Contractii nedureroase(5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

Cami, din cate am intrebat si eu si mi s-a raspuns cica nu sunt decat dc e toata burta...dar nu mai stiu ce sa zic, pentru ca asa am avut tot timpul eu si uite ca nu le-am luat in seama si pana la urma am col scurt si moale...deci...cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi la doctor si evntual sa fi acolo cand ai cate o asa zisa contractie ca sa iti spuna el.....

Hai ca o sa trecem si noi peste perioada asta, trebuie pentru bebei nostri :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

multumesc de raspuns Critina
O sa merg la control , dar saptamana viitoare , dar daca se ingrosa gluma o sa sun dr.

31+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinicuta spune:

stai cumintica in pat, ia no-spa dc burtica face figuri si gandeste-te ca mai avem asa putin si tinem bebei in brate..

AMR 25 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

Cristinicuta sper ca ai ajuns cu bine la termen. Asteptam vesti legate de starea de sanatate - a ta si a bebelusului.

Cami - eu am nascut la 36 de sap., dar bebe a ramas ca si dezvoltare la 32 de sapt. El s-a nascut cu 1 Kg si 940 gr si 46 cm lungime. Am stat in spital o saptamana, timp in care bebe a mai pierdut 80 Gr. Acasa "teoretic" am plecat cu 2Kg, chiar daca lege spune ca doar la 2kg si 500 gr se externeaza bebelusul.In fine nu vreu sa-mi mai aduc aminte de acea perioada.
Acum Vlad Andrei are 3 luni si cantareste aproape 5 Kg si 57 cm, a recuperat in primele doa luni spectaculos.

Vad ca mai ai putin pana la termen asa ca, stai in pat ia no-spa si o sa vezi ca totul va fi bine. Iti tin pumnii sa fiti amandoi bine si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia86 spune:

Buna fetelor!

nu am mai intrat pe aici ca piciu meu imi ocupa tot timpul. suntem bine, sanatosi, azi am implinit 3 luni si avem 6200 gr, suntem grasunei. ne mai supara durerile de burtica din cand in cand dar in rest ne este tare bine.

micos ma bucur ca sunteti bine, puiutul tau a luat bine in greutate. va trimit un virtual si multa sanatate.
caristinicuta, camilecu capul sus, trec toate si nici nu va veti aminti de perioada asta cand va veti vedea cu puiutii vostrii in brate.
KarmenS cred ca pana acum ai nascut si tu si te bucuri de minunea ta.

Anca iti multumim pentru sustinerea ta.

Camelia fericita de David Cristian ( 14 dec. 2009)
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Camelia86#5422213404336909346

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micos spune:

Cami ma bucur ca ai mai dat si tu un semn. Durerile de brtica ale micutului vor trece in scurt timp si el nici macar nu isi va aduce aminte. Noi am avut dureri cumplite de burtica de la 3 sapt. pana saptamana trecuta. Acum s-a mai linistit si al meu.

Multa sanatate si mai da din cand in cand n semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Buna seara, tuturor!

Eu ma confrunt cu ceva probleme. Uter dilatat, placenta inserata in josul uterului, plus niste intepaturi pe osul vaginului. Toate astea la 11 saptamani. No-spa-ul si utrogestanul sunt la ordinea zilei.
Voi v-ati confruntat cu astfel de dureri la inceputul sarcinii?

11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michisor spune:

fetelor am vazut ca nu ati mai scris de mult aici dar incerc si eu....
eu pana acum nu am simtit nici o contractie cu toate ca medicul zice ca au fost.... la 12 saptamani aveam colul 38.5 mm si la 20 saptamani 35 mm. mi-a dat preventiv no-spa cate 2- una dimineata si una seara.
astazi am implinit 25 saptamani si asa ca si cadou de aniversare am simtit cum mi se intareste burta :(
oare sa-mi fac griji? nu m-a durut absolut nimic.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Buna,
Incerc sa reactivez un subiect mai vechi, care din fericire vad ca e lasat pe pagina enspe .

Are cineva experienta cu nifedipinul pt contractii ?
Nifedipin, adalat, epilat, etc .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

hello
eu de epilat m-am epilat cu ceara pana cand am nascut,mai exact cu 3 zile inainte si am avut contractii si col deschis de la 28 de sapmani.De restul nu stiu

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!

Mergi la inceput