Vodafone - Big Brother is watching
Raspunsuri - Pagina 4
ilse spune:
Nu stiu situatia din alte tari, caci aici traiesc...dar aici e o vorba: Nederland is politiestaat.
Adica Olanda e un stat politienesc, acuma ca restul or avea mai multa libertate ma bucur pentru ele si vreau sa stiu care e statul ala ca ma chinui sa emigrez acolo.
Deci sincer nu e nevoie de un sistem comunist sa poti tine oamenii sub control, Vestul e mai smecher si subtil si manip.u.l.a.nt decat vechile regimuri.
eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008)
xenocid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabi3604 De unde ar avea resursele umane pt. asa ceva, pt. a controla absolut zeci de milioane de oameni, ma īntreb? |
N'ai inteles tu planul. O sa foloseasca mai intai vaccinarea obligatorie ca sa ii reduca de la cateva miliarde la cateva zeci de mii. Doar astora le vor pune cipuri pentru a'i urmari.
ilse ce ma intristeaza pe mine e ca oameni ca tine sint din ce in ce mai rari. Trec deja zile bune inainte sa dau de cineva care crede ca aselenizare a fost trucata. Cu greu, nu mai des de odata la cateva luni, mai vad cativa convinsi ca Pamantul e gol pe dinauntru si popu'lat cu dinozauri. Uitandu'ma in agenda cu ciudati constat ca a trecut aproape un an de cand n'a mai venit nimeni sa ma convinga ca Pamantul nu e de fapt gol ci plat si totul se invarte in jurul sau. D'aia tu meriti urmarita. Constant.
ilse spune:
Ok, sa dezvoltam putin pentru cine nu stie la ce se refera controlul absolut:
1.ADN-ul(fiecarui om in parte) il vor avea deja in momentul in care se face amprentarea.
2.datele personale le au deja.
3.google earth si alte asemenea chestioare vad tot ce s-ar putea vedea, ajutate de camerele de supraveghere aflate in momentul de fata in Olanda si alte tari de genul asta cu miile, daca nu or fi atins deja un milion si cred citisem parca ca si in UK sunt la fel de multe si impanzesc tot felul de spatii.
4.internetul ca sursa virtuala, IP-address si altele, lejer.
5.mobilele, nu mai vorbesc ca si in filme zic aia la un moment dat ca un cliseu:" cum? m-ai sunat de pe mobil, vai nu trebuia" si mai vezi cate o faza cand arunca ala mobilul,ma rog le stiti, sunt fumate deja.
6.ce altceva ar mai fi de stiut?
mai nimic...decat gandurile(dar mai greu cu alea), deocamdata.
ilse spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xenocid
N'ai inteles tu planul. O sa foloseasca mai intai vaccinarea obligatorie ca sa ii reduca de la cateva miliarde la cateva zeci de mii. Doar astora le vor pune cipuri pentru a'i urmari. ilse ce ma intristeaza pe mine e ca oameni ca tine sint din ce in ce mai rari. Trec deja zile bune inainte sa dau de cineva care crede ca aselenizare a fost trucata. Cu greu, nu mai des de odata la cateva luni, mai vad cativa convinsi ca Pamantul e gol pe dinauntru si popu'lat cu dinozauri. Uitandu'ma in agenda cu ciudati constat ca a trecut aproape un an de cand n'a mai venit nimeni sa ma convinga ca Pamantul nu e de fapt gol ci plat si totul se invarte in jurul sau. D'aia tu meriti urmarita. Constant. Come to The Dark Side ... we have cookies! |
hahaha e singura chestie pe care o stii si o repeti la infinit, asta cu aselenizarea, la care nu-mi aduc aminte sa-mi fi dat cu parerea...dar tu da-i inainte, ca probabil asa te simti bine, stai ca acuma apar turmele de admiratori, desi n-au nici cea mai mica idee despre discutie, sa te aplaude.
pe de alta parte, ai ceva de spus despre Big Brother inafara faptului ca tu esti dintre cei care se ofera voluntar sa fie amprentati, sa li se puna chip, vezi ca ala de se introduce sub piele deja exista.
