Regasiri (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Danita va dorim multa sanatate. Sper ca la primavara va fi bine la gradi

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

mayaioane horror horror cu hotii-n casa, se poate intampla oricui..dar eu intreb: de la ce varsta lasam copiii singurei la domiciliu?

roxana corectat caiete si teme? yoy ce indepartat suna asta..ai pix rosu?

miro Raul e gata pregatit sa-l papam...numa bun de dus la gura yam yam...si Karei ii sta foarte bine cu codite. de ce te stresezi? te solicita amandoi mult? deodata? hai da-mi motive sa nu ma apuc de al doilea, ca stiu eu ca odata facut nici unei mame nu-i pare rau...

danita unde erau educatoarele? vanat??? ce naiba se intampla in gradinitele in Romania de atatia copii urla asa? nu-s pregatite alea cat de cat sa-i ia cu usurelul pe copii?? las ca n-o fi foc daca nu merge anul asta...

eu sunt foarte pro gradinita, dar daca Dani al meu ar fi urlat nu stiu in cine as fi intrat...adica treaca mearga prima zi, multi plang primele 2-3 zile...dar sa-l lasa atat sa planga pana se invineteste?

ank a papat azi erika la gradi?

noi suntem bine, sambata s-a trezit la 8 si-a cerut la gradi, in schimb azi la 9 trageam de el sa se trezeasca sa mergem la gradi la care el imi soptea in somn: un pic mai tarziu mergem. azi, miercuri si joi orar de la 9.30 la 11, marti de la 11.30 la 1, vineri inchis ca-i sarbatoare. ahhh si vor sa-i duca la spectacol la ratusca cea urata...am tot vorbit cu alte mame si am ajuns la concluzia ca-l las...eventual merg si eu in excursie, in spatele autobuzului eu si alte 3-4 mame cacacioase...

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mirona, frumoasa culoare de par are kara, mereu ma minunez, oricum n.am sanse sa iasa asa ceva dani al tau a fost responsabil, se vede...da macar ma prind care e tonul si.l vopsesc, nu pe ivan, pe al doilea bebe de.o fi fata

azi am fost sa.mi caut haine de gravida, dupa ce ca nu le suportam , am zis hai ca cine stie ...da de unde n.am gasit nimic, deocamdata toate mi sunt mari, iar cea mai mica masura e larga in talie si stramta in solduri, o sa ma duc si la ale magazine
acu la 3 luni am 57 de kg.....daca pana la 5-6 ma mentin in 60 , ma declar satisfacuta
mi.au mai disparut din pofte si am greturi, mai ales cand trebuie sa.i dau lui ivan sa manance, asa ca vrand nevrand mananca singur, sau daca nu are chef nu mananca :)))
oricum de cateva ori l.am pandit sa adoarma si i.am mancat pufuletii si iaurturile o data

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Citat:
citat din mesajul lui dayanara
oricum de cateva ori l.am pandit sa adoarma si i.am mancat pufuletii si iaurturile o data

m-am prapadit de ras

dar mi-am revenit imediat. sa ma plang si la voi.

fetele cu baietei - plizzzz help!!!

spuneti-mi ca nu sunt o criminala, plizzzz. pentru ca asa ma simt.
asta seara dupa baita - ca de obicei ma uit sa fie in regula putika lui Raul. doar il trag nitel sa vad daca se vede o gaurica cat de mica pentru a avea pe unde sa iasa pisu si eventual sa vad daca sunt sau nu secretii. O singura data in cele 5 luni jumate ale lui a avut secretii -le-am curatat cutifon si putina apa si basta.
In seara asta nu i-am facut nika deosebit fata de alte seri - dar naiba stie de ce ... pielicica a alunecat foarte usor si s-a decalotat mult mai mult decat stiam eu - insa cu 3 firicele de sange. Nu au aparut din start - eu inca ma miram la el cat de jos s-a dus pielicica cand - deodata am vazut ca i-a aparut sange. Ei bine - din acel moment nu mai sunt om - mi-e o mila de el - oare i-am facut rau? El nici macar nu a schitat vre-un gest - nici la desprinderea pielicicii, nici la aparitia sangelui - zau nu stiu - i-am pus rapid niste reviken - i-am pus pampisi pana maine nu mai umblu - dar ma roade - oare i-am facut rau? de ce ma-sa s-a desprins acuma? nu i-am facut nika deosebit fata de alte seri. offff

ajutati-ma cu un sfat, plizzzz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

mirona, eu ii ridic usor pielea lui ivan si acum cand il spal
nu mi s.a intamplat niciodata sa vad sange, cred ca mai mult ti.a facut tie o senzatie nasoala avand in vedere de unde curge, dar daca nu e curs mut nu tre sa.ti faci probleme, du.te la doctor pt linistea ta

roxana 11+ si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

dayanara - merci de raspuns.
da - cred ca mie mi-a facut mai mult rau - lui deloc. am scris ca nu a facut nici macar o grimasa? cred ca da.
acum inca doarme - dar abia astept sa se trezesca sa-l schimb si sa vad ca e totul in ordine.
mai - sange nu a curs - insa am vazut eu ca avea 3 firisoare de sange - de unde probabil ca a pocnit acea pielicica.

cum adica i-o ridici? nu o tragi? spre baza? ia mai detaliaza nitel - daca ti-e jena - fa-o plizzz pe privat - insa fara menajamente - ca na - tre sa invat si eu.
eu il tot chem pe Dani sa se uite - e ok tati? arata bine? nu e nika umflat?

dupa el - oricum e totul ok.

offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Salutare fetelor,

raportez doua zile super faine la gradi fara plans deloc. ori ii place tare de educatoarea asta mai tanara care e dimineata ori s-a invatat cu gradi.
e super vesel si nu are nici o treaba doar cand sa pelcam de acasa e mai marait dar de somn. mananca bine, doarme bine. ma decalr multumita.

Mirona, am ras de numa. esti mortala. sigur nu are nimic. sa iti explic cum facem noi.
Cand era mic mic nu ne-a zis nimeni ca tb decalotat la fiecare baita si i se stransese acolo cremuta. -m-am speriat cand am vazut putica asa plina de ecva alb si m-am chinuit mult sa il curat. de atunci la fiecare baita decalotez maxim (adica trag de pielea aia in jos) si spal acolo cu sapunel. se decaloteaza pana jos de tot de la inceput la al meu. deci nu am avut stresuri. poate la raul se mai tinea in vreo pielicica si aia a crapat. nu iti fa probleme zic eu.
Destul de explicita am fost?

Dayanara as vrea sa va felicit si eu. chiar daca mai tarziu. esti slaba draga la 3 luni 57 de kg. nu te stresa. nici mie nu imi plac hainele de gravi, nu am purtat deloc. doar babydoll si rochite . dar la mine era vara cand eram elefantica.

va pup pe toate

Mergi la inceput

l-am schimbat.
nu e sange nici pe pampi nici pe putika. Se vede cam mult din capsor - eu nu-s obisnuita sa se vada atata - offff.
Crapaturile inca sunt acolo - cumziceam - a crapat nitel pielicica care acopera capsorul.

aaaa - acum am citit mesajul Oanei - intr-adevar asta era. Deci sa nu-mi fac griji?

si acum sa mai umblu deseara la baita? sau sa-l las cateva zile pana se reface pilea acolo? Tare ma tem sa nu se umple de smegma daca nu mai umblu.
voi ce ziceti?

nu mai radeti de mine - dar tare ma tem de fimoza si nu as lasa pe nimeni sa umble la copilul meu - asa ca mai bine umblu eu in fiecare seara si sa-l vad eu cu ochii mei ca e ok - decat sa-l duc sa-l taie vre-un butcher.

va iubesc si va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Mirona, eu zic sa il speli si deseara asa cum o faceai in mod normal. eu asa as face. adica stiu cum e sa fii speriata dar nu tb sa lasi sa treaca nu stiu ce timp ca apoi poate iar se lipeste si nu se mai decaloteaza complet.
daca chiar vrei suna si medicul. dar eu una zic ca nu ai de ce sa iti faci griji.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Fetelor hai la o
Miro nu ma pricep la putici, da m-ai facut sa rad copios. Daca pe Raul nu l-a durut, atunci e bine.
Dayanara cred ca nici nu ai inca nevoie de haine de gravi. 57 zici? Io aveam 80
Roana felicitari pt ca va place la gradi. La somn cand ramaneti? Noi de azi...
Dbunny ieri a mancat capra, da azi au aparut iar maraiturile. Da si luni si joi a gustat din mancare , iar in celelalte zile nu. Cand pleaca de acolo parca o ia razna (vorbit, tipat, alergat, sarit, trantit) da asta pt ca mai sunt copilasi care plang, iar la gradi e foarte linistita. Cat despre urlat schema sta cam asa: 24 de copii, doar trei persoane cu ei, vreo 15 plang...io nu as avea rabdare..., da am vazut ca ele au.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,

Mergi la inceput