar o data pe saptamana. Este cam greu ca a uitat, face fite, este mai mare si munceste nu gluma profesorul cu ea.
Sa vedeti ce mi-a facut aseara Alxa.
Alexa Aprinde lumina...
Eu Nu inteleg, te rog sa-mi explici.
A. Iei mana asa, o ridic, pui degetul pe butor, apesi si se aprinde lumina.
Am crezut ca nu aud bine, am pupat-o, am ras....si am povestit la toata lumea de ce surprize imi face zilnic.
Este o dulce si asa de inteligenta..pe bune.
Dodo-pui spune:
buna
Am reusit sa vorbesc cu logopedul
Luni ne vedem si din octombrie pe cai...
Acum e la gradi Donu' iar mandra chiraie la mine ca de ce nu o iau in brate
revin
Blogul lui Bogdan Andrei
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bazar pentru:Bogdan;Mihaita;Sebi;Ema
andru_mami spune:
paula-sunteti pe drumul cel bun se pare,pai felicitari si la cat mai multe surprize
Dodo-spor la treaba atunci,ca e de lucru,nu?lasca o sa vezi tu ca o sa fie bine,cu rabdare treci si marea,ma bucur ptr voi ca ati gasit ce va trebuia-logopedul. ptr pitici
POZE
BAZAR PENTRU MIHAITA
BAZAR PENTRU BOGDAN
BAZAR PENTRU EMA
wnimra spune:
hello
ms de cofe Vera, tare harnicuta esti, pe Andrei
Kari imi place jobul tau,este cool...un concediu placut iti doresc
pt Alexa, felicitari Paula pt realizarile ei.....daca il tin pe Alex in brate intinde mana sa aprinda sau sa stinga lumina si nu mai pot de mandrie asa ca te inteleg ce simti mai ales ca ti-a si explicat .
mari_paun curaj, daca ti-a propus una din terapeute sa mearga fetita la scoala cred ca este super, inseamna ca Ema a recuperat destul de bine si o sa faca fatza, ma bucur pt voi
babette ce mai face Valdut?
dodo ai scapat de o grija maaare,Bogdan o sa aiba un program incarcat de baiat mare, pe mandra ....paula a lasat datele de nastere , cand ai timp poate poti sa le treci
heer sunteti ok?
o zi buna tuturor
poze Alex
Campanie pt Mihaita-"Vreau sa nu mai fiu diferit"