Gravidute prin FIV (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Evy30 spune:

Bulinanico , nu se fac analize de secretie cat pui utrogestan vaginal.trebuie inghitit cateva zile . eu m-am hotarat ca din seara asta sa il inghit si sa ma duc la analiza vineri dimineata .
altfel nu iti recolteaza, sau mai rau iese cine stie ce analiza...

micoza nu stiu daca il afecteaza pe bebe , sincer , insa cu siguranta trebuie tratata . nu trebuie sa stai asa cu ea .
eu zic sa faci ca mine , adica sa inghiti din seara asat si vineri la recoltare si numai bine cand vine medicul tau ai deja rezultatul .e un sfat nu tb sa il urmezi .
bafta multa
cat despre patania ta , mare ti-e gradina doamne ! doamne ajuta ca sunteti bine amandoi .

Raluca , mancacioasa fetita ai . e clar ca ea mai vrea . lasa ca e bine . va creste mare si sanatoasa
Hepilica , esti o eroina .

eu declar hemoroid . unul.sper si ultimul. e cel mai urat lucru. nici nu ma gandeam ca pot aparea acum .

Evy 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

eumada
mare dreptate ai tu cu hainele de bebe sa stii, eu am vazut la nepoata mea, am trimis de aici niste superbitati si are 4 luni si multe au devenit istorie, nici nu stii bine cum evolueaza bebelul (nepoata are 7 kg la 4 luni si jumatate!)
deci, merci ca ai atins subiectul!
sanatate si toate bune la bebe si la mami of course!!!!

many bani, cum stai cu cusatoria? eu cred ca m-a prins euforia si am cam lasat in urma, dar mi-am propus ca sa termin taranca asat ce toarce si poate si o icoana sa fie doar a lui bebe de la mami lui!!!pup burtica!

buliaco...mama ei de micoza... mai mai, intreaba dr, se poate? zic si eu!
incearca sa nu te agiti prea mult, fii calma.
te pup

raluca... ma topesc cand vii cu stiri despre papusica ta! mancacioasa sa stii! bravo si sa-ti revina productia laptoasa sa faci raportari de calitate! te pup si putere! pup mami si printesa!

Evy, scapi de dinti si dai de... mama lor de hemoroizi iti mai trebuia, , te consoleaza daca-ti spun ca am si eu? mergem de mana vad cu dintii si...nu mai zic. Vezi ca e o unguent"cu muguri de plop" mie mi-a dat-o mama mea din tara si calmeaza sa stii, si nu mai dor...sanatate!

Hepilicaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!
tu esti vedeta absoluta, vad ca bebita e extrem de activa, poate asa sa nu uiti cum sunt miscarile din burticuta, nu?
ce ma bucur ca ai putut sa duci pana acum sarcina!
te pup si sunt cu ochii pe tine, pe voi!!!!!!!!!
AMR placut si nastere usoara!!!!!!!!

pup burticile

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Lasa Castelana , ca asa e viata mai palpitanta . altfel ne-am plictisii nu ? imi pare rau sa aud ca ai si tu .
caut acum sa vd unguentul de care zici ca face minuni .

Fetelor - in ce saptamana ati facut analizele de trim III ?

Evy 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Evy30

Lasa Castelana , ca asa e viata mai palpitanta . altfel ne-am plictisii nu ? imi pare rau sa aud ca ai si tu .
caut acum sa vd unguentul de care zici ca face minuni .

Fetelor - in ce saptamana ati facut analizele de trim III ?

Evy 30+

Asa e draguta burticuta, e foarte palpitatnt, si acum ca fac parte din noi domnii hemoroizi trebuie sa ne invatam sa traim si noi cu ei mai omeneste, tare-i adevarata vb aia: nici in fund sa nu te doara, Doamne fereste sa te apuce asa dureri...
Deci unguientul se numeste: unguient cu muguri de plop, este un antiinflamator, contine propolis, muguri de plop si patlagina, si este indicat pentru ca imbunatateste microcirculatia din zona perianala, inlaturand senzatiile de usturime si prurit.
se gaseste la plafar dar si la farmacie, sau alte marketuri cu produse cosmetice. vad ca tubul meu a costat 4,60 lei noi.

te pup si... cand te dai baga un pic si inauntru.
sanatate!

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

'neata!

Evy, eu am facut analizele trimestrului III in saptamana 36. Cam asa se fac. Parca si Raluca imi amintesc ca tot prin saptamana 36 le-a facut. Stiu ca le-am facut dupa ea la vreo 2 sapt si asteptam impresii de cum au decurs....

