Goldie pants - MJ
Raspunsuri - Pagina 14
anka77 spune:
Purple . Din pacate nu stiu niciun salon mai smecher.
legat de faza de dimineata.urmeaza si fi-mea cu una tare...le-am zis el odata copiilor legat de Earth song ca Michael e suparat pe oameni ca au distrus pamantul...ca ei ma tot intrebau de ce plange Michael?Asaaa, urmeaza fi-mea cu intrebarea:Mami, Michael e suparat si pe mine? Ca eu am fost cuminte..
Purple legat d eintrebarea lui fi-miu, aceeasi intrbare mi-am pus-o si eu? Raspunsul este unul singur NIMENI. Vorba unei prietene de-a mea: bai nene sa fie clar!!! eu alt rege nu mai recunosc!!!
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
oana_n spune:
Hello
Abia acu am dat nitel pe acasa, de azi dimineata. Si nu imi vine a crede ochilor ca piatra mea a ajuns la rand. Zic pas seara asta ca is stresata cu nunta de duminica, ma intelegeti, vreau sa fie ceva special, nu sa fiu rupta de oboseala si sa dorm . Motanik pt promptitudine! Soo....cine se ofera in locul meu? Sau dam cu banu? Dana te bagi? O sterg la inca o tura de umblat prin oras dupa diverse...revin pe seara.
Alexia ma bucur ca ti-am fost de folos, si mai ales la asa scop....
cory_box spune:
io am intrat ca sa va zic, ca in bancul cu taranul, ca pe mine ...sa nu contati.am vrut ieri sa scriu 2 vorbe, 3 prostii, si cind am vazut discutiile, am fugit intr-un colt si m-am ascuns ...si nu cred sa mai ies de acolo citeva zile, pina nu va mai potoliti.
in alta ordine de idei, eu am mai formulat odata o cerere (dar vad ca nu ma baga nimeni in seama, nu stiu cui sa ma adresez) ca ar trebui scoase pozele cu goldie pants (ca ne dor ochii de la sclipici, vi-am mai zis), dar acum imi dau seama ca nu ei sint problema.ca daca nu sint goldie pants, atunci anka gaseste black pants, red pants, blue pants...
la mine e weekend joi si vineri, asa ca nu prea am timp sa scriu, ca sint zile aglomerate de aprovizionarea saptaminala si lipsesc toata ziua.dar va citesc macar o data pe zi.
Stop pressurin' me, make me wanna scream-Michael Jackson
I believe Michael is alive.And I don't lose hope
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cory_box io am intrat ca sa va zic, ca in bancul cu taranul, ca pe mine ...sa nu contati.am vrut ieri sa scriu 2 vorbe, 3 prostii, si cind am vazut discutiile, am fugit intr-un colt si m-am ascuns ...si nu cred sa mai ies de acolo citeva zile, pina nu va mai potoliti. in alta ordine de idei, eu am mai formulat odata o cerere (dar vad ca nu ma baga nimeni in seama, nu stiu cui sa ma adresez) ca ar trebui scoase pozele cu goldie pants (ca ne dor ochii de la sclipici, vi-am mai zis), dar acum imi dau seama ca nu ei sint problema.ca daca nu sint goldie pants, atunci anka gaseste black pants, red pants, blue pants... Stop pressurin' me, make me wanna scream-Michael Jackson I believe Michael is alive.And I don't lose hope |
De unde sa le scot Cory? De pe blog sau de unde ca nu inteleg?
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Lisa, MJ Girl? Voi unde sunteti? Lipsiti de la apel vad...m-ati cam lasat singurica
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
Aiiiici sunt Anka!!!
Incerc sa o conving pe cory ca nu putem scoate Goldie pants din schema, Anka , Mj girl vreau o mana de ajutor!
Cory, ia vezi ...te-am convins ca goldie pants rulzzz???
anka77 spune:
pai ce sa zic Lisa , pe mine m-ai convins....
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
iona2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cory_box io am intrat ca sa va zic, ca in bancul cu taranul, ca pe mine ...sa nu contati.am vrut ieri sa scriu 2 vorbe, 3 prostii, si cind am vazut discutiile, am fugit intr-un colt si m-am ascuns ...si nu cred sa mai ies de acolo citeva zile, pina nu va mai potoliti. in alta ordine de idei, eu am mai formulat odata o cerere (dar vad ca nu ma baga nimeni in seama, nu stiu cui sa ma adresez) ca ar trebui scoase pozele cu goldie pants (ca ne dor ochii de la sclipici, vi-am mai zis), dar acum imi dau seama ca nu ei sint problema.ca daca nu sint goldie pants, atunci anka gaseste black pants, red pants, blue pants.... |
dar tu cory draga ce poza ai pus pe blog? pe de o parte ii dai jos si pe de alta ii tragi sus?
Ill never let you part
For you're always in my heart.
lisa-marie spune:
Mai ...daca nici asha nu pot sa va conving....poate va place mai mult in varianta "timida"....
Edit: enjoy min 2.55
anka77 spune:
Dulce rau e omul asta.....Doamneeee cat era de timid!!!!!
Noroc cu ochelarii de soare ca altfel nu mai ridica , capul din pamant
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!