Goldie pants - MJ
Raspunsuri - Pagina 6
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui purple_blue Ha...nu sunt eu experta in goldie pants, dar va lamuresc misterul de la 3.47. Videoclipul asta apare la finalul filmului "Moonwalker"..aia sunt cei 3 copii care apar in film. "You are the cry that turns to laughter, the sweetness and the morning after" |
Am inteles
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Cu dedicatie pt MJ Girl...ceva in miscare ..enjoy http://images2.fanpop.com/images/photos/7400000/MJ-Hot-michael-jackson-7494263-320-240.gif
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
mai, dar care dintre fete il are pe MJ in custodie?? ....ca vad ca lipsesc mai multe de la apel
mj_girl spune:
citat din mesajul lui anka77 Cu dedicatie pt MJ Girl...ceva in miscare ..enjoy |
mey, am in calculator tot ce-am gasit miscator si mi-a placut, merci
am una pentru tine, dar nu stiu cum s-a atasez fiinca o am in pc si nu mai stiu de unde am luat-o ca sa pun link, daca esti curioasa
sunt dupa skin-ul lui aici, nici alb, nici negru,
He is a special part of me !
anka77 spune:
citat din mesajul lui lisa-marie mai, dar care dintre fete il are pe MJ in custodie?? ....ca vad ca lipsesc mai multe de la apel |
Breaking news!!
La Motanik, dupa cate stiu eu ...asa a zis de dimi ca e fara sot inca 2 sapt si" trage tare"
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
mj_girl spune:
citat din mesajul lui lisa-marie mai, dar care dintre fete il are pe MJ in custodie?? ....ca vad ca lipsesc mai multe de la apel |
trebuia sa-l ia motanik. da' daca s-a dat la fund, am ramas tot io cu el pe cap, cre ca e pa la vreun salon sa se aranjeze?? da nene, da oferta a picat, maine acu'
anka77 spune:
Asa deci..mhhh
Pai ce sa zic de link-ul ala ..ma facusi curioasa , daca nu baga un mail
sar`na
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
Oare sa fi scapat motanik ocazia asta??? mai degraba as crede ca e si danat cu ei...
mj_girl spune:
citat din mesajul lui anka77 Asa deci..mhhh Pai ce sa zic de link-ul ala ..ma facusi curioasa , daca nu baga un mail |
verifica mail, sper sa se miste si la tine
anka77 spune:
citat din mesajul lui lisa-marie Oare sa fi scapat motanik ocazia asta??? mai degraba as crede ca e si danat cu ei... |
aaaa ai dreptate , ultima oara ziceau ceva si de popcorn.Haaaaa, i-am prinssssss ....mai devreme ziceau ca "nu...noi nu ..femei serioase...si cand colo ce sa vezi....toti 3 bey nene............mancand popcorn.Hahahaha la ce v-ati gandit voi??
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!