Gravidute prin FIV (49)
Raspunsuri - Pagina 18
hepilica spune:
castelana - 
va doresc tuturor o saptamana usoara! 
h.
39+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
many_bani spune:
Hepilica ma bucur ca esti activa inseamna ca esti acasa, nu?
Castelana cam rar, ai fost plcata in w-e?
Pup mamicice dragutele, de printese, Klu, Raluca, Mada
Evy
eu imi daoresc, ca si celelalte fete care deja au nascut, sa pot alapta cat de mult pot. Momentan pot sa spun ca am deja colostru, dar la mine a aparut destul de tarziu, adica dupa sapt. 30, fata de alte fete care deja in sapt. 26 aveau. Dar banuiesc ca tine de organismul fiearuia in parte.
Floriroxi bine ai veit la odiseea noastra, scrie repede mai multe mesaje ca sa scapi de moderare si sa te vedem in timp real. Din odiseea nov.-dec. fac si eu parte, numai ca DNP-ul il am undeva la inceputul lui nov.
Fetelor am mai rezolvat o dilema de a mea legata de cosmeticele ptr. bibiloi, am comandat de la bubchen, multe, nu sunt foarte scumpe si nu contin nici paraben. Raman insa cu dilema biberoanelor
. Parca vad ca dupa ce o rezolv si pe asta se iveste alta, eu nu pot sta linistita.
Azi am morfofetala de trim.III si imi cam tremura inima, sper ca totul sa fie ok.
Va urez o sapt. bunaaaa si Hepilica, cred ca este sapt. ta.
31 + 
castelanaC spune:
mani bani, eu am intrat dar in ultimile zile nu am putut accesa forumul, nu se incarca, am incercat sa scriu... nimic, nu se putea transmite si m-am suparat si am inchis, am zis ca e un semn ca nu trebuie sa stau la calc, sa ies, asa am facut, ieri am fost la zoo si eu m-am distrat ca un copil, ca sotul meu se minuneaza de reactiile mele deloc concordante cu varsta din buletin, eu vrand porumb, vata pe batz, inghetata si mereu fericita ca atunci cand vad un lucru neobisnuit sau exotic prima data, asa sunt eu!
te pupu si lasa tremuratul pentru la iarna (vb eu din tarile calde) ca bebe e bine si morfo iese bine!!!! tinem pumniiiiiiii!!!
iana-mari... ce frumu stai bebelusii tai acolo, hi hi hi eu te pup de trei ori ca sunteti mai multi 3 in 1, un pachet promo mai... generos!

castelana fericita
10+
hepilica spune:
many_bani, succes la eco azi. sa ne povestesti neaparat despre puiut.
h.
39+
- Aproape de marea intalnire!
Multumesc lui DD.
li_am spune:
buna fetele,
am intrat si eu cu bubu pe cap (la propriu - a descoperit ca de pe canapea are acces direct la mine in cap cand stau la calculator) sa vad ce ati mai facut, ce mai ziceti, ce-a mai facut hepilica noastra...
eu am rezolvat-o si cu hainutele pt bb, m-am grabit aseara ca fata la maritat si am comandat de la nemti o gramada de haine (din bumbac ecologic
) de parca ar veni razboiul si nu mai am cand sa-mi imbrac copila... pe scurt am luat vreo 10 body-uri, un over-all, pantalonasi, ciorapei, bluzite, caciulite, la naiba, tot ce trebuie si in plus. Ziceam ca imi rezerv hainutele pe ultima suta de metri, sa nu ma plictisesc... am rezolvat-o si p-asta... acum imi pare rau, evident.
Husky, felicitari pt baietel! acum poti sa incepi sa vopsesti peretii, sa desenezi masinute, sa cumperi paturica bleu, etc.
Raluca, ce rau imi pare ca te chinui asa... o sa vezi ca o sa iasa bine pana la capat, dupa ce va obisnuiti una cu cealalta, daca ai rani la san inseamna ca Natalia nu apuca sanul corect si daca o lasi sa suga asa, e vai de tine... poate gasesti o moasa buna, sa te ajute. sau macar pana iti mai trec ranile sa te mulgi si sa-i dai cu bibe, stiu eu...
Evy, cu ce te mai ingrijorezi saptamana asta? 
many, vad ca si tu esti cam gata cu pregatirile, dar in fiecare zi mai gasesti cate ceva... iti tinem pumnii pt morfofetala. Morfofetala de trim 3? stai putin, ce e asta, eu nu am planificat asa ceva, eu mai am doua ecografii de "well being", adica nimic special, si asta pt ca am insistat eu, altfel era doar una... sa ne spui si noua ce face juniorul!

tuturor mamicilor, piticilor si burticilor
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
29 +
AMR 9 sapt
poze
huski spune:
Iana|_mari, Klu, multumesc fetelor!
Am promis ca revin cu amanunte dar nu am apucat deloc...am tot fost plecata...am avut musafiri...
Deci: CLR=210
BPD(cred)= 52,1
F=28,8
Cord ritmic 148 b/min
Placenta anterioara 25 mmm
LA normal
Col 40mm cu OI inchis
Urmatoarea eco 16.10.2009
Sper ca am scris bine ca are asistenta un scris.....
huski spune:
Iana|_mari, Klu, multumesc fetelor!

Am promis ca revin cu amanunte dar nu am apucat deloc...am tot fost plecata...am avut musafiri...
Deci: CLR=210
BPD(cred)= 52,1
F=28,8
Cord ritmic 148 b/min
Placenta anterioara 25 mmm
LA normal
Col 40mm cu OI inchis
Urmatoarea eco 16.10.2009
Sper ca am scris bine ca are asistenta un scris.....
Si Iana, sa stii ca nu mi-a dat nicio analiza de facut...(mi-a verificat picioarele sa vada daca am edeme...si a zis ca sunt ok...)
Nici nu stiu ce sa cred dar nici ce sa fac....
Raluca, incearca sa fii mai relaxata si sunt sigura ca lapticul se va regla si va fi suficient pentru micuta ta printesa 
19+
huski spune:
Fetelor, scuze dar nu stiu cum am reusit sa trimit mesajul de doua ori....]
li-am, multumesc! 
Nu stiu ce sa fac, nu sunt superstitioasa dar parca as mai astepta un pic pana sa plec la cumparaturi...
Cat despre zugravit, oricum va trebui sa ne apucam asa ca ...o sa facem si ceva norisori albastri...cine stie ![]()
19+
li_am spune:
Husky, arata bine, mai ales placenta anterioara si colul lung, ca in rest e chineza pt mine... Felicitari!
many, intrai sa-ti zic ca am vazut pompa Swing de la Medela cu 623 Ron pe Bebelusultau.ro (ala e cel mai nou model, cu sticlele butoias, si fara BPA, e ce mi-am luat si eu). Dar si cele cu sticlutele patratoase (modelele mai vechi) sunt foarte bune, eu cu cea dubla (mini electric plus) de 488 si cea simpla (mini electrica) de 353 m-am descurcat excelent data trecuta! sticlutele sunt moi (si fara BPA) deci poti sa le pui la congelator fara probleme (pana la 6 luni), in cazul in care ai prea mult lapte! Cea de 1300 ron sau cat e, merita doar daca te mulgi exclusiv, dar altfel nu cred ca merita investitia.
pischko, de mult nu te-am mai vazut! parca facusei fiv tot la goldenes, sau visez eu? Nu conteaza, sarcina usoara iti doresc si mai treci pe la noi!
_
FIV 1 dec 2006 - Austria - nereusit
FIV 2 feb 2007 - Austria - reusit (sarcina cu probleme - dar BB la termen!!)
FIV 3 - martie 2009 - Austria -
29 +
AMR 9 sapt
poze