Goldie pants - MJ
Raspunsuri - Pagina 11
anka77 spune:
Oana de cand e M la Motanik....i s-a urcat la cap.....ntz,ntz,ntz.
Pai cum Motanik....ca tu ziceai mai devreme ce ne-a invatat Michael ...sa fim darnici cu ai mai "nevoiasi'?Tocmai tu?
-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mj_girl lisa se antreneaza nu stii He is a special part of me ! |
mai...daaa......... ma antrenez din greu ca atunci cand ajung si eu dirty diana lui MJ, sa fie "a night to remember"
poate reusesc sa il prind si cu un ...si atunci ... al meu e!!!!!, nu mai pleaca de la mine!!!!
anka77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui motanik Mey, da' egoiste sunteti, n-ati invatat nimic de la Michael, pai nu zice el sa impartim ce avem cu ai mai nevoiasi? N-auziti ca sunt nevoiasa, uite Anka doar se gandeste la mine, ntz -------------------- Andra si bebe Theodora Povestea noastra Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson |
Uite dovada.
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
anka77 spune:
Asa deci...Lisa`s rehearsal
good luck ....vezi ca e si Oana prin zona....stabiliti ordinea intrarii sub cearsafuri
-He's not coming back
SHA`MONE!!!!
lisa-marie spune:
mai....dar parca erati cu miscarea....ce v-ati molesit asa?? eu sunt in forma, haideti sa va trimit ceva de inviorare
oana_n spune:
gata, m-am decis. am supus singura la vot si cu voia voastra pe 2 feb sa fie. stergeti din calendar ziua aia, nu mai e disponibila. si vreau formatie completa, cu goldie pants, chei, si.....si subiectul!
Am scrijelit piatra cu 2 feb 2010.
iona2005 spune:
oana_n eu iti dau o mana de ajutor...ca nu cred ca te abtii pana atunci iti spun eu care inca nu mi-am revenit
Ill never let you part
For you're always in my heart.
motanik spune:
Ahahahah, Anka, orice spun poate fi folosit impotriva mea
Hai bine, Oana, ca sunt darnica, nu de alta dar abia e 2 septembrie, ohooo cat mai e pana pe 2 februarie! Si apoi mai inainte de 2 feb e 24 noiembrie , ziua mea, deci il tin pana atunci!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
danat spune:
Oana imping eu piatra daca nu gasesti doritor...asa din umanitarism si plictiseala, ca tot rontzai la semintele astea de mi s-au sterpezit dintii. Ca deh, tineretul are treaba cu MJ, nu stau ele doar de vorba...
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
iona2005 spune:
hai ca va dau si io ceva ..min 1.00
Ill never let you part
For you're always in my heart.