Burtici fericite de septembrie-octombrie (185)
Raspunsuri - Pagina 12
Danuta1979 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anomis28 Danutza, ce bine ca va vedeti azi ![]() , chiar si prin intremediul ecografului. eu stiu ca tu vroiai sa nasti la Euroclinic, natural sau cezariana? si pentru varsaturi, nu a zis doftora de nici un remediu? la ritmul de care vorbesti cred ca dai jos multe kg, acum in ultimele zile. asteptam sa vii cu vesti bune de la doftor, kg, dimensiuni..... ![]() ![]() ![]() 36+ |
Eu o sa nasc la maternitatea Bucur. Acolo ma si duc azi sa ma vada doctora. In principiu ramasese pe nastere normala dar dr. zicea ultim data ca raman in discutie toate variantele. De slabit am slabit dar putin. M-am si fortat sa bag in mine chiar daca stiam "deznodamantul"..acolo macar o supa...o mamaliga cu branza si smantana...ceva nu f greu. ..si sa stau suficient pana se dizolva macar elevitul si fierul.
Am si eu emotii. Nici nu mananc ca si asa imi vine sa vomit si apa de am baut-o si nu as vrea sa dau la boboci la doctor...macar putina demnitate sa mai am
Va tin la curent cand ma intorc.
Dana
37+ cu
Alexandrahttp://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
AMR 2-3 saptamani
mary_07 spune:
Fetelor,chiar aseara vb cu sotul si ii zoceam ca nu e chiar asa greu cu doi copii,cum imi imaginam eu.
Va ziceam ca mama e in concediu,dar ea se ocupa strict de casa,mancare si alte alea. De copii ma ocup eu si pana acum a fost chiar ok.Alex sta f linistit pana il alaptez pe Razvi,de cele mai multe ori sta si el intins pe pat langa noi si "povestim" toate alea (mai mult eu,ca el inca nu si-a prea dat drumul la vorbe f mult
),ma ajuta sa-l schimb, cand plange imi zice sa-i dau "cici" (tzitzi)
. Cand iesim afara ii place sa tina si el o mana pe carucior ,sa impinga
.
Ce e putin greu e ca tre' sa il iau pe Alex cu mine peste tot cand ies din camera,mi-e sa nu ii faca ceva lui bb, sa arunce cu ceva in patut sau sa incerec sa se urce langa el
(din pacate,reusteste sa faca asta Hercule al meu). Pana acum n-a facut nimic rau,dar nu pot stii ce-i trece prin caputul lui....
My family
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
alex25 spune:
Danuta, tinem pumnii sa vii numai cu vesti bune!
Mely, ce frumos vrobesti tu acolo despre cei 2 puiuti, super trebuie sa fie!
Anomis, merci de gandurile bune, ma simt relativ bine, am o stare mai blue asa ca nu imi merg toate pe roate, dar sunt sigura ca se pot rezolva, trebuie numai sa tin capul sus.
Luto, ce faci mami, intri incet dar sigur in categoria gainilor?![]()
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 6z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR max 29 zile 

alex25 spune:
Mai scot niste 

pentru toata lumea care are nevoie astazi si va 

pe toate.
Plec cu catelul in parc sa imi aerisesc creierii, revin nitel mai tarziu!
----------------------------------------------
Alexandra
35s + 6z cu fluturasul
Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita
Da Doamne sa ne nastem sanatoase
AMR max 29 zile 

aidaciolac spune:

Haaaai Alecxsa 

Aida ... 37+
AMR max 13 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dana15 spune:

HAI ALECSXA

Dana 35s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
Andrecluj spune:
Buna dimineata si de la noi, raportez operatiunea dentist terminata, a lucrat frumosul de el 2 ore pe "o plombitza la dintisor" (il citez). Mi-a distras atentia cu pozele bebelinei lui, care are 2 luni si e o minune. Anestezia pentru gravidutze e tare misto, imi era teama sa nu fie apa de ploaie. Mi-a povestit mult despre nasterea fetitei lui (cum va povesteam, cu ceva graunte homeopate in 2 ore), despre cum alapteaza sotia lui, care aproape ca nici nu se trezeste noaptea cand fetita cere tzitzi, cica dorm amandoua in timpul alaptatului, si cica incet incet se pregatesc pt baietzel, ca au o varsta. Tare frumos si calmant. Am tremurat degeaba si Chiara mea a fost tare cuminte. Cam atat si sa facem galerie pentru 
Alecsxa 
O zi frumoasa tuturor. Raluk16, zau ca orice ai avea nevoie de la Cluj poti spune, poate Dana se va misca mai greu peste o vreme din motive de burtica, dar si eu iti pot trimite cu drag. Si nu-ti face griji, la iarna, daca DD va fi cu noi, pot trimite orice din Italia. 
26 +
Chiara Ada
aidaciolac spune:
cucuietelor vorbaretelor 

, io am asa o stare de nervi , orice ma enerveaza , cred ca din cauza ca nu dorm cum trebuie ca ma scol de tzeshpemii de ori pe noapte la pipilica ... va
si ma duc sa enervez pe altii 
Aida ... 37+
AMR max 13 zile 
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine ![]()
Dana15 spune:
Neata dragelor!
oare exista vreo pasare ce doarme toata ziua?!!
sa ma pot incadra si eu intr-o categorie
..pana acum faceam cinste cotcodacelor, dar acum...poate astazi reusesc sa fac totusi patul!
rasfoiam si eu Dc-ul si iaca ce am gasit..sa vedeti ca exista si astfel de "mamici"
..nu-i musai sa cititi cele 28 pagini, primele mesaje spun totul! eu nu am avut rabdare decat pana la pagina 3
nu vreau sa alaptez
va arat acest subiect nu cu intentia de a critica si judeca..eu sunt speachless! socata..chiar;
Dana 35s mamica mandra de 
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi