Burtici fericite de septembrie-octombrie (185)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Somnic usor fetelor si ma bag si eu ca maine dim la 9 e trezirea

36+ IRINEL ANDREI

BEBELICA MADALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Lutoo, multumesc ca te-ai gandit la mine. Nu prea mai am poze f recente, dar facem pt tine. Cat de curand. Dar yo zic sa te simti bine acolo, cu pizze si treburi din astea. Doar n-o sa te abtii acuma.

Mada, pe undeva as fi vrut yo la inceput sa fie cat mai aproape dpn-ul...iar eco mi-au dat apa la moara. Eu m-am luat mereu dupa eco, iar ele erau mereu in fata. Acum sa vedem. Astazi incepe sapt 37 dupa um.

Andrushca 36+
Sophie, my sweet baby

Mergi la inceput

Atunci va urez si eu noapte buna, sa visati frumosi si sa va treziti fericite!!!

HAI, ALEXCA!!!!!!!

Andrushca 36+
Sophie, my sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Hai Alecsxa!!!
Sa ai o nastere usoara si o recuperare si mai usoara.

33+ cu Eduard Toma
Evolutia noastra

Mergi la inceput

Doamne, superba este melodia asta a lui Neil Diamond - September morning. Sa cititi la coffee chat...e foarte frumos.... http://www.youtube.com/watch?v=4E_UoJ8Kn0Y

Andrushca 36+
Sophie, my sweet baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Buna dimineata fetelor

...Doamne cat ati mai scris....bine ca am ce citi si eu noaptea..ca la insomniile mele

In primul rand m-au bucurat extrem de mult vestile despre Monica si Dragos, abia astept sa plece acasa sa intre sa ne puna poze cu minunea de baiat

Bine ati venit pe lume Raisa Maria si Ilinca de Katteryna si Litlelight, sa fiti sanatoase si papacioase

Crissbebe stai cumintica in patut, si sa vezi ce flacau sanatos ai sa aduci pe lume...curaj...mai e atat de putin!

Anco am retinut...luni 7 septembrie....ce putin mai este

si nu in ultimul rand

[b][red][size=6]HAI ALECSXA!!![b][red][size=6]

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

www.Darius-Andrei.piczo.com

http://nshrine.com/shrine/Darius

Sa-l ajutam pe Alex

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Buna dimineata, dragelor!

Astazi suntem mai matinale decat de obicei, ne-am trezit la 5am. Da' nu-i bai, ca ne-am culcat la 10. Suntem shiny, happy and fresh! Lucia, am zambit cu gura pana la urechi de placere citindu-ti mesajul, cu mersul la somnic, sa fii proaspata pentru moi, sa ne conversam noi asa de dimineata, ca doua doamne ce se respecta, la o cafeluta... A crescut inima in mine de drag. Sper totusi din tot sufletul ca esti la somnic.

Si ca tot suntem la capitolul Lucia, , frumos mesaj ai scris mataluta, cu bilantul de sarcina. Se vede treaba ca simti ca te apropii de fericitul eveniment. Eu sunt inca in stadiul acela plutitor, ma gandesc ca este inca depaaaaarte momentul. Dar stau cu ochii geana pe melancolii, sunt un baromentru excelent.
Iti tin pumnii azi la control.

Raluka, esti o dulceata de fata! Ca de obicei, primul lucru dimineata, mi-am verificat mailurile si, surpriza, notificare de la photobucket ca sunt pozici noi. Cand colo, ce vad: un bulion mare, rosu si suparat, si un capsor frumos, plin de cretulii! Sa nu mai vorbim de burtica! E din ce in ce mai mare dovlecelul Alex! se vede ca il hraneste mama sanatos, nu ca pe dolofanica de Ana, numai cu ciocolata si junkfood (zise ea cu invidie...).

Ma bucur pentru tine, Monica, ca esti linistita, cu Dragos alaturi. Ce-a fost greu a trecut, sa inceapa "distractia" de-acuma (scutece doldora de kk, laptic peste tot si "bucatarii" care dor, somnic mai pe sponci)! Lasand gluma la o parte, e minunat.

Crisbebe, draga mea, daca imi permiti, te-as ruga sa stai mai bine linistita in pat, de ce sa risti stand pe scaune pe la calculator? Zic eu. Macar limiteaza statul incomod, pe cat posibil.

Foarte dragut sotul Ketterynei sa intre el sa ne dea vestea! (Eu nu cred ca o sa am succesul asta la public cu al meu sotior, oricate tactici persuasive as incerca cu dumnealui, of of, ca nu ma intelege si pe mine nimeni...)

Felicitari Katteryna, fie ca trandafirasul sa iti umple viata cu frumusetea ei. Felicitari din suflet si Luminitei (Litlelight), sa ii traiasca bb!

Madalina, ma bucur ca te odihnesti!

Iar am un pomelnic cat casa, dar inainte de a incheia, va zic ce e pe ordinea de zi la noi. Mi-a lasat sotiorul "to do list" cu ceva plati la banca si (daca ma plictisesc, numai si numai daca ma plictisesc ), sa fac curat la incaltari (sa mai aruncam din vechituri, ca tot ne mutam si nu are rost sa le caram dintr-o parte in alta). In rest, un pic de lucru azi (miercurea e ziua cu callurile, in care iar imi dau suflul, sper ca mai putin de data asta). Si printre randuri, of course, o sa va citesc cu drag.

Diana, felicitari de casuta! Sa o stapaniti sanatosi, a venit JIT (just in time). Si iti tin pumnii pe 3!
Alecsx, iti tin in continuare pumnii azi, sa dea Dumnezeu sa fie bine! Nastere usoara si recuperare rapida!

HAI ALECSX![bum]

Gata, ca iar v-am facut capul mare!

Va imbratisam cu drag,

Ana si Nela

Nela, viitoare mamica de Ana, 36+
Manca-o-ar mama de strut!

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camy_pus

Buna dimineata fetelor

...Doamne cat ati mai scris....bine ca am ce citi si eu noaptea..ca la insomniile mele

29+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

Buna dimineata, Camy! De ce nu mai incerci tu sa bagi un somnic? Ai dormit ceva sau acuma incerci sa adormi?

poze cu strutzii

Mergi la inceput

pentru matinale!

Se vede ca a inceput sezonul recoltelor de toamna...
Toata lumea e ocupata, care cu una, care cu alta. Care mai doarme (cred ca majoritatea ).
Cert este un lucru: toate suntem , ne pregatim de zor sa nastem!

Si apropo de patologice

HAI ALECSXA!

Merem si noi sa mancam pranzul.

poze cu strutzii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

HAI ALECSXA, GO BABY GO

----------------------------------------------
Alexandra 35s + 5z cu fluturasul Alessia (Ruxandra)
Bbelusa cea iubita

Da Doamne sa ne nastem sanatoase

AMR max 30 zile

Mergi la inceput