Ah, te deranjeaza ca sunt contra curentului si am zis ca Gardasil e vax albina(de atunci ma tot urmaresti, probabil esti medic ceva), apropos ca a cazut in intuneric, nu se mai aude nimic de el, ceva noutati, cate fete si femei au fost deja vaccinate cu cele 3 doze...oricum presa din Romania nu mai zice nimic de chestia asta...in Olanda s-a sistat procesul din cauza ca trebuie sa se concentreze acuma pe gripa porcina...adica nu le-a iesit cum vroiau.
Lasa xenocid or fi rari in Romania, ca in Olanda nu, te invit asa virtual la o demonstratie pe 26b septembrie in Haga, dar stiu ca tu esti pro-guverne-big brother-control-amprentare-cipuri, deci nah, asta e, nu te intereseaza pe tine d-astea.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui ilse Ok, sa dezvoltam putin pentru cine nu stie la ce se refera controlul absolut: 1.ADN-ul(fiecarui om in parte) il vor avea deja in momentul in care se face amprentarea. 2.datele personale le au deja. 3.google earth si alte asemenea chestioare vad tot ce s-ar putea vedea, ajutate de camerele de supraveghere aflate in momentul de fata in Olanda si alte tari de genul asta cu miile, daca nu or fi atins deja un milion si cred citisem parca ca si in UK sunt la fel de multe si impanzesc tot felul de spatii. 4.internetul ca sursa virtuala, IP-address si altele, lejer. 5.mobilele, nu mai vorbesc ca si in filme zic aia la un moment dat ca un cliseu:" cum? m-ai sunat de pe mobil, vai nu trebuia" si mai vezi cate o faza cand arunca ala mobilul,ma rog le stiti, sunt fumate deja. 6.ce altceva ar mai fi de stiut? mai nimic...decat gandurile(dar mai greu cu alea), deocamdata. eu si 3 banditi: ilse(1.01.2004), sven(1.01.2006) si thor(1.07.2008) |
Aha... la sta te referi tu cu control absolut??
Atunci m-am linistit .
Io īn nepriceperea mea credeam ca "control absolut" se refera la posibiltatea de a urmari un individ īn mod coerent...
Ca asa, prin chestii disparate, nu mi se parea nici o 'urmarire'.
Adica, nu pot sa ma simt urmarita (si īnca absolut) daca apar pe niste camere de supraveghere de la o banca si 2 hypermarketuri, si fara vreo legatura stiu ca blocul īn care stau apare pe Google Earth, si iarasi fara vreo legatura, Orange are o baza cu convorbirile si sms-urile mele, ... Asta e un puzzle nerezolvat, nu urmarire.
Dar m-a amuzat faza cu "datele personale le au deja"... Pai, datele alea mi le-au atribuit chiar EI, īn mare parte . Adica, CNP-ul nu cred ca mi la ales mama sau tata :).
Banuiesc ca date personale īnseamna?....
nume-prenume, stare civila, numar de copii(?), CNP, adresa de-acasa... pai astea-s lucruri pe care e nasol ca le stiu autoritatile? cu ce ocazie?
PS: ai naibii, olandejii astia ... din afara pare cea mai permisiv-anarhica si boema tzara din europa, poate din lume... cu droguri pe pofta inimii si cartiere cu dame de consumatie si travestiti... ce mai, tara tuturor libertatilor!... Si cānd colo, aflu ca e stat politienesc!... .
ilse spune:
gabi3604 credeam ca te intereseaza la modul serios problema asta, dar vad ca de fapt ca tu consideri asta doar "zona de misto-uri"...ok, are sens atunci eu sa-ti raspund in mod logic?
Ai trait vreodata in Olanda?
