ARADENCE DC (127)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns niko_26 spune:

Am uitat sa va zic ca am visat noapteaca eram insarcinata si a inceput bebe sa miste si ma gandeam ca uite am patit si eu ca Miha ca numai acuma mi-am dat seama cand inceput sa miste, si ziceam ca de aia nu mi-a scazut mie burtica de tot ca era bebe acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Nico .
Cristina, doar i-am curatat de cotoare si samburi, i-am oparit intr-un clocot si i-am bagat in pungute la congelator. Ii poti folosi la orice, si sa-i tai in mancare.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

M-am uitat inca o data la pozele de la ziua Ioanei. Ce bine il prinde, si il reprezinta chiar, pe Matia, desenul cu Pooh de pe fata.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici drag plecat in cer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Cristina ardeii se mai pot pune proaspeti in congelator. Ii cureti de cotor si ii bagi unul intr-altul.
Moni la Gemi e acelasi patron ca la Grand center.
Ada si mie imi place foarte tare cum il prinde Winnie pe Matia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Multumesc dragelor pt interesul acordat...io abia azi am mai intrat pe net...de cand am dat buzna la voi...ma bucur ca sunt donatori pt fetita...

Va doresc sanate voua si micutilor vostrii...

mihi...22+

ceata lui pitzigoi

"Viata este pretioasa, ai grija de ea. Viata este iubire, bucura-te de ea. Viata este tristete,
invinge-o. Viata este viata, apar-o."
Tereza de Calcutta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina si Miha cum a fost prima zi a scolareilor? De abia astept sa povestiti. Ati fost la deschidere? La noi la gradi a fost nebunie astazi. O imbulzeala de numa la intrare.
Carmen si Diana , v-ati repatriat? Asteptam poze si impresii din concediu.
Alina.a nu ti-ai reparat laptop-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Clau s-o fi gandit ca-i unu' prea insistent in masina cealalta, Miha. Da' nici macar sa nu se uite...vai vai!

ce???

citesc si revin...sper :)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Ioana
Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii!

Gabi, scuze de intarziere

Am inceput si noi gadanitza Si avem o educatoare noua (ca una din cele vechi a intrat la pensie) si l-am intrebat pe Raul cum e..."simpatica, ca m-a lasat sa stau cu ochii deschisi de la ora 2"
L-am inscris pe Raul la Palat, la engleza. Sunt curioasa cum ii va placea si daca-i va placea , dar marea dorinta a copilului e sa faca karate, asa ca il vom da si la karate, ca se face la ei la gradi.

In rest, nimic nou Toata saptamana trecuta am fost ocupata ca am avut musafiri si de aia nu am dat pe aici. I-am lasat pe ei in sufragerie si mi-era nu stiu cum sa intru si sa stau pe net...Oricum am avut o saptamana plina, obositoare, dar faina. Duminica am fost pe strand la baie...chiar a fost super fain...apa tare calda...afara era putin cam rece, dar cum am fost cu Raul normal ca 90% din timp am fost doar in apa.
Saptamana trecuta am avut parte de masaj zilnic si tare bine ma simt. Unchiu lu Clau e maseur, asa ca am profitat din plin.

La munca e ca dracu, sefu e cu curu in sus de joi dupa masa si cum sunt doar eu cu el binenteles ca se descarca pe mine si mie asa-mi placeeeeeee

Zilele astea vine si sor'mea acasa. Abia astept. Acum trec greu zilele.

ALtceva...nimic

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
Alina si Miha cum a fost prima zi a scolareilor? De abia astept sa povestiti. Ati fost la deschidere? La noi la gradi a fost nebunie astazi.

Prima zi de scoala a fost ff emotionanta , eu cel putin aveam un nod in gat si ochii umezi. Nu mi-a venit sa cred (nici acum de fapt) ca am baiat scolar, clasa intai. Dragos a fost dezamagit ca n-a ramas mai mult la scoala. Dupa festivitatea de deschidere am mers in clasa, au primit manualele, ne-a mai spus invatatoarea cate ceva si gata. Maine dupa masa avem sedinta cu parintii.
O sa descarc pozele, a facut Calin ceva...

Clau, acusi te dadeam disparuta, bine ca ai aparut.

Ada, sacunelul ii la mine in masina de cand ne-am intalnit la Aradul prima data, stii ca ti-am zis, dar tu erai fara masina.

Edit: Gabi, avem 2 scolarei si 2 scolarite (Alexandra si Carina).

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Eu iar disparui ca magaru' n ceata ,dar eram prea suparata si mai sunt dar imi revin ca n-am incotro si numai de scris n-am avut chef .
FELICITARI gradinarilor si scolarilor .
Noi din pacate n-am putut merge la gradi (asta e motivul supararii mele)ca nu i-a iesit la David bine exudatul,asa ca urmeaza sa facem tratament si sa repetam si sperrr ca de la 1 octombrie sa fim si noi in rand cu lumea. Sunt asa de dezamagita ,nu m-am asteptam la asa ceva cand mi-a zis aia de la Bioclinica era sa lesin .Nu-mi pot imagina ,chiar am dubii in privinta rezultatului ,David nu prea a fost racit ,numai daca l-a cules de undeva microbul ,habar n-am. Niciodata n-am fost asa dezamagita ,stiu ca nu-i sfarsitul lumii ,dar nu pot accepta .
Ce ma deranjeaza mai tare e inconstienta si lipsa de respect a unora care nici macar nu fac aceste analize si se mai si lauda . De la 4 persoane am auzit pana acum ca isi stampileaza biletul si analizele le fac altii,adica cei care vor sa fie corecti ,in viziunea lor fraieri . Nu inteleg cum naiba n-au constiinta incarcata ,adica pe langa ca nu-ti pasa de copilul tau ,mai imbolnavesti si pe altii . Eu imi indop copilul cu antibiotice ( offf ce le urasc) si altii bine mersi. Asta ma racaie cel mai tare . M-am descarcat un pic ,sper sa ma intelegeti.
M-am intalnit in spital cu ALINA A ,nu ne viziteaza ca i s-a stricat laptopul si astepata sa-l primeasca de la reparat.
Cu intarziere si mii de scuze LA MULTI ANI IOANA .
Gabi sa va traiasca printesa ,am vazut pozele cum creste e tot mai frumoasa Ioana si ce par lung are .
Flavia pe cand te vedem cretolina? Ai mai fost si alta data sau e in premiera?
Carmen ,Diana cum a fost in concediu ?Vrem pozeeeee.
Moni e mai bine Diana? A-ti fost azi la plimbare ,cred ca te-am vazut din geam in fata la Amarad pe la 19 ,dar n-am vazut-o pe Dia ,de aia nu sunt sigura.
Alina m asteptam sa ne povestesti ,cum a fost prima zi de scoala a lui Dragos . A avut emotii?

Noapte buna

Ildi cu David (2 mai 2006) si Ivett( 25 iulie 2008)

Mergi la inceput