Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(60)*
Raspunsuri - Pagina 8
petrean spune:
simona eu am cont
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
SimonaMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cativ13 Sa va spun ca urmand linkul de la eric christian am ajuns sa citesc povesti despre nasteri si acum plang de mi se-nnoada lacrimile in barba? ![]() ![]() Nu ma intrebati de ce plang...plang, asa...SimonaMami, toata lumea vrea poze cu voi...poti sa pui un link catre Facebook? mami de Silvia Ioana |
www.facebook.com
Trebuie sa aveti insa cont si sa fim 'friends' ca sa puteti vedea albumele.
eu sunt Simona Mancas, singura pe care o gasiti cand cautati prieteni cu numele meu.
Va astept cu drag!
pisigri spune:
| citat din mesajul lui Kea cati, ce-i, ti s-a facut dor de-o nastere? Keutu cheliutu 5 luni |

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
Petrean aha, pai cu pici de-astia sa tot pui muraturi!
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
cativ13 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui pisigri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() If you can't say something nice, then don't say nothing at all"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jacksonhttp://pisigri.blogspot.com/Mami de Ilinca (5.03.2009) |

Mi s-a facut dor de burtica, de bb mic, stiti voi cum e....mami de Silvia Ioana
petrean spune:
simona te-am adaugat..pt share
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni
Povestea noastra
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui SimonaMami
Dragelor, aveti cumva cont pe Facebook.com? Am gramezi de albume acolo cu toti. Si muuulte poze recente. Ce ziceti? Want to join? Simona mami de 2 : Victor Christian (02.04.09) si Eric Christian (02.03.05) + sotie de tati Christian! |
Eu nu am, dar are Cristi ..
Olga, mamica lui David iepurasul

Monnvas spune:
Fetelor, care mai haliti piure de legume? (copchii, nu voi) Cam cat halesc la o masa? Io am cantarit ieri, bagase vreo 100g piure si a mai incasat si laptic dupa. E putin? Mai mult nu-l conving sa pape.
Monica mami de
CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
SimonaMami spune:
| citat din mesajul lui petrean simona eu am cont Vlad si Catalin-17.03.2009 si Andrei Luca -15.12.2006Poze gemeni Povestea noastra |
Te-am adaugat as friend!

(si cred ca nu sunt singura), dar si pe Eric....hai si pe mamica
...poti sa pui o poza si cu taticul