Breaking News MJ
Raspunsuri - Pagina 11
lisa-marie spune:
copiii e posibil sa nu stie inca.......habar n-am ....fabulez si eu....
dar cat sunt de frumosi!!!, iar cel mic....e cel mai dragalas copil....
eu nu pot pricepe cum a putut debbie asta sa se desparta de asemenea minunatie de copii....... apropo, stiati ca se cunostea cu michael de la inceputul anilor 80, nu? cand i s-a pus prima data diagnosticul de vitiligo...
anka77 spune:
Blanket e superb . Stiam ca se cunosc de mult, dar wow nu din anii 80..
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
iarina spune:
Voiati arumente ca este mort...pt.ca eu cred sincer ca a murit.
Nimeni n-ar fi avut banii, taria si resursele necesare sa faca o asa smecherie la nivel mondial. Iar Michael , mai ales in ultimele luni, nu avea taria necesara. Eu cred ca a murit de oboseala, de stress si din cauza medicamentelor administrate. Nu cred ca s-ar fi riscat la o asemenea inselatorie, pt.ca daca ar fi fost descoperit - si fiind MJ poti fi desciperit usor, ca una e sa disparem noi si una el- probabil ca ar fi infundat puscaria.
Apoi nu cred ca le-ar fi facut copiilor asa ceva. Paris, care este o dulcica, a suferit si a plans mult. Iar cel mic, are doar 7 ani, ganditi-va, copiilor mici li se spun lucruri de genul asta: tati este in vacanta, sau tati a plecat intr-o calatorie lunga, pt. a nu ii soca si pt. a le spune adevarul treptat.
Apoi, eu nu cerd ca politistii americani sunt atat de cretini, incat sa fi facut autopsie unei alte persoane. Nu cred ca au demarat o ancheta, daca le lipsea corpul. Ca nu ni se spun multe despre pistele pe care le au, mi se pare normal, la proportiile in care a transformat media moartea lui, evident ca nu te duci sa le dai copii dupa rapoarte pana nu ai finalizat ancheta si stabilit daca exista sau nu vinovati. Si daca trebuie pusi sub urmarire. Daca politia ar fi avut o suspiciune ca nu e mort, sunt convinsa ca ar fi demarat cercetari. In plus maica-sa a fost ravasita lunile astea, se vedea clar....ma indoiesc ca Michael i-ar fi facut una ca asta.
Familia nu este unita, asta e clar si nu cred ca ar fi acceptat sa ia parte la asta, cu riscul sa se afle si sa ajunga la puscarie. Deci greu de crezut ca toti membrii familiei, plus prietenii lor, au defilat ieri pt. o mascarada.
Din pacate Michael a murit, eu asa cred.
Media a scris mereu tot ce-a vrut despre MJ - informatiile, fotografiile, unele filmulete sunt pline de inadvertente, unele sunt falsuri cap coada, asa ca este usor sa gasesti indicii, sa ti se para ca lucrurile nu sunt cum trebuie: pt.ca nu se stie daca tot ce vedem este real sau contrafacut.
motanik spune:
Iarina....poate suna ciudat dar in ciuda unor argumente logice, pe care si tu le-ai enumerat, speranta tot nu se stinge. Poate e negarea care se instaleaza in cazurile cand oamenii nu pot face fata durerii, habar nu am, poate ca e disperarea de a ne agata de orice amanunt care sa ne tina vie aceasta speranta.. Tot ce stiu e ca in sufletul meu nu pot sa fiu sigura de nici una dintre cele doua variante. Si se pare ca nu sunt singura.
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
iarina spune:
mottanik...eu va inteleg, dar pe de alta parte ma gandesc ca o data si o data tot trebuie acceptat. Nu stiu....
M-am uitat si eu la filmuletul cu copiii...sunt dulci foc...sunt fan Blanket si Paris.
nelia spune:
Eu inclins sa-i dau dreptate Iarinei, asa este. Unul din argumentele pe are as putea sa le aduc este faptul ca nu a existat un testament recent. Chiar daca este fff trist, cred ca a murit din cauza abuzului de medicamente, a oboselii, a nesomnului, a stresului... si era oarecum previzibila moartea lui.
Dar poate tocmai de aceea, tocmai pentru ca existau toate conditiile ca el sa 'moara' acum, inainte de 'examenul' din Londra... pe de alta parte, nu pot scoate din peisaj nici varianta cealalta din simplul motiv ca il cred destul de inteligent incit sa fie in stare sa faca un show cu asa ceva. Nu cred ca mai apare vreodata daca a facut-o, cred ca este finalul finalului, dar da, vad posibil sa-si fi inscenat moartea cu ajutorul unui numar restrins de oameni de incredere si, paranoica sau nu, vad indicii in unele poze si versuri de la ceremonialul din iulie. Daca va uitati la filmuletul in care Paris plinge, poza cu el cind filmeaza de sus si zimbeste smechereste (vedeti, stiu ce fac, eu regizez totul!), apoi apare imaginea pamintului (sint undeva pe planeta asta pe care v-am spus sa o salvati!) si imediat mesajul de la sfirsit: I am alive and I am here forever. (daca ar fi scris doar I am here forever sau I'll be here forever nu mi-ar fi atras atentia pentru ca ar fi facut referinta la faptul ca va fi mereu aici, pe Pamint, datorita muzicii lui). Dar... cine si de ce sa fi ales exact aceste imagini si aceste cuvinte din milionul de poze ale lui MJ si din infinitul de motto-uri care ar fi putut exista pe ecran!?! Sha'mone, doamnelor!
motanik spune:
Ma scuzati ca repet amanuntul asta dar nu mi-l pot scoate din minte.
Deci asta e interpretarea lui Jennifer Hudson la memorial cu vocea lui Michael la versurile de final. Atentie la min 3.15-3.18 respectiv la versul In my anguish and my pains
si aici aveti videoclipul original, atentie la acelasi vers, min 5.31-5.35
si aici aveti aceeasi melodie in concertul din 92 la Bucuresti, acelasi vers la min 8.42-8.45
si aici aveti o repetitie a aceleiasi melodii pt turneul Dangerous, acelasi vers la min 5.51-5.55
As putea sa mai caut dar cred ca sunt suficiente astea, cum se face ca numai primul vers, de la memorial, contine cuvantul pain la plural, respectiv pains, am pus cu rosu s-ul sa iasa in evidenta, si in nici o alta interpretare nu e asa? Cum va explicati?
Cei care demoleaza teoriile conspirationiste spun ca exista sute de interpretari ale cantecului, de-a lungul anilor si ca undeva o fi scapat una cu un s in plus. Ei si daca ar fi asa, cum naiba astia de au produs memorialul, au ales-o tocmai pe aia diferita??? Cand tot ce gasiti la o cautare pe youtube e in my anguish and my pain
Ce ziceti?
(cred ca trebuia sa avem un subiect numai pt teorii )
--------------------
anka77 spune:
Da asa este. Este singura interpretare "gresita" din cate cunosc si eu. si mai este ceva: Jermaine , care interpretand melodia Smile a inversat 2 versuri Light up your face with gladness
Hide every trace of sadness
el a cantat Light up your face with sadness/hide every trace of gladness
min 1:16
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
motanik spune:
Mmm, el o fi gresit-o atunci, pe loc.
Dar la treaba cu pains nu-mi pot explica.
--------------------
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Mmm, el o fi gresit-o atunci, pe loc. Dar la treaba cu pains nu-mi pot explica. -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
mhhhh...zici tu?mie imi da de gandit...mai fac sapaturi
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!