Eu am facut:

- hematologie
- biochimie (creatinina, glicemie, uree serica, calciu, magneziu, TGO, TGP, sideremie, proteine totale, trigliceride)
- coagulare
- frotiu sanguin
- culturi de col
- urocultura + sumar urina
- secretii vaginale
- ex bacteriologic sc vaginale pt streptococ de grup B

Acum depinde ce analize recomanda fiecare medic...

h.

39 sapt, 3 zile - Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

'neata!

Evy, eu am facut analizele trimestrului III in saptamana 36. Cam asa se fac. Parca si Raluca imi amintesc ca tot prin saptamana 36 le-a facut. Stiu ca le-am facut dupa ea la vreo 2 sapt si asteptam impresii de cum au decurs....

Eu am facut:

- hematologie
- biochimie (creatinina, glicemie, uree serica, calciu, magneziu, TGO, TGP, sideremie, proteine totale, trigliceride)
- coagulare
- frotiu sanguin
- culturi de col
- urocultura + sumar urina
- secretii vaginale
- ex bacteriologic sc vaginale pt streptococ de grup B

Acum depinde ce analize recomanda fiecare medic...

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Castelana .

Tu si cand vorbesti de lucruri atat de... "neplacute" (cel putin!!! nu stiu cum e sa ai hemoroizi, dar stiu de la o prietena ca sunt uneori dureri groaznice) esti cu zambetul pe buze. Excelenta atitudinea ta. . Mereu pozitiva!!!

11 saptamani? hai ca mai un pic pana treci de primul hop. sarcina usoara in continuare si sanatate multa.

nico, ce-ai mai facut cu micoza ? esti ok?

raluca, cum iti este? ce face micuta Natalia?

h.

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Multumesc Hepilica .

Pupici tuturor fetelor

Evy 30+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui hepilica

Castelana .

Tu si cand vorbesti de lucruri atat de... "neplacute" (cel putin!!! nu stiu cum e sa ai hemoroizi, dar stiu de la o prietena ca sunt uneori dureri groaznice) esti cu zambetul pe buze. Excelenta atitudinea ta. . Mereu pozitiva!!!

11 saptamani? hai ca mai un pic pana treci de primul hop. sarcina usoara in continuare si sanatate multa.

Multumesc lui DD.

hepi-hepilica, draga mea, hi hi hi ce burticoasa trebuie sa ai...
AMR usor si nastere usoara, eu parca nasc cu fiecare fata sa stii, ma emotionez, dar nu plang ca se intinde rimmelu'
Ei hepilica, viata e asa cum e si uneori ne cam da de furca, daca stam doar sa ne jelim... belele vin parca asa fara oprire. Poate daca le luam in ras, se plictisesc, pleaca, nu le place la noi si zboara la alt mushteriu, nu?
Acum sunt un pic "oparita" ca e mami meu la spital... e lunga povestea si istoricul si sper ca va trece bine, ma gandeam ca voi reactiona asa mai emotiv acuma daca i se intampla, dar am speranta ca ma ajuta si smechelet din burtica si unde-s doi puterea creste, nu? Ma rog si eu pentru ea, vb des la telefon si ne imprietenim cu dna Speranta de care tot tragem toti!
Trebuie sa fim optimiste (sa nu zic optimizde...)
eu sunt bine, azi in verva, am avut pofte de ciorbica acra si mi-am luat niste radacinoase si am "trantit" o ciorbica, mmm, abia astept sa vina la pranz sotus adoratus din dotare sa-l oripilez cu alt experiment ciorbos acros (am pus lamaie ca aici nu am nimic natural si eu delicate si alte alea nu folosesc!)
Astept si eu saptamana viitoare sa vedem ce face bebe la eco de translucenta si poate ne de dezlegare la... ca din iunie ne-am revirginizat si.... acum suntem ca la liceu, pupatura si somnic
dupa cum vezi sunt si dusa cu capul, asta cred ca ajuta uneori.
te pup si in fiecare dimineata deschid apoi refresh la greu sa vad ce faci? Nastere usoara!!!

castelana fericita 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

EVY ma inscriu si eu in grupul celor cu hemoroizi.Pana acum m-am descurcat cu ei, i-am controlat cu un uguent numit proctolog.

HUSKI ce faci?

HEPILICA SAPTAMANA ASTA TREBUIE SA-TI VEZI FETITA!

RALUCA ti-au trecut sanii?

CASTELANA

iana

19+

Mergi la inceput