Goldie pants - MJ
Raspunsuri - Pagina 4
iona2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Hahaha, mey, eu nu-i spal, nu-i calc, m-am gandit mai bine, tineti voi pantalonasii, mie trimiteti persoana doar, asa, in...cheile goale! |
ma ofer sa ti-l aduc ca na nu poate sa vina doar in obiectul muncii
cory a pus o poza pe blog despre acest subiect
Ill never let you part
For you're always in my heart.
danat spune:
Sunteti de coma, maica
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
motanik spune:
Mey, da' egoiste sunteti, n-ati invatat nimic de la Michael, pai nu zice el sa impartim ce avem cu ai mai nevoiasi? N-auziti ca sunt nevoiasa, uite Anka doar se gandeste la mine, ntz ntz, oricum suspectez ca are si ea ceva intentii ascunse dar sa fie clar, eu in 3 nu vreau
Ahahah si Danutza sta si se uita, hai sa incepem pariurile, sa vedem cat mai rezista!
p.s. Gluma gluma da' io va iubesc mult, ma faceti sa rad in hohote, chiar ca terapie in grup e aici, mai uitam de suparare...
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
danat spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Mey, da' egoiste sunteti, n-ati invatat nimic de la Michael, pai nu zice el sa impartim ce avem cu ai mai nevoiasi? N-auziti ca sunt nevoiasa, uite Anka doar se gandeste la mine, ntz ntz, oricum suspectez ca are si ea ceva intentii ascunse dar sa fie clar, eu in 3 nu vreau Ahahah si Danutza sta si se uita, hai sa incepem pariurile, sa vedem cat mai rezista! -------------------- Andra si bebe Theodora |
Aaaa!!! Pai asa numai ma joc... cum adica nu vrei in 3? Tocmai cand investisem si eu bani grei intr-o punga zdravana de popcorn si-mi frecam mainile de nerabdare
Hobby
mj_girl spune:
io una nu inteleg cum vine astapai la 384 de vizite doar 34 de raspunsuri, WTF?hai ca vreo suta poate doua or fi ale mele..dar restul??? inteleg ca subiectul e interesant?? daca detine locul II la vizite?? da' ce suntem noi nene, gradina zoologica? nu putem sa punem parola? nu de alta da' nu-mi place sa se uite atata lume la mine
He is a special part of me !
anka77 spune:
de aia iubesc si eu topicul asta...e vesel si vorba ta Motanik, rad in hohote de fiecare data.....
Danat , sanchi popcorn, nu stiu ce....cat ii mai dam Motanik..o saptamana ?
Mj, asta dovedeste ca subectul este interesant...dar avem fete mai pudice zic "je"....dar pot sa incep pariul cu Motanik...
Danat e prima.
beeeyyyyy sa nu va suparati da?
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
Alexia27 spune:
bey, bey, mai fetelor, mai fetitelor, ce-mi vad ochisorii mey...una cu threesome, alta cu popcornul, mai ca nu va suspectam de tendinte voyeuriste...va rog eu, daca vreuna se simte cu chef de , pastrati-o "in the closet" nu de alta da se uita tot forumul la noi, si nu-i frumos sa-i facem sa pohteasca pe cei ce doar
PS: da mie puteti sa-mi dati un PM sa-mi spuneti
I am alive and I am here forever
Michael Jackson
oana_n spune:
din vizitele alea mai sunt si ale mele. citesc, nu poci insa sa replic mereu ca e soata in concediu si deh, mi-a zis ca imi face program de 30 min dimineata, si 30 min seara la PC, ca deja o iau razna. Asa ca sed cuminte, pana se termina concediu. Doar privesc si bag la cap sa stiu cui si ce sa cer cand imi vine randul.
Ieri s-a tuns soata. Si azi imi zice ca cel care l-a tuns i-a lasat cateva fire mai lungi in fata "asa, cam ca la MJ in era -You Are Not Alone-".Blonda din fire, inca mai cuget daca e de bine sau de rau. Nu m-am prins daca e ironie, sau.....Tre sa mai muncesc neuronu' sa vad totusi care era sensul. daca nu, il intreb....
si mi-a zis ca el vrea de la MJ un moonwalk, sa il faca o data aici, pe parchet, si apoi....sa fac ce vreau.
mj_girl spune:
alexia, ca bine ai zis,
motanik, io cand am zis gp am avut in vedere inclusiv purtatorul si accesoriile de rigoare, da' na, m-a instigat alexia si mi s-au aprins beculetele, ca de poate te multumeai doar cu vestimentatia. da' tu nu...vrei si cheile...si toate cele.
hai fie, treaca de la mine, da' ti-am zis ca goldie aia vechi sunt franjuri...d'aia apelam la anka pentru schimburi.
si bine, asteptam amanunte pe pm
He is a special part of me !
danat spune:
Beyyyy, eu sunt mai de moda veche, astept sa faca el primul pas...si la cat e de timid...cred ca am de asteptat
Hobby