Nou stil de viata (279)
Raspunsuri - Pagina 16
danielag spune:
Tumpi, eu ajung saptamana viitoare in Cluj, stau cateva zile. Daca pot sa te ajut cu ceva, da-mi un semn.
Daniela
Zuzilici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gusta Zuzi spor la ce ti-ai propus azi. Marilena si Mara Augusta |
Mersi, am facut chiar mai multe decat mi-am propus.
Pentru ca trebuia s-astept vreo 2 ore ca sa-mi faca masina mi-am aranjat un pic si parul. Am fost la salon si mi-am facut tot tacamul, Spalat, masaj, tuns, suvite...
Cand m-a vazut F... nu i-a venit sa creada. Am plecat impreuna si el s-a "pierdut" cu Bella pe la jucarii & electronice eu pe la coafor. In 3 ore si eu si masina eram puse la punct.
Cuba 2009
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Buna ziua tuturor. La noi e long weekend asa ca va scriu de-acasa.
Tocmai am terminat de pus la cuptor o lasagnie de vinete sau musaca cum s-o numii... Mi-am frecat baile si mai am de calcat ceva rufe dar e prea cald acum. Asa ca in schimb am sa ma ocup de mine: epilat, manechiura si pedichiura.![]()
Roxa arati super dar chiar vreau sa vad cum arati si de la spate. 
Claudia v-am vazut si pe voi si sunteti o familie tare frumoasa...se vede c-ati avut fun la mare.
Marilena poti sa-mi trimiti mie piticii si chiar si turcul...dupa cum vezi eu sunt foarte ocupata azi cu mine asa ca un masaj nu mi-ar strica. ![]()
Va las dragelor ca incepe sa-mi miroasa mancarica ...Dar ca sa va mai scot din amorteala si ca sa incepem saptamana bine am o dedicatie pentru voi:
Cuba 2009
Zuzilici
Zuzilici spune:
Si pentru ca tot am chef de muzichie o alta piesa care ma ... " omoara" sau mai bine zis cu care as vrea sa mor...
Cuba 2009
Zuzilici
Hopes spune:
Am admirat si eu 2 femei frumoase 
Roxana si Claudia aratati super.
Claudia ce flacai mari si frumosi ai. Sa-ti traisca!!!
Zuzilici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eftimie C. POZE ![]() Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003) |

Cuba 2009
Zuzilici
Eftimie C. spune:
Ce-am facut?Am dat delete si send
si nu-i mesajul 
Danielag multumesc de intrebare.Edi e bine asteapta nerabdator intalnirea cu prietenii de la gradinita si cu preferatele lui, gemenele Andra si Sabina ![]()
Zuzilici bravo pentru rasfat 
Roxa-boxa arati de milioane si m-ai dat gata cu privelistea de pe balcon 
Claudia frumoase pozele si am observat costumul 
Hopes spune:
Zuzi sa-ti fie de bine rasfatul binemeritat la coafor, si asteptam poze![]()
Ai schimbat frizura?

Eduard-Costin (28.02.2003)