Ok, asa e, cum zici tu, doar stii mai bine la ce se refera tot ce am scris, ai citit despre ce am spus, camere de supraveghere, chipuri pentru metro si altele?...ma rog, daca tu consideri doar ce "ai auzit, citit despre Olanda, faptul ca drogurile sunt la liber si protituatele sunt legale" si asta e tot...ok, din punctul meu de vedere am incheiat discutia cu tine.
Daca intr-adevar fenomenul big brother si repercusiunile lui te intereseaza poti citi pe net...cat despre Olanda, trebuie sa stii olandeza ca sa-ti pot demonstra cu link-uri ale ziarelor, forumurilor si asa mai departe tot ce am scris si mi-am batut gura de pomana.
Dar e mai bine sa stii doar "propaganda turistica" cu lalele, branza, droguri si gay.
In fine, de cum apare xenocid, orice subiect cu potential se transforma in zona de misto-uri, deci chiar daca apare Andrada, mai stiu eu ce alte admiratoare si aparatoare ale user-ului respectiv cu misto-urile de rigoare, hahaha si hihihi...si tot nu revin sa mai discut despre Big Brother...de altfel e mult mai bine pentru toti cei care nu-si pun intrebari si accepta tot ce li se serveste pe tava, fara a trece prin filtrul propriu.
Asta e.
Ignorance is bliss!
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui ilse Ignorance is bliss!... |
...And sense of humour is blessing
Ramonika spune:
eu cred ca suntem prea neinsemnati (oamenii de rand ma refer) ca sa stea cineva cu ochii/urechile pe noi mereu.
si chiar si cu reclameele, spamurile astea coincidenta sau nu, nu te obliga nimeni sa consumi ce-ti baga pe gat, nu iti baga nimeni mana in buzunar fara sa-ti dai acordul.
ca-s enervante e drept, insa au si o parte slaba.
fiind atacati de atatea reclame, oamenii au tendinta de a refuza totul, pe motivul ca vrem sa fim lasati in pace, chiar daca uneori oferta ar fi avantajoasa pt. noi. asa ca tot ei au de pierdut cu reclamele astea agresive.
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui ilse ... e mult mai bine pentru toti cei care nu-si pun intrebari si accepta tot ce li se serveste pe tava, fara a trece prin filtrul propriu. |
Vaaaaaaai, da' acu' chiar ma simt ignoranta, naiva, credula, superficiala... si proasta facuta gramada .
Pacat de mine c-am īmbatrānit de pomana si degeaba m-am chinuit cu studii samd... ca iote, tot degeaba, deoarece :
-nu-mi pun īntrebari
- accept tot ce mi se serveste pe tava
- nu trec lucrurile prin filtrul propriu
...noroc cu ilse, ca m-a trezit cu acest dus rece, dar binevenit
Sheannamp spune:
Iote si prima aparatoare a lui xenocid (zise iuserul sheanna). Cel putin in ceea ce priveste subiectul cu vaccinurile si restul aberatiilor pseudo-stiintifice pe care unii sau altii le sustin cu gura mare prin presa. Asta apropos de big brother si manip.u.l.a.re pe fata. E de ajuns sa citesti niscaiva ziare de mare tiraj si esti gata cu creierasul lacuit si rescris. Se spune la irealitatea ca e musai sa fie cutremur maine, toata lumea se duce sa doarma in strada....
Iar asta imi aduce aminte de marea panica pe care a creat-o un genial de altfel numit Orson Wells, prin 1939 cand a prezentat adaptarea radiofonica a Razboiului lumilor. Cateva milioane de ascultatori au fost convinsi ca sunt invadati de martieni si unii probabil ca au si ramas asa, indiferent de argumentele pe care le-au primit ulterior
Revenind la tonul serios, obiectiv, plat si, binenteles superior, adica la moderare, o sa va rog sa incercati sa o luati mai usor cu referirile directe la persoana. Nu vad legatura lor cu tema subiectului si pot avea drept consecinta mutarea la zzeu.
Cine nu poate suporta contrazicerea nu poate nici polemiza civilizat zic eu.