Nou stil de viata (279)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai ma bag in concurs si pentru actualizare listuta am 87 de kg

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Notat Anca.

Concurs: Gusta, Tumpi, Crys, Zuzi, Anca

Cine mai doreste e gratis inscrierea.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Nu, merci cuscra...esti foarte draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Gusta si io vreau la comcurs...
Am fost cuminte si azi am fost la sala!

Anca bine ai revenit!

Va pupam!

Mergi la inceput

Vezi Cuscra cum ma refuzi si eu iti ofeream ajutor nu gluma.

Miha s-a notat.

Concurs: Gusta, Tumpi, Crys, Zuzi, Anca, Miha

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Marilena: daca sunt sexosi piticii da-le adresa mea Ce mai stiu sa faca in afara de curatenie?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Buna dimineata, doamne frumoase!

Multumesc pentru gandurile bune si energia trimise, le simt si imi sunt de mare ajutor!

Cu scuze de intarziere, spun La Multi Ani si numai ganduri de bine lui Iustin si Gheo! Sa fie sanatosi si frumosi si norocosi!

Sa aveti o zi buna si plina de bucurie!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

'neata!
multumesc de urarile de bun venit, bine v-am regasit si eu!

cateva poze aici:
http://family.webshots.com/photo/2811349110101370997VEzrNd

pai , ce sa va zic , afost frumos, nu ma steptam sa fie asa ordonat, curat totul...e prima data cand mergem in camping, eu cand auzeam caping vedeam numai corturi in fata mea...eh, acum am vazut ca nu e chiar asa: erau cateva bungalowuri ft frumoase, renovate toate, 2 blocuri cu apartamente, 2 feluri de rulote, dotate cu de toate de la clima, baie cu apa calda...pana la deschizator de conserve. si noi am stat intr-o rulota din asta, o sa o vedeti in poza cu copii cu trotinetele, erau insa si mai frumoase rulote( cu termopane si mai mari, cu bubatarie si afara) dar n-am mai gasit cand ne-am luat noi biletele, am poze si din rulota dar alea nu le-am postat...atunci mai erau cateva randuri cu rulote din astea ce veneau cu ele de acasa, si corturile!
Plaja ft faina, nisip fin, in apa mergeai mult pana ajungeai la apa mare, salvamarii isi faceau datoria, scoici frumoase,timpul a fost super, pt mine prea cald,soare in fiecare zi...eu n-am mai fost asa bronzata de pe vremea cand eram acasa. A fost si ieftin, mancarea insa trebuia sa ti-o procuri singuri, iar la sfarsit trebuia sa faci singur curat in rulota.
Insa pizza in Italia nu e buna, eu am mai mancat si altadata si tin minte ca nici atunci nu mi-a placut.Si drumul lung...am facut 12 ore desi sunt 800 km, dar a fost stau prin Elvetia.

A, mi-am schimbat culoarea parului, sunt ca morcovul, dar n-am poza cu culoarea noua ca abia ieri m-am facut.
Luca e alergic la muscaturi de insecte, l-a muscat ceva in ultima nopate cand eram acolo, si s-a umflat saracul asa la frunte de zici ca era deformat capul lui. Apoi s-a umflat si ochisorul, ieri s-a dus sotul cu el la urgenta si mi-au dat fenistil, azi a fost mai bine, mai putin e ochiul umflat, dar a zis ca pot sa-l duc la gradi, asa ca l-am dus.

Roxa mi-a placut mult cum te-ai imbracat, ti-a stat tare bine!
Hopes nu v-am ratat nici pe voi, sunteti frumusei toti si piticul vostru ce a mai crescut!
Tumpi nu trebuie sa iti fie frica, primesti o sonerie in mana si daca e ceva suni (eu vreau sa te imbarbatez, dar si mie mi s-au parut cele mai lungi minute din viata mea in capsula)
Gabi si de la mine un gand bun pt tine!

va pup pe toate, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

a, am uitat sa va zic ca am facut gimnastica de 3 ori cate 45 minute in apa, si a fost tare bine... puteai sa faci si aerobic, step dar erau la ore nepotrivite

Mergi la inceput

Clau frumoase poze,sincer si se vede ca v-ati distrat.

Anda te rog pitici sunt numai pentru curatenie,un turc ceva iti trimit pentru distractie.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput