Caritate - Michael Jackson & Fanclub
Raspunsuri - Pagina 9
ADRIANKA spune:
Fetelor, vreau si eu sa trimit, dar sa ma lamuresc cum. Daca trimitem in plic, nu ajung cam greu? Adica aproximativ o saptamana? Oricum se hotaraste, sunt cu voi
ADRIANKA spune:
Si inca ceva, eu am un card care se numeste Internet Visa (depui o suma minima, sau exact suma pe care vrei sa o cheltuiesti si poti folosi cardul). Daca stiu un cont din Romania pot trimite ceva banuti prin cardul asta. Daca nu, ma duc sa cumpar felicitare pentru plic![]()
Fetelor, nu putem schimba un pic titlul topicului? Ceva de genul:"Sa ajutam in numele lui Michael" sau alt nume care sa arate ce incercam sa facem aici...poate asa intra mai multe persoane...
oana_n spune:
Adrianka in general Visa e folosit pentru tranzactii online. E printre putinele acceptate. Nu stiu ce inseamna Internet ala din numele cardului insa logic ar fi sa poti face tranzactii pe net. Daca e asa poti transfera din contul tau atasat cardului respectiv intr-un alt cont. Singura problema e daca e viabila relatia Cipru-Romania. Eu pt tranzactii cu alta tara folosesc paypal ( www.paypal.com)
mj_girl spune:
fetele, rugam cine se ocupa, treceti lista filantroapelor pe prima pagina, sa vedem cate suntem
, sa facem niste calcule
poate mai vin si alte fete

We are the ones who make a brighter day
So let's start giving 
Michael Jackson is a special part of me !
iona2005 spune:
mj din pacate 
nu vom fi prea multe...am dat peste acest video si nu am stiut unde sa-l incadrez ..cred ca se potriveste aici..
www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race
mj_girl spune:
iona, geniala ideea cu videoul
cred ca locul lui e aici
pentru asta meriti un premiu

imi place sa cred ca ne vom stange mult mai multe
e doar o chestiune de timp si.. poate de putina organizare?
There's a choice we're making
We're saving our own lives
It's true we'll make a better day
Just you and me
oana_n spune:
mj maine dimineata recitesc eu paginile si fac o lista cu fetele care au confirmat ca sustin ideea. si o sa o pun la vedere ca sa vedem cate suntem. si sa speram ca vor mai veni si altii 
fug la somn ca nu mai pot. pe maine.
mj_girl spune:
nasica, eu cred ca ar trebui sa pui pe prima pagina si video de la iona
, cred ca e mai mult decat potrivit