Contractii nedureroase(5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Micos imi pare rau sa aud ca iar iti dau batai de cap contractiile. trebuie sa fii linistita ca mult a fost , putin a ramas.

noi suntem bine, contractii nu mai avem, insa luam tratament cu utrogestan si stam numai in pat de mai bine de o luna. maine intram in sapt 36 si suntem tot mai mari. pe data de 30 mergem la control si stabilim si data nasterii. abea astept sa imi tin puiul in brate. va pe toate si va doresc multa sanatate.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Camelia hai ca maia i putin si daca nu ai contractii o sa fie totul bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hudak_ali spune:

cand ma gandeam ca am gasit si eu forumul pe care sa scriu,persoanele potrivite carora sa imi impartasesc temerile....vad ca trec zile si nu imi raspunde nimeni....dar azi,controland din obisnuinta,vad ca am primit un raspuns,drept pt care ii multumesc lui anca...
mai am intrebari,la care as vrea raspuns,daca ati facut careva dexamethasone pt maturarea plamanilor lui bebe,in cate zile isi fac efectul.....daca vi se intampla ca atunci cand mergeti sa simtiti bebele ca va sta pe picioare...euu am observat ca doar cand stau in pat nu ma doare...multumesc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hudak_ali

cand ma gandeam ca am gasit si eu forumul pe care sa scriu,persoanele potrivite carora sa imi impartasesc temerile....vad ca trec zile si nu imi raspunde nimeni....dar azi,controland din obisnuinta,vad ca am primit un raspuns,drept pt care ii multumesc lui anca...
mai am intrebari,la care as vrea raspuns,daca ati facut careva dexamethasone pt maturarea plamanilor lui bebe,in cate zile isi fac efectul.....daca vi se intampla ca atunci cand mergeti sa simtiti bebele ca va sta pe picioare...euu am observat ca doar cand stau in pat nu ma doare...multumesc

injecti pentru maturarea plamanilor nu am facut desi de la 28 de sapt puteam sa nasc oricand dar din cate stiu deja dupa 32 de saptamani bb poate sa respire singur fara nicio problema.Nu te mai gandi la asta ca totul o s afie bine si o sa ajungi la termen.
si eu simteam fata f jos cand mergeam,spre sf sarcini mi se parea ca scoate capul atat de jos o simteam

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

anca
al meu nu e intors,e cu capul sus si picioarele jos,are circulara de cordon....doar noaptea sta cuminte si doarme,de dimi cum imi aude glasciorul incepe sa se agite si cum sta cu picioarele acoo jos am impresia ca imi tot da suturi in treburi...si se mai linisteste pe la 11 noaptea,cand adorm...dr a zis ca la mine nu se pune problema sa nasc natural,deoarece are circulara de cordon si in plus am facut si inseminare(am specificat in primul mesaj ca sotul meu e azoospermic)...stii ce voiam sa te mai intreb...care e cea mai buna pozitie sa stai in pat?

Mergi la inceput

anca ,inca ceva...
eu inainte de a ramane insarcinata aveam 48 kg si 158 cm inaltime....acum am 63.200 kg...poate sa ma doara si din cauza asta?ca inainte eram micuta....ma gandesc ca poate si anii conteaza,dar am 30 ani...nu sunt chiar babaciune...

Mergi la inceput

Din cate stiu nu prea este indicat sa stai pe spate ,deci cam pe parti te lupti cu patutul ca nu ai ce sa faci.
Lasa ca daca exista cel mai mic risc la nastere este buna cezariana si nu o sa ai nicio problema.Poate sa fie si din cauza kg acumulate dar daca el sta practic in picioare normal ca te apasa cand mergi f tare.Hai ca totul o sa fie bine si odihna multa sa il coci bine pe bb

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

Buna Anca Eu chiar stau linistita dar se pare ca bebe nu mai are rabdare. Contractiile reapar din ce in ce mai des si din pacate dureaza mult timp. Ieri spre exemplu iar au reaparut si m-au tinut cam 12 ore. La 12 noaptea eram pe punctul de a merge iar la spital dar din fericire dupa 7 gynipral si no-spa au cedat. Oricum trebuie sa mai rezistam 3 sap. Daca ajungem la 37 sap. sunt cea mai fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

[quote]citat din mesajul lui camilecu

Buna fetelor , ma alatur si eu la contractii . Eu am abia 19 sapt. si de o sapt. au aparut contractiile nedureroase. Iau Arefam (progesteron)si nospa pe zi . Se pare ca colul meu are 3,14 cm , orificiul extern este deschis , cel intern inchis . Acesta este a 2 a sarcina , prima sarcina am tinut-o cu cerclaj si repuz total la pat si am nascut la 32 sapt. Sper ca ssarcina asta sa fie mai bine desi am contractii , dar nu mi-a mai putut face cerclaj ca placenta este coborta langa orificiuul intern al colului.
Maine trebuie sa ma internez in spital , pentru putin tratament .

Am uitat sa va spun ca avem baietel .
[/quo

Colul de 3.14 nu este foarte mic. Este bine totusi ca ai orificiul intern inchis. Stai cat mai linistita, evita sa faci efort si o sa vezi ca totul va fi bine. Apropo, am inteles ca primul bebe a venit la 32 sap. Totul a fost ok? ca greutate a avut la nastere?

Mergi la inceput

Micos hai ca nu mai sunt decat trei saptamani ,sigur ajungi la 37 si daca e nevoie si contractiile nu cedeaza cu nimic fugi la spital pentru perfuzie.

poze si filmulete
povestea nasterii

Mergi la inceput