Regasiri (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Azi a facut ture de la o grupa la alta...se obisnuieste ea sa stea unde-i e locul. A venit cu un 10 pe mana, dar nu vrea sa-mi zica de ce i l-a scris doamna, eu nu am avut timp sa intreb ca m-am dus cu taxiul si mergea taxa. Apoi a zis ca a plans azi ca a certat-o doamna, nu-mi zice de ce doar ceva de palme cu vladut, probabil s-a batut cu baietelul respectiv si i-o fi certat doamna pe amandoi. Asistenta sustine ca nu a plans deloc, dar ea cand plange ii ies niste puncte rosii pe fata, v-am mai zis eu, si imi dau seama imediat, am copil insemnat, stiu cum reactioneaza la orice. Oricum nu ma mai iau de ele, o fi fost ceva nesemnificativ, devin mamica d-aia isterica apoi care mereu protesteaza ca i s-a clintit un fir de par lu fii-sa.

Mergi la inceput

A, uitai sa va zic ca am devenit distribuitor al unor produse organice, nu dau nume sa nu se considere reclama ceva. Eu cumparam produse de vreo juma de an de la firma respectiva si mi se luase sa platesc mereu comisionul ala de 30% distribuitorului, asa ca m-am facut eu pt uzul personal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Am auzit ca fata mea a plans azi la gradi si nu a papat nimic. Ieri fusese totul ok si dimineata chiar s-a sculat si a zis ca vrea sa mearga...Si asta in conditiile in care la 12 a plecat acasa. Oare cum va fi cand va sta pana la 17-18
Dar sper ca maine va fi mai bine...
pe toata lumea

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Eu azi cu sufletul la gura am asteptat la usa sa vad ce-mi spune educatoarea...si p`rin crapatura usii l-am vazut asezat in cerc cu fetele a zis educatoarea ca azi a ascultat deoarece au avut masinute pe masa si Dani devine mielusel cand are o masinuta in vizor. Abia astept sa marim numarul de ore...ca intr-o ora cat e acolo n-apuc sa fac nimic. De joi trecem la o ora jumate.

Bineinteles c-a mai trebuit sa stau cu el vreo 15 minute in curtea scolii si azi sa se mai dea pe topogane, sa mai fuga prin curte...noroc ca nu era singur mai erau 2 zvapaiate ca el...

am cam schimbat tactica...ne jucam mai mult impreuna, petrecem si vorbim mai mult in timpul zilei, taiam ratia de desene animate, si nu-i mai permit sa faca ce vrea el. adica, cand spun: dani mergem acasa, mergem acasa, nu-l mai las sa se invarta in jurul masinii rugat si implorat sa-mi dea mana. Pare ca functioneaza...acum e mai ascultator, stie ca nu-i merge cu ifose si cu lasa-ma-n pace...cand zic o treba o facem indiferent de cum se infoaie el. si nu mai plange la urcatul in masina. Chiar n-am crezut ca dani al meu sufara de lipsa de atentie, eu fiind toata ziua acasa cu el, si uite ca se dovedeste a fi asa...

maya trimite-mi pe mess link cu organicele...

ank mai devreme sau mai tarziu se va obisnui... vorbeste-i numai lucruri bune despre gradi, spune-i ca-i fata mare si acolo merg numai fetitele mari si destepte...sa vezi c-o sa vrea, dar dorul de mama...ce sa-i faci, o sa-si dea ea seama dupa cateva zile ca n-o abandonati acolo, si sta doar cateva ore...

azi am vazut si-o mamica lacrimand la poarta gradinitei...a plecat repejor...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Dbunny , da a plans dupa mama azi, ceea ce la noi e lucru ciudat, ca ea sta mai mult cu miti (mama mea) care ii face toate poftele. Cred ca a plans dupa mama ca si ceilalti copii tot dupa mama plangeau.
Cand a intrebat-o mama de ce a plans a zic ca sa o lase ca e suparata.
Dintr-o vorba in alta se pare ca nu a avut loc la masa la pranz in prima tura ca azi au fost cam toti copiii (24)
De sta cred ca o voi lasa toata saptamana cate 4 ore si mai vad saptamana viitoare. Sper sa o pot imbraca maine dimineata, ca dc nu vrea e vai si amar.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

vad ca piticii sunt cu gradinitele

sa va mai povestesc?

eu casc.
Sofia:-mami,e somn?
eu:da
sofia:dormi un pic,mami
eu:as dormi,mami,dar nu ma lasati voi...(si pun capul pe perna)
sofia:mami,e obosita?
eu:da,mami..
sofia:nu e obosita ! tati e obosit,tati e la munca si e obosit !tu nu e obosita !

Sofia:-“uite ce a acut Andesitu,a bagat mana la ceceu !!”

Andres era cu mana la wc pan la cot.la CC-u

lui Andrés ii spune acum Andesitu si striga la el Andesitule !

L-am certat pe Adrés intr-o zi,si ea a inceput sa strige la mine "Mama mala(rea) !! Mala ! ai acut buba lu Anesitu la picior.vesi?"
el are vanatai vechi din parc,si ea mi le arata "vesi?vesi?" ca am facut eu buba si sunt mala.
i-am spus ca sunt suparata ca mi-a zis mala.si ea zice:"mami,esti supalata?da?"
zic,"da,mami..."
"esti supalata...MALA!!!!!"
Adica esti si suparata si rea ! si eu care credeam ca am induiosat-o.

Si invers,ma apara si pe mine.Andres mi-a dat azi cu jucarii in cap,si ea a sarit ca leoaica sa ma apere:Andesitule nu bate pe mami !!!
si ma pupa"doale,mami?"

la fel il apara pe el in parc sau oriunde il bat copiii.sare ca leoaica sa-si apere puiul si striga "nu e voie batzi pe Andesitu !"

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Mai fetelor stau eu la ora 6 in the morning si ma intreb daca sunt singura nebuna de aici. Tot timpul stau cu frica sa nu pateasca Ana ceva, sa nu se piarda etc, am ajuns sa am cosmaruri, de-abia astept ora 1 ai fug sa iau copilul de la gradinita. Sa ma duc la un control cu capul? Sunt constienta ca este si rezultatul atator necazuri pe care le-am avut dar parca o iau razna cu niste griji si frici. Cred ca daca m-ar suna odata aia de la gradinita lesin inainte sa raspund. Aseara era asa de obosita ca a facut o criza de isterie de o ora. Nu mai stiam cum s-o linistesc asa ca am apelat la vecini si s-a calmat. A urlat o ora intruna si tipa si arunca cu tot ce prindea. Ziua e rupta de oboseala dar nu adoarme sub nicio forma. Iar seara se acumuleaza totul. Bine a renuntat la suzeta si e si in sevraj, avem 4 zile fara, posibil sa fie si de la asta.

Mergi la inceput

Aelita, Maya hai ca m-ati scos din gandurile mele.
Aelita faina leoaica. Nu o sa-ti faci griji pt Andres mai incolo ca mai are o mamica scumpa!
Maya hai ca esti de coma. Cred ca toate ne facem griji (dc face part te intrebi de ce). Si mari felicitari pt suzi ca noi o purtam inca...
Erica cand nu doarme la pranz e foarte agitata. Ieri a dormit, da tot a fost nebunie...agitatie, prosteala , rasfat ...ma capiase.
Raportam ca azi am lasat fata la gradi, ceva proteste acasa inainte de imbracat, dar apoi ok. Om vedea cum o fi si ziua de azi.
Plangeau unii copii (7 din10) de imi venea sa plang si mie.
pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui ank999

Am auzit ca fata mea a plans azi la gradi si nu a papat nimic. Ieri fusese totul ok si dimineata chiar s-a sculat si a zis ca vrea sa mearga...Si asta in conditiile in care la 12 a plecat acasa. Oare cum va fi cand va sta pana la 17-18
Dar sper ca maine va fi mai bine...
pe toata lumea

eu avand experienta gradinitei particulare -am decis ca de data aceasta s-o las direct din prima zi la programul lung.
asa m-a sfatuit toata lumea.

Kara a plans in prima zi mult, nu s-au prea inteles cu ea, a papat binisor si a dormit la fel.
Cand m-a vazut ca am venit dupa ea - nici nu s-a mai lasat din bratele mele. In parc si acasa a fost un delir - ne-am distrat de minune impreuna. Mai ales seara acasa - impreua cu tati si Raul.
la somn a inceput cu plansetele sicu rugamintile sa nu o mai duc si sa nu o mai las acolo singura. Insa adoua zi a fost mai bine - a plans doar putin dimineata. Am stat nitel de vb cu educatoarea si la intrarea in clasa a vrut sa mi-o smulga din brete sis-o iacu ea - NORMAL ca a urlat a mea de numa. Am lasat-o apoi la infirmiera dupa ce ne-am luat ramas bun de la ea.
Cand am scos-o era atat de vesela si-mi povestea intr-unacate si cea facut pe acolo si cat de mult i-a placut.
Azi la fel - urlete si scancete -indiferent cine o lua in brate - iar am plecat de acolo cu sufletul greu.
Sa vedem cum o fi pe la 3.30 cand o iau.

Kara desi are experienta de la gradi cea particulara - tot plange de rupe camesa de pe ea - doar e locatie noua, copii noi - mama nu e cu ea ... ma tot pupa si-mi spune ca ma iubeste numai sa nu o las acolo ...
Ieri m-am intalnit cu o tipa din parc - are fata mica cu noi in grupa.
Kara nici nu o baga in seama prin parc - dar poate o stie de pe acolo.
Cand a vazut-o a si inceput sa planga. Zic - vai de mine ... ce s-o fi intamplat.
Tipa imi povesteste: ea isi duce copila la ora 8.30-9 la gradi. A dus-o pe fii-sa a lasat-o din brate si Kara vazand-o a fugit spre ea si i s-a aruncat in brate, plangand: - tanti - du-te afara si cheam-o pe mama ....
Mi-a zis tipa asta ca aramas profund impresionata si a strans-o tare in brate si a inceput si ea sa planga.
Bine ca nu plange cu fii-sa si o face cu fii-mea.

maya trimite-mi si mie pe PM link cu organicele... plizzz
aelita - mor de drag cand citesc despre copiii tai.
dayanara cum te mai simti? au inceput greturile?

si nasa copiilor mei m-a sunat aseara ca e din nou gravi. Super!

va pup pe toate si pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oh mirona, deja mi.au trecut, adica de la inceput am avut pofte mari de tot si greturi dar mici, nu am vomat niciodata, dar mananca mult ca porcu

aelita, sofia nu merge la cole?

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput